ali ako znas da nemas posla sa normalnima, onda moras drugacije sa njima da ragovaras
pa to ti upravo pricam, da radis pogresno, jer ako je deda analenin nacista, onda nije ukrajina problem, koja se samo gura da sprovodi neciji interes
pa i on je samo preneo necije naredjenje... znaci, rusima je trebalo godinu dve da shvate da sa ukrajincima nema pregovora, vec da moraju sa amerikancima ako vec pricaju o globalnoj bezbednosnoj arhitekturi... na pocetku je izgledalo da ce imati posla samo sa ukrajinom, pa jel to znaci da nisu znali da ce da ratuju sa evropom, i da amerika to ocekuje od njih? ja sam mislio da su oklevali da udju u ukrajinu dok se ne spreme za globalni rat, a ono i dalje izvoze gas za neke zemlje eu, a bajden im je neko ko im odgovara... onda ako je tako neka rade sta im se kaze, udri po EU, kakvi crni pregovori, NEMA PREGOVORA
JBT pa debeli kim je pametniji, prvo posalje balone sa govnima, pa sutradan ispaljuje raklete, e tako se to radi, KIM JE GENIJE, prvo ih poseres pa im sutra pretis
znaci pre ovog testa nuklearnog i pokazivanja sile najjace nuklearne zemlje na svetu, prvo isprozivati bajdena na pasja kola, inace badava sve, ja mislim da su upravo sa otomanima tako postupili upravo sa tog podrucja, zaporozja, salva uvreda kao odgovor da im se pokore, behu bese kozaci a pismo turskom sultanu gde ga socno vredjaju, a ne da ce da mu se pokore i placaju danak - to se tako radi, pokazes neprijatelju ne samo da ce da bude porazen, vec i ponizen i osramocen za svagda, a ne kao svabe uvek iznova da se porazavaju, ... tacno se zna kako se to radi, pa ima u istoriji primera vec, da vam ne crtam sada