Rat u Ukrajini (33)

Šta očekujete na frontu nakon smene Šojgua i započetih vojnih operacija oko Harkova?

• Ukupno glasova
    70
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Novi masovni raketni napad Rusa na energetsku infrastrukturu u cijeloj Ukrajini
Ukrajinski zvanicnici kazu Ukrajina ce morati uvoziti 100% struje iz zemalja EU zbog velikih unistavanja.
Elektrana u Zaporizju pogodjena sa vise raketa (video zapis), ukrajinska PZO kao da ne postoji.
Na aerodromu u Harkivu Lancet unistio jos jedan BUK sustav, prije toga ruski dron nesmetano leti tocno iznad cilja i snima, dakle ni ovdje nista od PZO, kao da ne postoji.
Ukrajinci sustavom Himars kazetnim streljivom napali civilne objekte u Belgorodu, sve rakete oborene (video zapis).
Rusi samo u Svibnju Lancetom unistili preko 300 jedinica ukrajinske tehnike (sve sa video zapisom).
I danas su Rusi ostvarili napredovanja na vecini pravaca.
Jako mnogo video zapisa unistavanja ukr. tehnike,
Kina i zvanicno objavila da ce se sa Rusjiom boriti za pravdu u svijetu.

To je naucio da vrti kako bi razvodnjavao temu.
.
Прича о Русији и Авганистану личи на причу о Руско-Финском рату.

У оба рата Руси су претрпели губитке, али су на крају остварили шта је био циљ.

Конкретно, у Авганистану су оставили владу која је трајала следеће три године након организованог руског повлачења.

Поређења ради, НАТО пакт је главом без обзира изјурио из Авганистана, не само остављајући своје савезнике на милост и немилост Талибана, већ их је и бацао са крила авиона на која су се накачили и оставио за собом десетине милиона вредну опрему.

.

Poslednja izmena od moderatora:
A na koji način da ti pokažem da ti logika nema logike? Savjetovao bi i Afganistancima da se predaju jer nemaju šanse? Nisi ti baš materijal za razumne zaključke
Ne,jer me zabole tamo za njih,ne izvrci mi izjave,vec se pomiri s tim da je trenutno stanje za ukrajinu ono koje se vama na svidja,kad moskva potpise kapitulaciju onda moze da se razgovara ozbiljno.
A taj scenario je verovatan kao i vracanje ukrajine u status iz 91.

.

Конкретно, у Авганистану су оставили владу која је трајала следеће три године након организованог руског повлачења.

Поређења ради, НАТО пакт је главом без обзира изјурио из Авганистана, не само остављајући своје савезнике на милост и немилост Талибана, већ их је и бацао са крила авиона на која су се накачили и оставио за собом десетине милиона вредну опрему.

.
Mislim da ih nerviramo kontriranjem pa pisu svasta,da se na frontu desava nesto dobro za njih ne bi se tesili ruskim ulazom u berlin raspadom sssr.
Svasta cemo ovde da procitamo

Sad afganistanski poučak prebaci u Ukrajinu. Rusi će se povući, jer neće moći pobijediti.
a da nisu englezi ili ameri pobedili u avganistamu? poenta je da tamo u gudurama ne moze niko da pobedi, ukrajina je sasvim druga PRICA, i teren.

neko je postavljao kako su se rusi povukli, a kako ameri - nebo i zemlja

poucak? mislis ukre se drogiraju kao avganistanci? ostali beze, svi ce se razbezati i nece imati ko da primi amerkcu pomoc, to je ryuska pobeda onda

a melju poprilicno i na dnevnom i na mesecnom nivoy, drze na distanci kol. zapad ako treba i sa nuklearnim, i to je to, ukre ne mogu da potraju ni par gopdina, a kamoli 10 koliko mogu rusi

Poslednja izmena:
Mislim da ih nerviramo kontriranjem pa pisu svasta,da se na frontu desava nesto dobro za njih ne bi se tesili ruskim ulazom u berlin raspadom sssr.
Svasta cemo ovde da procitamo
.
Не верујем да се било ко од њих нервира. То личи на посао.

Не могу да се отмем утиску су овде по задатку, јер такве будалаштине нормалан учесник на форуму би могао да пише само ако за то прима неку накнаду, не видим други разлог да неко прави толику будалу од себе.

То су сада већ стотине несувислих уписа без повезаних чињеница, слика и видео записа неке бомбе која је негде пала на фронту где свакодневно експлодира око 50.000 (педесет хиљада) бомби и граната.

.

То су сада већ стотине несувислих уписа без повезаних чињеница, слика и видео записа неке бомбе која је негде пала на фронту где свакодневно експлодира око 50.000 (педесет хиљада) бомби и граната.
davljenik se za slamku hvata

davljenik se za slamku hvata
.
Разумем, али је ова прича сувише озбиљна да би се дозвољавало свакаквим дилетантима да загађују тему.

У Русији се озбиљно разрађују варијанте узвратних удара по лузерима који нису у стању да схвате да су изгубили рат.

А не да им је први пут, већ су до сада изгубили све ратове које су покренули.

И ја овде не причам о Русији и Русима, већ размишљам о стотинама милиона људи широм Европе и Америке који виде у какво лудило се гурају и потпуно су беспомоћни да зауставе катастрофу која је пред нама.

А ова секта овде сеири и слави понеку бомбу која је неког убила или осакатила...

.

Poslednja izmena:
У Русији се озбиљно разрађују варијанте узвратних удара по лузерима који нису у стању да схвате да су изгубили рат.
pa rusi moraju razgovetnije da prete

pogledaj sta im rade, kako im sikaniraju predsednika, a oni bi mogli medijski da satru bajdena imajuci o njmu sve raspolozive info - onda je zaista istina da im on odgovara i ovaj rat da je isplaniran odavno, da se tacno zna sta se radi? eto, ja zaista ne znam sta da mislim, ali ako se vec gine toliko, pa da ga hebem, zar ne treba vise da se vredjamo pre umiranja/ubijanja? ne dopire ljudima do svesti sto neko gine preko okena, ali ako im socno yvredis predsednika, onda mozda urodi plodom, a sta te kosta sta gubis? ja u zivotu ne bih priznao pedo bajdena za predsednika, vec bih ga koristio da vredjam svakodnevno celokupni establisment, ali putin rece da on njima odgovara, onda znaci da imaju dil neki

Poslednja izmena:
pa rusi moraju razgovetnije da prete

pogledaj sta im rade, kako im sikaniraju predsednika, a oni bi mogli da satru bajdena imajuci o njmu sve raspolozive info - onda je zaista istina da im on odgovara i ovaj rat da je isplaniran odavno, da se tacno zna sta se radi? eto, ja zaista ne znam sta da mislim
.
Да имаш посла са нормалним људима све би се одавно решило и нико не би настрадао.

Када имаш посла са ретардима, једноставно не знаш шта и како да радиш.

Да ли можеш да схватиш да су Руси са Украјинцима постигли договор после месец и по дана сукоба да се прекине сукоб, када су и жртве и разарања били минимални.

А онда је дошао ретард из Лондона којег данас и Енглези спрдају, и поручио да нема ништа од договора, него хајде да ратујемо, па је страдало стотине хиљада људи.

.

.
Да имаш посла са нормалним људима све би се одавно решило и нико не би настрадао.
ali ako znas da nemas posla sa normalnima, onda moras drugacije sa njima da ragovaras
Када имаш посла са ретардима, једноставно не знаш шта и како да радиш.
pa to ti upravo pricam, da radis pogresno, jer ako je deda analenin nacista, onda nije ukrajina problem, koja se samo gura da sprovodi neciji interes
Да ли можеш да схватиш да су Руси са Украјинцима постигли договор после месец и по дана сукоба да се прекине сукоб, када су и жртве и разарања били минимални.

А онда је дошао ретард из Лондона којег данас и Енглези спрдају, и поручио да нема ништа од договора, него хајде да ратујемо, па је страдало стотине хиљада људи.

.
pa i on je samo preneo necije naredjenje... znaci, rusima je trebalo godinu dve da shvate da sa ukrajincima nema pregovora, vec da moraju sa amerikancima ako vec pricaju o globalnoj bezbednosnoj arhitekturi... na pocetku je izgledalo da ce imati posla samo sa ukrajinom, pa jel to znaci da nisu znali da ce da ratuju sa evropom, i da amerika to ocekuje od njih? ja sam mislio da su oklevali da udju u ukrajinu dok se ne spreme za globalni rat, a ono i dalje izvoze gas za neke zemlje eu, a bajden im je neko ko im odgovara... onda ako je tako neka rade sta im se kaze, udri po EU, kakvi crni pregovori, NEMA PREGOVORA
JBT pa debeli kim je pametniji, prvo posalje balone sa govnima, pa sutradan ispaljuje raklete, e tako se to radi, KIM JE GENIJE, prvo ih poseres pa im sutra pretis

znaci pre ovog testa nuklearnog i pokazivanja sile najjace nuklearne zemlje na svetu, prvo isprozivati bajdena na pasja kola, inace badava sve, ja mislim da su upravo sa otomanima tako postupili upravo sa tog podrucja, zaporozja, salva uvreda kao odgovor da im se pokore, behu bese kozaci a pismo turskom sultanu gde ga socno vredjaju, a ne da ce da mu se pokore i placaju danak - to se tako radi, pokazes neprijatelju ne samo da ce da bude porazen, vec i ponizen i osramocen za svagda, a ne kao svabe uvek iznova da se porazavaju, ... tacno se zna kako se to radi, pa ima u istoriji primera vec, da vam ne crtam sada

Poslednja izmena:
.

.
Evo, i u Ukrajini će ostaviti Zelenskog na vlasti i povući se, pa neka to proglase pobjedom.

Ruska tehnika za 21 vek. :rotf:

6708_107329932_photo_2024-06-01_21-08-32.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back