Patata Caliente
Buduća legenda
- Poruka
- 33.679
LepakA Putin vuče koje boje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
LepakA Putin vuče koje boje
Zelenskij je povukao crvenu crtu.
Svaki Ruski okupator koji uđe u Ukrajinu će biti uništen.
Pda, Putinove crvene linije su relevantnijeAjdeee
a to do sada nije bio slučaj![]()
![]()
![]()
ovo će mnogo toga da promeni, Zelenski rešio da se uozbilji neće više da pušta Ruse da tek tako vršljaju po Ukrajini.
Taj nesretnik može samo da povuče belu crtu !!!Zelenskij je povukao crvenu crtu.
Svaki Ruski okupator koji uđe u Ukrajinu će biti uništen.
Citiraj, ne stavljaj ljudima reci u usta. Ne budi Golija i ti.
Ja sam napisao da je originalni plan NATO bio da finansira gerilski rat u Ukrajini
Za to se NATO spremao. nisam pisao za sta se Ukrajina spremala. NATO kapaciteti su tako spremani.
Referenca za ono sto ja kazem je Pentagon, Predsednik US, komandna struktura NATO.
Dalje nisam citao od prve recenice pa necu odgovoriti nista tu nema potrebe
Pretvoriše ih u pepeo, taman da nađubreT72B3 u akciji.
Uništena velika grupa Ukrovermahta na Pokrovsk pravcu
Ali ti se ne gadi američki imperijalizam?Ali da mi se gadi ruski nacizam, ruska državna nacistička ideologija, to apsolutno.
Ne znam šta znači taj termin.Ali ti se ne gadi američki imperijalizam?
Izvor " majke mi " Sputnjik@Mstislav @febo_ch
Војници у Украјини плаћају како би напустили земљу
Војни обвезници у Украјини после ступања на снагу пооштреног закона о мобилизацији плаћају и по 20.000 долара како би напустили земљу, рекао је начелник Одсека стратешких истраживања при украјинској полицији Андреј Рубељ.
Услед минирања украјинских граничара обала реке Тисе појавили су се први случајеви настрадалих украјинских грађана који су покушали да је илегално препливају и напусте земљу како би избегли тоталну мобилизацију, саопштио је извор Спутњика, упознат са ситуацијом.
Potvrdio Medvjedev?Paul Krejg Roberts - Putin ce unistiti zapad nuklearnim napadom ako se ne povuku
на ртс дневнику 2 вечерас је дато обавештење кијева да се позивају сви дечаци од 17 година који се налазе ван укрјаине да се врате у земљу како би приступили у војску !Izvor " majke mi " Sputnjik![]()
Ruski vojnik nema taj luksuz.Izvor " majke mi " Sputnjik![]()
Vidimo kako penzioneri, invalidi i maloljetnici razvaljuju okupatora.на ртс дневнику 2 вечерас је дато обавештење кијева да се позивају сви дечаци од 17 година који се налазе ван укрјаине да се врате у земљу како би приступили у војску !
па чим је до тогадошло да малолетне зову...
распад.
то се не уклапа у ово арлаукање да и децу од 17 година позивај у војскуVidimo kako penzioneri, invalidi i maloljetnici razvaljuju okupatora.
Zamisli tek da Ukrajina ima prave vojnike.
Ispravak netocnog navoda!U Rusiji VW prodao 89 novih Lamborghinija za 2023u
U Britaniji VW je prodao 801 nov Lamborghini za 2023u
U celoj Britaniji ukupno ima 4 (cetiri) polovne Lade na prodaju i nijedna nova
https://www.autotrader.co.uk/cars/used/lada
Rusi su sa druge strane kupili 352.572 Lade za 2023u godinu
To vam je otprilike pokazatelj ko ima vise para (i mozga) i sve sto treba da znate u zivotu
Potvrdio Medvjedev?
Taj je potopio Britaniji još prije 2.5 g
U Rusiji VW prodao 89 novih Lamborghinija za 2023u
U Britaniji VW je prodao 801 nov Lamborghini za 2023u
U celoj Britaniji ukupno ima 4 (cetiri) polovne Lade na prodaju i nijedna nova
https://www.autotrader.co.uk/cars/used/lada
Rusi su sa druge strane kupili 352.572 Lade za 2023u godinu
To vam je otprilike pokazatelj ko ima vise para (i mozga) i sve sto treba da znate u zivotu