KESH
Buduća legenda
- Poruka
- 41.537
Kaže Jožek sa podzide veri veri sun FAB tri tisućinke će padati po nacistima

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Baltik, Poljska i Rumunija, ali tek nakon Javoriva.Zagreb će verovatno biti prvi na udaru nuklearnih projektila.
Iako su sa S-300 rokali po Harkivu, okej, evo šalje Vučeviću Kinžale.Razmišljaj koliko hoćeš, S-300 je odbrambeno oružje, on verovatno misli na ofanzivno.
Šta rade na ostatku fronta, daj mapu sada i prije mjesec danaPrvo nisam video da se to događa. Ne brojim 3-4 vozila negde, ovo je ozbiljan rat i oružje se troši nemilice.
Drugo, pogledaj šta im rade na ostatku fronta dok ih malim snagama zamajavaju kod Harkova.
Treće, izgleda su Ukropi rešili da kao marketinški potez pred "mirovnu konferenciju" udare prema Belgorodu a rusi im pripremaju reprizu prošlog juna.
Trčiš pred rudu, galamiš i arlaučeš o sitnicama dok ti izmiče šira slika. Ukrajina neće dočekati 2026, ostaje samo da vidimo dal će povući EU sa sobom.
Klasika, da neće možda da okače mapu napredovanja ka KrimuVidi ovog seljobera sa starim snimcima. Papak.
Ijuuuu pa nece valjda rusoagresori da zatuku perjanice AGAFJU i NIKOLUZagreb će verovatno biti prvi na udaru nuklearnih projektila.
Imaju babe i maloljetnike, dovoljno.
Imam ozbiljno pitanje: danima Rusi pokušavaju nešto kod Harkiva, krenu s 3 - 4 tenka i par oklopnjaka, Ukri ih doslovno razvale. Onda drugi dan krenu s 3 - 4 tenka i par oklopnjaka pa ih Ukri opet razvale. Pa krenu treći da, pogodi s čime. I tako stalno. Objasni mi tu vrhinsku taktiku, možda je život ruskog vojnika jeftiniji od drona? To je jedino logično objašnjenje![]()
I Industrial Light & MagicČuda čine notepad i excel
![]()
Poznavajući rusku tehniku i da zivim u BGD a Rujo poželi roknuti Zagreb, usrao bi se više nego da živim u ZGZagreb će verovatno biti prvi na udaru nuklearnih projektila.
Ja s čuo da je Putin lopov i narkoman.Чуј Зеленски. ЗЕЛЕНСКИ! Он стварно мисли да несрећни лопов и наркоман нешто одлучује.
![]()
Poznavajući rusku tehniku i da zivim u BGD a Rujo poželi roknuti Zagreb, usrao bi se više nego da živim u ZG
Ja s čuo da je Putin lopov i narkoman.
I da ne odlučuje.
I? Imaš izdvojeno mišljenje?
Evo imam i ja
Znam čiji organi se sigurno ne prodaju.
Jel to znači da nacisti vade organe svojima i prodaju dalje ?Znam čiji organi se sigurno ne prodaju.
Ruskog okupatora
Da, u pravu si kao i obično.Jel to znači da nacisti vade organe svojima i prodaju dalje ?
![]()
Na listi je i Srbija, isporučila je Ukrima čudesa.
Naravno !!!Da, u pravu si kao i obično.
Objavi tvit, ja ga prvi lajkam
A ne, Zagreb je prioritetna metaКако да не, Србија је приоритетна мета.
![]()
I onda se pitaš zašto je Putin podivljao. Pa zato jer SVO ide po planu, nego zašto inače.
Forum trpi sve !!!Jedan ruski vojni bloger, bivši instruktor kaznene jedinice "Storm-Z", napisao je na Telegramu da je upotreba dronova vodeći faktor u odbijanju ruskih napadnih operacija "već mnogo mjeseci."
Ruski bloger žali zbog ukrajinske "radikalne prednosti u broju ne samo dronova već i operatera", kao i zbog naprednijih "organizacijskih struktura dronova" ukrajinskih snaga u odnosu na njihove ruske neprijatelje.
"Ravnoteža gubitaka vojne opreme definitivno je na strani neprijatelja, i to prilično značajno", dodao je bloger. "Vrlo značajan dio tih naših gubitaka je neopravdan i prekomjeran zbog nedostatka odgovarajuće sveobuhvatne zaštite od neprijateljskih dronova."
Ukrajinske napadne skupine, nastavlja se u objavi, imaju tri do četiri puta više FPV dronova nego njihovi ruski protivnici, dok ukrajinske mehanizirane jedinice imaju šest do deset puta više FPV dronova nego usporedive ruske formacije.
"Rezultat su deseci uništenih tenkova i borbenih vozila pješaštva/oklopnih transportera/MTLB-ova blizu Avdijivke, neuspjeh prvotnog plana proboja fronte i stvaranja velike kotline", napisano je na kanalu Vault 8.
I onda se pitaš zašto je Putin podivljao. Pa zato jer SVO ide po planu, nego zašto inače.