Rat u Ukrajini (33)

Šta očekujete na frontu nakon smene Šojgua i započetih vojnih operacija oko Harkova?

• Ukupno glasova
    70
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo, i u Ukrajini će ostaviti Zelenskog na vlasti i povući se, pa neka to proglase pobjedom.
.
Очигледно не пратиш шта се дешава, а хтео би да испаднеш паметан. Не функционише то тако.

Од 21. маја Зеленски нема никакав легитимитет на власти у Украјини.

Он се сам прогласио да је и даље владар, а свима је забранио да траже мишљење уставног суда Украјине о његовом легитемитету.

Сада иде интензивно завртање руке судијама уставног суда да гласају како власт хоће.

Русима не пада на крај памети да са њим било шта потписују јер га сматрају беспосличарем из Украјине који је некада био председник, штагод други мислили о томе.

.

Недавно сигнализирање из Кремља да је Русија спремна за мир са садашњом линијом раздвајања на фронту као новим државним границама, показује да су денацификација и демилитаризација Украјине као циљеви Специјалне војне операције обичне флоскуле. Шта је циљ? Копнени коридор до Крима?
Cilj je malo vise od toga ali trenutno ne ide tako da bi Putko biti prezadovoljan ako se izvuce iz ovog rata sa dosada osvojenim teritorijama.

ali ako znas da nemas posla sa normalnima, onda moras drugacije sa njima da ragovaras

pa to ti upravo pricam, da radis pogresno, jer ako je deda analenin nacista, onda nije ukrajina problem, koja se samo gura da sprovodi neciji interes

pa i on je samo preneo necije naredjenje... znaci, rusima je trebalo godinu dve da shvate da sa ukrajincima nema pregovora, vec da moraju sa amerikancima ako vec pricaju o globalnoj bezbednosnoj arhitekturi... na pocetku je izgledalo da ce imati posla samo sa ukrajinom, pa jel to znaci da nisu znali da ce da ratuju sa evropom, i da amerika to ocekuje od njih? ja sam mislio da su oklevali da udju u ukrajinu dok se ne spreme za globalni rat, a ono i dalje izvoze gas za neke zemlje eu, a bajden im je neko ko im odgovara... onda ako je tako neka rade sta im se kaze, udri po EU, kakvi crni pregovori, NEMA PREGOVORA
JBT pa debeli kim je pametniji, prvo posalje balone sa govnima, pa sutradan ispaljuje raklete, e tako se to radi, KIM JE GENIJE, prvo ih poseres pa im sutra pretis

znaci pre ovog testa nuklearnog i pokazivanja sile najjace nuklearne zemlje na svetu, prvo isprozivati bajdena na pasja kola, inace badava sve, ja mislim da su upravo sa otomanima tako postupili upravo sa tog podrucja, zaporozja, salva uvreda kao odgovor da im se pokore, behu bese kozaci a pismo turskom sultanu gde ga socno vredjaju, a ne da ce da mu se pokore i placaju danak - to se tako radi, pokazes neprijatelju ne samo da ce da bude porazen, vec i ponizen i osramocen za svagda, a ne kao svabe uvek iznova da se porazavaju, ... tacno se zna kako se to radi, pa ima u istoriji primera vec, da vam ne crtam sada
.
Није тако једноставно.

Да нема нуклеарног оружја Руси би сада без већих проблема били у Лондону. Нуклеарно оружје значи тотално уништење, без обзира на снагу противника.

Руси су тога свесни, а ова "игзепшонал" братија о томе уопште не размишља, што ти је одмах знак чистог лудила.

И шта да радиш?

Пре неки дан је Путин у својој изјави покушао да их некако призове макар елементарној одговорности према свом народу када је рекао, "ваше земље су густо насељене становништвом".

Једноставно их је упозорио да ако наставе да се понашају како су кренули страдаће много невиних људи и то Русија не жели.

Русија од избијања кризе у Украјини 2014. године покушава да пронађе са киме на "западу" може да се договори и спречи крвопролиће.

.

Само глуп или од медија заглупљен човек може да подржава Путинове потезе. Од уличних борби у деловима Кијева и руске армије у самом предграђу Харкова, дошло се до свакодневног украјинског бомбардовања Белгорода и украјинских дронова чак у Татарстану! Зеленски више није никакав председник државе. Мандат му је истекао. По уставу нема продужења. Рада није донела никакву одлуку по том питању. Уместо да се пошаље искандер да га декапитира...
Мени све ово мирише на договорени рат између Америке и гарнитуре у Кремљу која ради за ко зна чије интересе.
Znas sta je po ukrajinskom ustavu Zelenski danas ili mislis da "imperator" ima pravo da odluci?

Русија од избијања кризе у Украјини 2014. године покушава да пронађе са киме на "западу" може да се договори и спречи крвопролиће.
onda neka nastave da igraju poker sa nama izuzetnima po nasim pravilima, mi cemo da podizemo uloge, a oni samo neka prate igru

ja ti kazem da nema drugog nacina da se resi duznicki ciklus koji ide na svom kraju, ali nada umire poslednja, pa nadaj se onda... recimo da se dogovoris sa trampom., pa jel mislis da ce se dogovor odrzati? naivan si. izbice rat sa iranom onda,

kim je tu najpametniji, samo ispaljuje i preti, trebalo bi da mu rusi posteno placaju sve sto im je dao
ej ne veruje se debeljuci da ima i termonuklearno, bas citam

Poslednja izmena:
onda neka nastave da igraju poker sa nama izuzetnima po nasim pravilima, mi cemo da podizemo uloge, a oni samo neka prate igru

ja ti kazem da nema drugog nacina da se resi duznicki ciklus koji ide na svom kraju, ali nada umire poslednja, pa nadaj se onda... recimo da se dogovoris sa trampom., pa jel mislis da ce se dogovor odrzati? naivan si. izbice rat sa iranom onda, ali zasto smo dozvolili da nam pedofil bude upropastitelj do sada

Three Quarters Of US Voters Say Country Is "Out Of Control" Under Biden; New Poll Finds

kim je tu najpametniji, samo ispaljuje i preti, trebalo bi da mu rusi posteno placaju sve sto im je dao
Kim nema dugove prema mmf niti bilo kakve ekononske odnose sa zapadom,pa nemaju cime da ga ucenjuju,sem sa silnim sankcijama i izolacijom da je iz iz dosade razvio atomske bombe.

Kim nema dugove prema mmf niti bilo kakve ekononske odnose sa zapadom,pa nemaju cime da ga ucenjuju,sem sa silnim sankcijama i izolacijom da je iz iz dosade razvio atomske bombe.
aj ti iz dosade preti najjacima? kim bre ima muda, ostali su svi bezmudici, vidimo nekim forumasima izrasle cak i sise, oni su ti reporezentativan primerak ovoga sto ti pricam

i kakve veze mmf ima sa mudima? mislis njima isto ne bi zapretio? ocete pare, a?

hahahahahahahaaaaa
aaaaahahahhahha
sad si nadmašio samog sebe
hahaaaaaaaaaaa
po žbunu si pogodio da je ovo poljska
hahahaha
eeeee deco....
Tebi i da je bio snimljen u sahari reko bi da je Donbas. Toliko su vam isprali mozak da koje god gofno da vam serviraju , vi cete ga poruckati i jedino ce vas interesovati da li je obicno ili premijum kvaliteta.

Једноставно их је упозорио да ако наставе да се понашају како су кренули страдаће много невиних људи и то Русија не жели.
onda ce stradati rusija, nema treceg resenja

oce bre zoofili i pedofili da stradaju, sta to tebi smeta? jedino eto da se saceka s500 da se stavi u funkciju do kraja godine, jeseni, ali nema probijanja rokova

Kada je testirana Tzar bomba, udarni talas je slomio prozore na kucama udaljene vise od 1000 kilometara od detonacije
jos to nije bila ni termonuklearna bomba... ja ne znam sta ovi rusi vise cekaju, ako treba da im se sastavi OBJAVA PRE PROBE, da raspisu konkurs, pa valjda ce da srocimo nesto, samo neka najave da se svet usere kada vidi to cudo termonuklearno sta pravi

obecali amerima? ma pusti ti to, sada su u ratu, obecanje je bilo za mir, samo neka testiraju, nas amere bas zanima su cim nam prete, oli europici, jedna ali vredna

Poslednja izmena:

ja ti kazem da nema drugog nacina da se resi duznicki ciklus koji ide na svom kraju, ali nada umire poslednja, pa nadaj se onda... recimo da se dogovoris sa trampom., pa jel mislis da ce se dogovor odrzati? naivan si. izbice rat sa iranom onda,

.
Опет понављам, није тако једноставно.

Рецимо, Русима је допиздело да се бакћу са Бајденом, Блинкеном и осталим лузерима из америчке администрације, па реше да из подморнице испале ракету која носи десет бојевих нуклеарних глава и у једном испаљивању униште Вашингтон, Њујорк, Лос Анђелес, Сан Франциско, Чикаго, Талахаси, Мајами, Бостон, Хјустон и (е јбг.) Лас Вегас.

Или им ето допиздело да се бакћу са ретардима и испале торпедо Посејдон испред британских обала, направе цунами 500 (пет стотина) метара висок и збришу све што постоји на том острву.

И шта ћеш да радиш?

.

putin ustručavanje NATO pakta da se uključi u direktnu borbu protiv ruskih snaga u ukrajini shvata kao slabost i nejedinstvo zapada.
ali rusija je od samog početka agresije na nišanu i sa istoka i sa zapada i sa severa i sa juga i bilo kakav pokušaj putina da zloupotrebi atomsko oružje bitće kažnjen surovo i temeljno
NAFO je vec slao trupe u ukrajini i dobio po pi.ci na terenu. Francuska je probala ponovo oa su ih pobili posle 2 dana nisu ni stigli do fronta…

NAFO prdnuo u cabar

.
Опет понављам, није тако једноставно.

Рецимо, Русима је допиздело да се бакћу са Бајденом, Блинкеном и осталим лузерима из америчке администрације, па реше да из подморнице испале ракету која носи десет бојевих нуклеарних глава и у једном испаљивању униште Вашингтон, Њујорк, Лос Анђелес, Сан Франциско, Чикаго, Талахаси, Мајами, Бостон, Хјустон и (е јбг.) Лас Вегас.

Или им ето допиздело да се бакћу са ретардима и испале торпедо Посејдон испред британских обала, направе цунами 500 (пет стотина) метара висок и збришу све што постоји на том острву.

И шта ћеш да радиш?

.
coce., pa ni seks nije udjes izadjes i gotovo, nego bre mora sve po ps-u
i zasto nas, pa mi branimo ukrama da gadjaju u dubinu

inace to je In nuclear strategy, a first strike or preemptive strike is a preemptive surprise attack employing overwhelming force.

ali to nije jedina doktrina nuklearna, ako racunamo takticko, onda su druge doktrine, a ta je posledica ww2, sada moramo pak da uvodimo inovacije

Poslednja izmena:
jos to nije bila ni termonuklearna bomba... ja ne znam sta ovi rusi vise cekaju, ako treba da im se sastavi OBJAVA PRE PROBE, da raspisu konkurs, pa valjda ce da srocimo nesto, samo neka najave da se svet usere kada vidi to cudo termonuklearno sta pravi

obecali amerima? ma pusti ti to, sada su u ratu, obecanje je bilo za mir, samo neka testiraju, nas amere bas zanima su cim nam prete, oli europici, jedna ali vredna
Snazna depopulacija EU zemalja, radikalno smanjenje populacije zapada bi resilo sve svetske probleme, od siromastva i gladi do svega ostalog

Snazna depopulacija EU zemalja, radikalno smanjenje populacije zapada bi resilo sve svetske probleme, od siromastva i gladi do svega ostalog
i ovi turbokarcinomi, samo se ta tema brani, a svetska populacija je vec pocela da se smanjuje, ne bi bilo potrebe i ratom, depopulisali bi se i ovako, ali je problem duznicka ekonomija, i zato se sada nudi ratna kao izlaz iz corsokaka u kome smo se nasli, amerima je vec poslo za rukom da od duznika pre rata, posle postanu kreditori, i zato sve ovo ratno huskanje, i evropsko slepovanje na isti plan - zapad zaista misli da je to super plan, zato rade sve ovo

Moguce, ali ja ti kazem da je NAFO puko u Ukrajini i da ocajnicki traze izlaz . I pregovori koji su iza ociju javnosti razvijaju plan kako da izvuku amere iz ovog ukrajinskog blata bez velike blamaze. EU je potrosni materijal i bice jedini gubitnik.
to si citao mozda ovde

Шта сад смишља „влада у сенци“: Предати Украјину, а да се сакрије пораз Запада

ali ja ti kazem da to nije istina, vec da je oduvek plan bio da se evropa uvuce u ovaj rat koji vec traje

ali ti imaj nadu, nada umire poslednja

Prve francuske trupe su već na putu za Ukrajinu

de ste legionari napoleonovi, ala cete da ginete kao vasi cukun cukun unuci

ja bih vec zveknuo ajfelov toranj sa hipersonicnom raketom, samo da provezbam gadjanje, i da vidim da li sam precizan bas kao sto mislim da jesem, ne bi se nista desilo posle, gledao bih u mrtvu zoru, ili kada nema turusta humanitarno gadjanje striktno

Poslednja izmena:
coce., pa ni seks nije udjes izadjes i gotovo, nego bre mora sve po ps-u
i zasto nas, pa mi branimo ukrama da gadjaju u dubinu

inace to je In nuclear strategy, a first strike or preemptive strike is a preemptive surprise attack employing overwhelming force.

ali to nije jedina doktrina nuklearna, ako racunamo takticko, onda su druge doktrine, a ta je posledica ww2, sada moramo pak da uvodimo inovacije
.
Ма јес, све браните, ко да нећете.

На почетку сукоба Путин је упозорио, ударићемо по центрима доношења одлука.

Нико од европских вазала не може да одлучи ништа док не добије миг из Вашингтона или од МИ-6.

Да се разумемо, ја не желим да се било шта лоше деси било коме у САД, укључујући слипи Џоа, његовог заблуделог сина, а нарочито преслатку лезбијанку Карин Жан Пјер...

ПС. ни адмиралу Кирбију не желим да се деси било шта лоше (о томе сам потпуно и до краја искрен).

У суштини је то порука коју Русија покушава да пошаље, али наилази на глуве уши, јер "образ НАТО пакта нема цену".

И та идиотска флоскула која ништа не значи било коме треба да одведе у смрт милионе људи.

Мсм, призовите се мало...

.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back