Rat u Ukrajini (33)

Šta očekujete na frontu nakon smene Šojgua i započetih vojnih operacija oko Harkova?

• Ukupno glasova
    70
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koji će im **** Mekdonalds? Oni su ga fino zamjenili domaćim proizvodima i posao cvjeta.
rusi su puno voleli mekdonalds, sećaš se kad su 90desetih otvorili prvi mek u moskvi, to su bile kolone rusa veće od onih na pogrebu staljina koji su strpljivo čekali u redu da bi probali taj simbol slobode i demokratije. Nakon toga je u rusiji niklo oko tisuću mekdonalds lokacija znači bili popularni i traženi. Nikad nije palo na pamet rusima da imitiraju taj brend sve dok mek nije napustio rusiju, e tad su probali da ga zamene nečim "domaćim" što je ispalo čist promašaj-
isto ko kad bi ti baba napravila domaći eurokrem od svinjske masti, šećera i kakao-a

Mikrodistrikt. Borbe u zadnjoj ulici.

GP3NpU4WAAAbAiq
GP3ZAIIWIAA9pup
rešili rusi da pređu ulicu po svaku cenu!

Mikrodistrikt. Borbe za zadnju ulicu.

GP3NpU4WAAAbAiq
GP3ZAIIWIAA9pup
Od osvajanja Ukrajine, oblasti, gradova, gradica, selendri i vukojebina

Stiglo se do osvajanja "mikrodistrikta"

MIKRO jbte

Ja se javno izvinjavam forumu, moje tvrdnje koje sam puno puta ponovio da Rusija napreduje 40cm dnevno su moja greska i zabluda

Ocigledno se napreduje manje od toga

rusi su puno voleli mekdonalds, sećaš se kad su 90desetih otvorili prvi mek u moskvi, to su bile kolone rusa veće od onih na pogrebu staljina koji su strpljivo čekali u redu da bi probali taj simbol slobode i demokratije. Nakon toga je u rusiji niklo oko tisuću mekdonalds lokacija znači bili popularni i traženi. Nikad nije palo na pamet rusima da imitiraju taj brend sve dok mek nije napustio rusiju, e tad su probali da ga zamene nečim "domaćim" što je ispalo čist promašaj-
isto ko kad bi ti baba napravila domaći eurokrem od svinjske masti, šećera i kakao-a
Ne prdi molim re, ne pravi Mek hamburgere i čizburgere od Marsovaca već od mesa i sira. Ništa što ni drugi ne mogu.

"Операција Украјина" постаје амеро-ционистички фијаско. И више од тога. Неоконс терористи и екстремисти су управо САД, пре свега САД (и свет у целини ) својим непромишњеним приступом довели на ивицу амбиса. Просто не могу да верујем да група острашћених екстремиста и терориста, Турака и Феничана конвертита који се лажно представљају као Јевреји, вуче за нос целе САД.

Шта каже Доналд Трамп? Они су "град на гори који светли свету".

:hahaha:

Јадници, то су Американци. Мизерни јадници.
Degenerici. Pokusali su ali nikada nisu dostigli veliku i slavnu buducnost, sto su zeleli. Nazalost, vecina naseljenika su potomci robijasa, a geni su cudo. Zato i jesu degenerici…

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back