Rat u Ukrajini (33)

Šta očekujete na frontu nakon smene Šojgua i započetih vojnih operacija oko Harkova?

• Ukupno glasova
    70
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

popping-sparkling-champagne-8u4k0kx5nw8ps5m3.gif

Ukrajina je postojala i prije 200 godina kad nije bilo bas nikakve infrastrukture i opet prezivjeli

Пре тачно двесто десет година није постојала ниаква украјинса држава. Били су део царске Русије и са осталим Русима ушли у Париз, као победници.

1396206056_kampaniya_5_f.jpg

Poslednja izmena:
Заокупљени ратовима, климатским променама и политиком, важне вести не добијају довољно пажње: https://www.dw.com/sr/rumunija-propast-malih-poljoprivrednika/video-69211690
Глобалне корпорације купују пољопривредно земљиште у Румунији. Ово итекако има везе са ратом у Украјини.

Шта мислите у случају рата НАТО-РФ због Украјине, какве сценарије можемо очекивати у Европи? Рат само конвенционалним оружјем или испрва рат конвенционалним оружјем који би онда прерастао у нуклеарни рат.

Бивши службеник Пентагона открио главни страх лидера НАТО-а у Украјини
Северноатлантска алијанса је уплашена могућим поразом Украјине, рекао је бивши помоћник заменика секретара за одбрану Стивен Брајан у чланку за Оружје и стратегију. „Док се питају шта ће Руси даље, они практично немају могућности за спас Украјине“, каже се у материјалу.
Према његовим речима, Украјина је на ивици колапса, осећа недостатак војног особља и наставља да трпи велике губитке.
Осим тога, Брајан је истакао да текући програм принудне мобилизације није у стању да замени обучено особље, а увођење војника НАТО-а, чак и у малом броју, значи само једно – Европа ће ускоро бити испуњена врећама за лешеве.

Шта мислите у случају рата НАТО-РФ због Украјине, какве сценарије можемо очекивати у Европи? Рат само конвенционалним оружјем или испрва рат конвенционалним оружјем који би онда прерастао у нуклеарни рат.

Ако елите које хендлају са америчким дебилима не повуку ручну, мислим да ће бити онако како је написао Караганов. Удар и уништење Рамштајна најјачим ненуклеарним оружјем. У случају одговора, понављају са тактичким, у случају поновног одговора одговарају стратешким.

Лично мислим да олигархија и њихови кметови у Белој кући и Бриселу немају *уда за овај руски рулет, да не смеју ићи до краја. .

Лична нота. Као могући руски одговор на већ виђену ескалацију исписао сам могући удар на Рамштајн барем 7 дана пре него ће то изнети Караганов.

Poslednja izmena:
Ispasce jos malo Rusi pobedili Napoleona na Vaterlou. :hahaha:

Ватерло је био могућ након Наполеоновог дебакла у Русији и потоњег руског и савезничког уласка у Париз. Пре тога их је Наполеон водио као магарце на источни фронт да гину за његову визију Европе.

Значи, код тебе образовање - никакво.

Ако елите које хендлају са америчким дебилима не повуку ручну, мислим да ће бити онако како је написао Караганов. Удар и уништење Рамштајна најјачим ненуклеарним оружјем. У случају одговора, понављају са стратешким, у случају поновног одговора одговарају стратешким.

Лично мислим да олигархија и њихови кметови у Белој кући и Бриселу немају *уда за овај руски рулет, да не смеју ићи до краја. .

Лична нота. Као могући руски одговор навећ виђену ескалацију исписао сам могући удар на Рамштајн барем 7 дана пре него ће то изнети Караганов.
Рамштајн, Авиано... НАТО авијација је опасна. Американци имају нуклеарно оружје и у Турској. Не верујем да би ненуклеарним оружјем Руси ударили по не баш тако блиским базама. Искандерима или нечим сличним?
Срећа да је Србија неутрална. Пасош држим задње време стално уза се, да могу на време за Србију.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back