У суштини је то порука коју Русија покушава да пошаље, али наилази на глуве уши, јер "образ НАТО пакта нема цену".
И та идиотска флоскула која ништа не значи било коме треба да одведе у смрт милионе људи.
Мсм, призовите се мало...
pa na pogresnu adresu onda salje poruku, mediji su pod kontrolom, nato je pod kontrolom, vojno-industrijski kompleks i vojna ekonomija je resenje za momcad ovde
ko da se prizove? tome prvo mora da dodje do svesti, a kako stvari stoje ja ne vidim da hoce
narodu se obratiti kao sto je ovaj, to je resenje
„Европски лидери горе од ратне грознице. Након слања новца, оружја и војне опреме, већ планирају војну помоћ Украјини . У ствари,
француски председник би да отвори расправу о употреби нуклеарног оружја. Морамо зауставити војно лудило“, наводи се у саопштењу организатора марша Форума цивилног савеза.
narode budimpestanski, bicete postedjeni kada ruje budu anihilirale evropski kontinent, ne znam zasto vec ne vezbaju gadjanje ajfela, stvarno mi nisu jasni sta cekaju
ajfela i brisel isto gadjati za uvezbavanje hajpersanik
Орбан је раније рекао да се актуелни процеси могу назвати уводом у трећи светски рат или чак његовом епизодом, ако се не заустави „војна психоза Брисела“.
Ukrajina je izgubila preko 35 000 vojnika u Maju
zato sto su se legionari-lesinari izgubili na putu, pa nisu stigli da ih obuce da ne izginu
Kijev će organizirati gay paradu
rusi ce da se predaju i odmah povuku, taj rad?
ja mislim da ce da im roknu jednu sa posvetom u sred parade
molim kolege iz cro da ne ucestvuju u toj poaradi, ako im je zivot mio, evo napravicemo za njih u beogradu, ruje ce da zveknu jednu, razyevace im pederbal sve ce da se pusi, necemo imati sa kim da diskutujemo onda ovde