Rat u Ukrajini (33)

Šta očekujete na frontu nakon smene Šojgua i započetih vojnih operacija oko Harkova?

• Ukupno glasova
    70
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Stanica ispred francuske ambasade u Moskvi

GPPtpvBbcAAwADl

Tihi koja si ti moskovska botina, na tom snimku je Admiral Kuznetsov, ruska kanturina od nosača aviona koja se zapalio, brod se nalazi u gradu Murmansk u pristaništu na popravci, snimak je iz 2022 godine, inače taj krš od broda je goreo već par puta...

Lokacija sa snimka: https://www.google.com/maps/@69.0407614,33.0675917,927m/data=!3m1!1e3?hl=sr&entry=ttu
Ria Novosti: https://ria.ru/20221222/vozgoranie-1840482365.html

Profil na X platformi od oficira Capt. Christopher F. Hill na nosaču aviona Eisenhower, snimak od pre dva dana sa tornja glavne komande i pogled na palubu nosača:
Daj ne sramoti se više leba ti božijeg.
:hahaha:
Huti u 7 dana potopili 2 merička nosača aviona
Znaš šta je najzabavnije?
Tixi u to stvarno vjeruje, potpuno iskreno. 🤡

Kada i gde je to Putin izjavio da želi da uništi susednu državu i njen narod? Nije li istina da je Putin pokrenuo SVO, zato da bi od genocida sačuvao svoj narod i od propasti svoju državu? Lažeš, također, da je putin 23.2. izjavio da se povlači, jer je bilo koga porazio i ponizio... Hajde upotrebi intelekt, razdvoj uzrok i posledice i onda će da ti se razdani i videćeš istinu ...Ti si slep kod očiju, zato što slušaš samo nacističku propagantu i mrziš Ruse i Srbe... Šta su ti lično ti narodi učinili?
Daj mi primjer države koja nema vojsku, pa mi objasni kako to "demilitarizacija" Ukrajine ne predstavlja uništenje države.
Hvala

https://www.novosti.rs/planeta/svet/1374696/skandal-americi-skot-riter-izvucen-aviona-putu-rusiju
Demo(n)kratija

SKANDAL U AMERICI: Skot Riter izvučen iz aviona na putu za Rusiju
Novosti online
03. 06. 2024. u 21:06

AMERIČKI Stejt department zaplenio je pasoš bivšeg marinca i inspektora UN za oružje Skota Ritera, potvrdio je on za RT internešnel.
СКАНДАЛ У АМЕРИЦИ: Скот Ритер извучен из авиона на путу за РусијуFoto: Printscreen/Jutjub
Riter je bio na putu za Rusiju gde se zaputio na Međunarodni ekonomski forum u Sankt Peterburgu (SPIEF) kada je izvučen iz aviona i oduzeta su mu dokumenta.

- Stejt department je zaplenio moj pasoš - rekao je Riter za RT.

- Izvučen sam iz aviona - rekao je on dodao da je dobro, te da je samo iznerviran.

Riter je bivši obaveštajni oficir američkog marinskog korpusa, koji je kasnije služio kao inspektor za oružje SAD i UN u Iraku.

@AnnaNeistat, @ClooneyFDN

I hear you’re trying to get arrest warrants issued for Russian “propagandists.”

Here I am.

In your face.

If telling the truth about Russia makes me a propagandist in your book, then I accept the title.

Your buddies Ukraine think so—they’ve had me… — Scott Ritter (@RealScottRitter) June 3, 2024

Takođe je saradnik RT-a , piše o međunarodnoj bezbednosti, vojnim poslovima, Rusiji i Bliskom istoku, kao i o kontroli naoružanja i neširenju oružja.

Poslednji put je posetio Rusiju u januaru, provodeći vreme u Čečeniji, Moskvi i Sankt Peterburgu.

U najnovijoj objavi na svom Telegram kanalu Riter je optužio fondaciju američkog glumca Džordža Klunija i njegove žene za pravdu da vode krstaški rat protiv "ruskih propagandista“.

- Evo me. U lice. Ako me izgovaranje istine o Rusiji čini propagandistom u vašoj knjizi, onda prihvatam naslov - napisao je on.
skandal je bio prije 20tak godina kada je dva put hapšen zbog pedofilije i otslužio i zatvorsku kaznu

ali rusima izgleda to ne smeta, pedofilija može, nacizam njet!

🇺🇦🏴 У Одеси су хаковане радио станице и пуштане су руске патриотске песме.😁✊🏻

...https://x.com/Alisa_Vasilisa_/status/1797922146754417004

🇷🇺🇺🇦🏴 Како се испоставило, радио станица на руском језику, која се данас чује у Одеси, резултат је редовног емитовања организованог из Русије у руски град који су окупирале Оружане снаге Украјине.

Радио „Таврија“ сада емитује у Одеси на 105,5 FM!

Сада становници града могу да добијају истините информације, а не само пропаганду кијевског режима.

Са радија у граду се чује композиција руске групе „Лубе“ са стиховима „Дођите по нас, дођите по вас, и за Херсон, и за Донбас“, преноси Радио Таврија. Херсон.

IMG_20240604_211503_704.jpg

Од јуче је почела операција целом дужином овог правца, након масовне артиљеријске припреме и рада Ваздушно-космичких снага, наши борци су прешли у активна јуришна дејства.

Од вечерас смо ослободили Парасковејевку, напредовали јужно од села Победа и напредовали скоро до предграђа Константиновке.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back