Rat u Ukrajini (33)

Šta očekujete na frontu nakon smene Šojgua i započetih vojnih operacija oko Harkova?

• Ukupno glasova
    70
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pogledajte prilog 1557414
A za koga ti navijaš i veći deo ovog foruma?
Protiv čega se borite nije mi jasno?
Borite se protiv nacista tako što navijate za nacističku državu koja je bila u savezu sa nacističkom Nemačkom 1939, ubijala i proterivala Poljake, stavljali ih u logore... da bi danas svi vi koji ste oslepljeni lažnom ruskom istorijom ubedjivali druge u borbu protiv nacizma, a pritom ste spremni da ih po svaku cenu branite.... zašto i zbog čega?
Kakva patetika, imaš forum.hr i Klix.ba.

У суштини је то порука коју Русија покушава да пошаље, али наилази на глуве уши, јер "образ НАТО пакта нема цену".

И та идиотска флоскула која ништа не значи било коме треба да одведе у смрт милионе људи.

Мсм, призовите се мало...
pa na pogresnu adresu onda salje poruku, mediji su pod kontrolom, nato je pod kontrolom, vojno-industrijski kompleks i vojna ekonomija je resenje za momcad ovde

ko da se prizove? tome prvo mora da dodje do svesti, a kako stvari stoje ja ne vidim da hoce
narodu se obratiti kao sto je ovaj, to je resenje

„Европски лидери горе од ратне грознице. Након слања новца, оружја и војне опреме, већ планирају војну помоћ Украјини . У ствари, француски председник би да отвори расправу о употреби нуклеарног оружја. Морамо зауставити војно лудило“, наводи се у саопштењу организатора марша Форума цивилног савеза.

Марш у Будимпешти: Десетине хиљада људи протестовало против акција НАТО-а (ВИДЕО)

narode budimpestanski, bicete postedjeni kada ruje budu anihilirale evropski kontinent, ne znam zasto vec ne vezbaju gadjanje ajfela, stvarno mi nisu jasni sta cekaju

ajfela i brisel isto gadjati za uvezbavanje hajpersanik

Орбан је раније рекао да се актуелни процеси могу назвати уводом у трећи светски рат или чак његовом епизодом, ако се не заустави „војна психоза Брисела“.

Ukrajina je izgubila preko 35 000 vojnika u Maju
zato sto su se legionari-lesinari izgubili na putu, pa nisu stigli da ih obuce da ne izginu
Kijev će organizirati gay paradu
rusi ce da se predaju i odmah povuku, taj rad?

ja mislim da ce da im roknu jednu sa posvetom u sred parade
molim kolege iz cro da ne ucestvuju u toj poaradi, ako im je zivot mio, evo napravicemo za njih u beogradu, ruje ce da zveknu jednu, razyevace im pederbal sve ce da se pusi, necemo imati sa kim da diskutujemo onda ovde

Poslednja izmena:
Ja tebi nisam duzan da dokazujem nista,tvoje fantazije nisu vredne trazenja izvora i linkova,ti non stop ponavaljas o epskim gubicima Rusa a linija fronta stalno ide na zapad,kacis neke dronove i lozis se na himarsovanje civila,zato razgovaram s tobom onako kako ti sa mnom.
Znam da ces me opet svrstati u naciste ali nema veze. Pogledaj sovjetsko napredovanje na zapad i gubitke obeju strana od Kurske bitke do kraja rata, Nemci su imali manje gubitaka uprkos stalnom odstupanju.

Enjoy watching:
General Dynamics' new 155-millimeter artillery shell factory in Mesquite, Texas, is set to produce 30,000 shells per month, according to a New York Times report.This will provide crucial support to the Ukrainian Armed Forces on the first and second lines and bring the US Army closer to its 100,000 shell target goal by 2025. However, this goal remains far behind Russia's current 155mm shell production capacity of 250,000 rounds per month.https://www.zerohedge.com/military/general-dynamics-new-155-millimeter-shell-factory-opens-war-cycle-kicks-higher-gear

Путин генијално демилитаризује Русију и притом успешно замајава већину Руса и Срба. И не само да демилитаризује Русију, већ је и успешно исламизује:
Pogledajte prilog 1557485
Нови Расијанин се моли насред пута у Москви. Расијани су у Путиново време сви становници Русије, а Рускији су само Руси, етнички Руси. Муслиманским придошлицама се масовно деле руски пасоши већ дуги низ година. Иста политика је и на Западу - Португалија данас:

Pogledajte prilog 1557489

Pogledajte prilog 1557490
Mozda ce u Portugaliji kroz 50 godina biti onih koji rade da bi se finansirala drzava a u Srbiji i jos nekim drzavama ne.

Opet ništa abrams. A kako mu čuvaju reputaciju
Happy Eddie Murphy GIF by Laff

Invazija tuđe države nije baš za udžbenike pod naslovom "Kako izbjeći krvoproliće"

Ali možda si i u pravu, sjeti se samo onog gadljivog Putinovog govora 24.2., prijetio je svime i svačime ako im netko pomogne i umjesto da se podlaci predaju i izbjegnu krvoproliće, oni se odlučili boriti za svoju državu. Znači Putin je učinio sve da izbjegne krvoproliće, a i dalje to čini.
6x do sada

Pogledajte prilog 1557414
A za koga ti navijaš i veći deo ovog foruma?
Protiv čega se borite nije mi jasno?
Borite se protiv nacista tako što navijate za nacističku državu koja je bila u savezu sa nacističkom Nemačkom 1939, ubijala i proterivala Poljake, stavljali ih u logore... da bi danas svi vi koji ste oslepljeni lažnom ruskom istorijom ubedjivali druge u borbu protiv nacizma, a pritom ste spremni da ih po svaku cenu branite.... zašto i zbog čega?
Plači

Prilozi

• IMG_4114.png
    IMG_4114.png
    921,2 KB · Pregleda: 10
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back