Radovan Četvrti
Veoma poznat
- Poruka
- 13.069
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da im se nije šta desilo?Ruska vrhovna komanda izgubila svaki kontakt sa svojim jedinicama oko časiv jara
u poslednja 24 časa nema odgovora na radio pozive. Poslednja komunikacija bila isprekidana, nejasna, čuli se krici i krkljanje...
ono što su rusi najavljivali kao najveću vojnu pobedu u istoriji čovečanstva, pretvorilo se u tugu i katastrofu
https://x.com/_deedejavu_/status/1798206459811156478
Ruska ruga pregolema, mogu samo da gledaju.
ja se brinem...Da im se nije šta desilo?
koja posada??
Poslednja šansa za građane EU da kažu ne ranohuškačima.
Mislim da će rezultati glasanja biti povoljni, ali da će ih vrh NATOa i EU ignorisati i ući u rat.
Pogledajte prilog 1559294

Tebi nije jasno da iz ove nesrece svi se trude da izvuku sto vuse za sebe od blentavog Bajdena preko Putina, Zelenskog, Ritera, Karlsona, Solovjeva pa dalje, svi oni pustaju buve da bi bili sto prisutniji u javnosti jer je to za njih novac. Koliko su Amerikanci platili Bin Ladenu za rusenje kula bliznakinja?Нема ту никагвог подметања. Од 1945 САД су ментори скоро целокупног светског тероризма. Од операције "Гладио" у Европи, до ангажмана сунитских терориста. То је јавна тајна позната на 4 стране света.
Ако ћемо право, кратко и јасно, ИСИС је прокси а САД су ИСИС.
Nemas ni ti bolji status u ocima neistommisljenika.Ja sam davno rekao da bi bez njih nama bilo dosadno, oni nam dođu kao dvorske ****
Fejkara.Ruska vrhovna komanda izgubila svaki kontakt sa svojim jedinicama oko časiv jara
u poslednja 24 časa nema odgovora na radio pozive. Poslednja komunikacija bila isprekidana, nejasna, čuli se krici i krkljanje...
ono što su rusi najavljivali kao najveću vojnu pobedu u istoriji čovečanstva, pretvorilo se u tugu i katastrofu
Istovremeno je Putin ubio 2400 vojnika i unistio 80 oklopnjaka.Divne vesti iz ukrajine, u jučerašnjem danu je postavljen novi rekord ukrajinskih oslobodioca, likvidiravši 1200 okupatora i uništivši 40 borbenih vozila
putin je preminuo krajem 2022geIstovremeno je Putin ubio 2400 vojnika i unistio 80 oklopnjaka.
Nisam siguran koji Putin 1.2....6.7. zato nisam precizirao.putin je preminuo krajem 2022ge