Роле
Veoma poznat
- Poruka
- 12.331

н.п. Новотјагинка, северно од Козачких Логора преко Дњепра. Прилети руских ФАБ-ова.
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U pravu si.Orban neće da učestvuje u EU/NATO budalaštinama.Mađarska je povukla genijalan potez, poklonila je Srbiji ono što su je terali da pokloni Ukrajini.
Ujedaju se za dupe ustaše.
Pa gledaj
Vrlo mutnaIma li Picigojnera?
Da razjasni kakva je ovo maketa.
![]()
Ukrajina je postojala i prije 200 godina kad nije bilo bas nikakve infrastrukture i opet prezivjeli
Ni za šta, tek toliko da mogu prijetiti kao Medvjedev.
Ili, ako će imati rusku doktrinu upotrebe nuklearnog, ispale ga ako im prijeti uništenje države. A za sada su daleko od toga
Borio se junak za svoj Kupjanak i oslobođenje od nacista. Preci su ponosni na njega.
Пре тачно двесто десет година није постојала ниаква украјинса држава. Били су део царске Русије и са осталим Русима ушли у Париз, као победници.
![]()
Шта мислите у случају рата НАТО-РФ због Украјине, какве сценарије можемо очекивати у Европи? Рат само конвенционалним оружјем или испрва рат конвенционалним оружјем који би онда прерастао у нуклеарни рат.
Pa ruka ti je zadrhtala dok si pisao poruku,imaš grešaka tamo,ali ja te razumem,emocija piči na maksimum.Pa gledaj
Ispasce jos malo Rusi pobedili Napoleona na Vaterlou.![]()
Рамштајн, Авиано... НАТО авијација је опасна. Американци имају нуклеарно оружје и у Турској. Не верујем да би ненуклеарним оружјем Руси ударили по не баш тако блиским базама. Искандерима или нечим сличним?Ако елите које хендлају са америчким дебилима не повуку ручну, мислим да ће бити онако како је написао Караганов. Удар и уништење Рамштајна најјачим ненуклеарним оружјем. У случају одговора, понављају са стратешким, у случају поновног одговора одговарају стратешким.
Лично мислим да олигархија и њихови кметови у Белој кући и Бриселу немају *уда за овај руски рулет, да не смеју ићи до краја. .
Лична нота. Као могући руски одговор навећ виђену ескалацију исписао сам могући удар на Рамштајн барем 7 дана пре него ће то изнети Караганов.