- Poruka
- 34.711
Mакрон пао, Макрон пао...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stanica ispred francuske ambasade u Moskvi
Liči mi na fake.Mакрон пао, Макрон пао...
Tihi koja si ti moskovska botina, na tom snimku je Admiral Kuznetsov, ruska kanturina od nosača aviona koja se zapalio, brod se nalazi u gradu Murmansk u pristaništu na popravci, snimak je iz 2022 godine, inače taj krš od broda je goreo već par puta...
Lokacija sa snimka: https://www.google.com/maps/@69.0407614,33.0675917,927m/data=!3m1!1e3?hl=sr&entry=ttu
Ria Novosti: https://ria.ru/20221222/vozgoranie-1840482365.html
Profil na X platformi od oficira Capt. Christopher F. Hill na nosaču aviona Eisenhower, snimak od pre dva dana sa tornja glavne komande i pogled na palubu nosača:
Daj ne sramoti se više leba ti božijeg.
Да.Liči mi na fake.
Daj mi primjer države koja nema vojsku, pa mi objasni kako to "demilitarizacija" Ukrajine ne predstavlja uništenje države.Kada i gde je to Putin izjavio da želi da uništi susednu državu i njen narod? Nije li istina da je Putin pokrenuo SVO, zato da bi od genocida sačuvao svoj narod i od propasti svoju državu? Lažeš, također, da je putin 23.2. izjavio da se povlači, jer je bilo koga porazio i ponizio... Hajde upotrebi intelekt, razdvoj uzrok i posledice i onda će da ti se razdani i videćeš istinu ...Ti si slep kod očiju, zato što slušaš samo nacističku propagantu i mrziš Ruse i Srbe... Šta su ti lično ti narodi učinili?
Kme. KmeeeeeeeeeFotomontaža, fake, special effects, as usual
![]()
skandal je bio prije 20tak godina kada je dva put hapšen zbog pedofilije i otslužio i zatvorsku kaznuhttps://www.novosti.rs/planeta/svet/1374696/skandal-americi-skot-riter-izvucen-aviona-putu-rusiju
Demo(n)kratija
SKANDAL U AMERICI: Skot Riter izvučen iz aviona na putu za Rusiju
Novosti online
03. 06. 2024. u 21:06
AMERIČKI Stejt department zaplenio je pasoš bivšeg marinca i inspektora UN za oružje Skota Ritera, potvrdio je on za RT internešnel.
СКАНДАЛ У АМЕРИЦИ: Скот Ритер извучен из авиона на путу за РусијуFoto: Printscreen/Jutjub
Riter je bio na putu za Rusiju gde se zaputio na Međunarodni ekonomski forum u Sankt Peterburgu (SPIEF) kada je izvučen iz aviona i oduzeta su mu dokumenta.
- Stejt department je zaplenio moj pasoš - rekao je Riter za RT.
- Izvučen sam iz aviona - rekao je on dodao da je dobro, te da je samo iznerviran.
Riter je bivši obaveštajni oficir američkog marinskog korpusa, koji je kasnije služio kao inspektor za oružje SAD i UN u Iraku.
@AnnaNeistat, @ClooneyFDN
I hear you’re trying to get arrest warrants issued for Russian “propagandists.”
Here I am.
In your face.
If telling the truth about Russia makes me a propagandist in your book, then I accept the title.
Your buddies Ukraine think so—they’ve had me… — Scott Ritter (@RealScottRitter) June 3, 2024
Takođe je saradnik RT-a , piše o međunarodnoj bezbednosti, vojnim poslovima, Rusiji i Bliskom istoku, kao i o kontroli naoružanja i neširenju oružja.
Poslednji put je posetio Rusiju u januaru, provodeći vreme u Čečeniji, Moskvi i Sankt Peterburgu.
U najnovijoj objavi na svom Telegram kanalu Riter je optužio fondaciju američkog glumca Džordža Klunija i njegove žene za pravdu da vode krstaški rat protiv "ruskih propagandista“.
- Evo me. U lice. Ako me izgovaranje istine o Rusiji čini propagandistom u vašoj knjizi, onda prihvatam naslov - napisao je on.
Šta šta je to, pa jesam li ti napisao da lažeš u vezi Volčanska?A što je to? Ti si mi dužan dokaza da Rusi nisu napali Liptsy. Zaboravio u dugih 5 minuta?
6.700 Hajmars raketa ako već želiš precizno, toliko stane u $1.9BKoliko? 20-30 komada? Da nadomeste manjak u americkim trupama..
When he opens his mouth, someone pays a billion dollarsTucker Carlson : WOW, this is Really Taking Place
Stanica ispred francuske ambasade u Moskvi
![]()
Sve je moguce. U svakom slucaju po akcentu zarobljenik nije cist Francuz. Moguce je da se radi o legionaru.Liči mi na fake.
A sve kao Rusija je diktatura a ovamo SAD ne daju slobodu govora.
To ce joj pomoci na frontu nema sta. Pametan si kao da te je pravio Bajden.Ukrajina poslala specijalce u Siriju i Sudan da ganjaju Ruse
Nece biti kamena da se sakrijete
У Одеси су хаковане радио станице и пуштане су руске патриотске песме.
...https://x.com/Alisa_Vasilisa_/status/1797922146754417004