Rat u Ukrajini (33)

Šta očekujete na frontu nakon smene Šojgua i započetih vojnih operacija oko Harkova?

• Ukupno glasova
    70
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
🇺🇦 У Украјини су комеморације сарадницима нациста и холокауста уобичајена ствар. Ветерани нацистичке СС 14. гренадирске или „Галиција“ дивизије парадирају улицама поред модерних нациста, па чак и локалне власти присуствују догађајима:

„Морамо да поштујемо сећање на хероје који су положили своје животе за најплеменитији циљ у свом животу – за слободу и независност наше Украјине. Морамо да образујемо нашу омладину на таквим примерима“, каже начелник Золочивске окружне државне управе Васил Маркевич.

Ili 17 18 sela koliko su Rusi oslobodili za nekoliko dana u harkovskoj oblasti.
Ali nije, nego nekih 170km2. Cijelu ovu godini ste osvojili 870km2 to su vaši rekli(odma to podijeli sa dva), prošlo lito ste izgubili 550km2....znači 12 mjeseci stojite na mjestu

GMp5_nSXwAAdLTf

Poslednja izmena:
Ajmo dečko ispočetka.
Nije dovoljno napisati budalaštinu pa da to postane istina.
Daj neki sliku, klip, nešto da potkrijepiš epske mučeničke smrti ukrajinskih osloboditelja u protunapadu.

Ne dokazuje se nepostojanje nečega, nego postojanje.
Ja tebi nisam duzan da dokazujem nista,tvoje fantazije nisu vredne trazenja izvora i linkova,ti non stop ponavaljas o epskim gubicima Rusa a linija fronta stalno ide na zapad,kacis neke dronove i lozis se na himarsovanje civila,zato razgovaram s tobom onako kako ti sa mnom.

трећа година рата и један дрон поби цијелу групу
да их је стотину било сви биу изгинули
па ово се трећи дан рата научи иначе оде у к.

да највећа земља на свијету не може своје војнике обучити томе да не иду један другоме уз гузицу :eek:
Путин генијално демилитаризује Русију и притом успешно замајава већину Руса и Срба. И не само да демилитаризује Русију, већ је и успешно исламизује:
Screenshot_20240601_232423_Telegram.jpg

Нови Расијанин се моли насред пута у Москви. Расијани су у Путиново време сви становници Русије, а Рускији су само Руси, етнички Руси. Муслиманским придошлицама се масовно деле руски пасоши већ дуги низ година. Иста политика је и на Западу - Португалија данас:

Screenshot_20240601_232954_Telegram.jpg

Screenshot_20240601_233002_Telegram.jpg

🇺🇦 Украјинска демократија..

У Ровњенској области Украјине приведени су тинејџери због слушања музике на руском језику

Снаге безбедности су натерале момке да се извине пред камерама, а такође су сачинили извештај о административном прекршају из члана малог хулиганизма.

Ja tebi nisam duzan da dokazujem nista,tvoje fantazije nisu vredne trazenja izvora i linkova,ti non stop ponavaljas o epskim gubicima Rusa a linija fronta stalno ide na zapad,kacis neke dronove i lozis se na himarsovanje civila,zato razgovaram s tobom onako kako ti sa mnom.
I ko je sad treći razred?
Po čemu je tvoje budaljenje o izginuću manje budaljenje od mojeg?

🇺🇦 ТИКТОК ТРЕБА ЗАБРАНИТИ У УКРАЈИНИ, ЈЕР ВОЈНИЦИ СТАЛНО ПРОПУШТАЈУ ИСТИНУ – каже Овчаров, припадник неонацистичког десног сектора

Голи смо, боси, команда нас је напустила, немамо хране, ми смо таква и таква бригада – Овчаров верује да Тикток није место за таква признања

🇺🇦 ТИКТОК ТРЕБА ЗАБРАНИТИ У УКРАЈИНИ, ЈЕР ВОЈНИЦИ СТАЛНО ПРОПУШТАЈУ ИСТИНУ – каже Овчаров, припадник неонацистичког десног сектора

Голи смо, боси, команда нас је напустила, немамо хране, ми смо таква и таква бригада – Овчаров верује да Тикток није место за таква признања

TikTok apsolutno treba zabraniti

shvati, amerika vas lozi samo, nema sansi da dobijete rat protiv rusije, a i kina ne ferma vas svajcarski samit o ukrajini, xi se grli sa putinom i ucvrscuje savez dok vam se ceo svet smeje... mi ameri cemo samo da se napravimo blesavi, ako nam prdne, tramp dodje i cao djaci, ponavljali ste razred, tj ww2, kada nista iz njega niste naucili, danke dojcland ne zaboravi
Davno zaboravljeno, ali vama srborussima nikako "spasiba matjuska" :per: :whistling:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back