Frtajler
Legenda
- Poruka
- 58.505
Promijeni ptičici terapijuKako prosao kontranapad na volansk malopre?
Kazu svi su 200
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Promijeni ptičici terapijuKako prosao kontranapad na volansk malopre?
Kazu svi su 200
Платон описао Путина?
Платон у делу "Република" из 360. године пре нове ере:
"Први задатак тиранина је да стално увлачи грађане у неку врсту рата, како би народ осећао потребу за вођом.
Kako prosao kontranapad na volansk malopre?
Kazu svi su 200
Dakle, smeta onima koji imaju nešto od života osim ispijanja votkeМеђу Русима коме највише смета овај рат? Зна се, бизнисменима, научницима, интелектуалцима, људима који су за привредну сарадњу, технолошки развој...
Зато их се Путин решава на стари кагебе начин - падовима кроз прозор, низ степенице, "самоубиствима", па чак и тровањима отровним гљивама (наравно грешком):
https://balkans.aljazeera.net/news/...-istaknutih-ruskih-licnosti-na-tri-kontinenta
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Suspicious_deaths_of_notable_Russians_(2022–2024)
https://ru.m.wikipedia.org/wiki/Подозрительные_смерти_российских_бизнесменов_(2022—2023)
Nobelova nagrada za mir!Ово не можеш применити на Путина. Он је годинама, а можемо рећи деценијама (две) избегавао ратну конфронтацију.
Opet lažeš nesrećniče musavi. Povlačenje kod Kijeva je bilo dogovoreno.
Ja koristim kokoske.Promijeni ptičici terapiju
Чеченија, па Грузија, па Крим, Донбас, Сирија, па ескалација у Украјини 2022. Само се нижу "бисери"...Ово не можеш применити на Путина. Он је годинама, а можемо рећи деценијама (две) избегавао ратну конфронтацију.
трећа година рата и један дрон поби цијелу групу"Ne ostavljamo ranjene"
Svi se sjećamo divnog ruskog znaka dobre volje.A kod Harkiva i Hersona? Dogovorili Rusi da uteknu, sto su uvidjavni.![]()
U drugi mesec?Kako proslo rusko okupiranje Vovcanka koje uslo u drugi mesec?![]()
Russian channels report about an amount of 35 Ukrainian UAVs in the direction of occupied Crimea as well as Taman, Krasnodar Krai close to the Kerch bridge.
Mostu, spavaš li mirno
Duhovito, ispališ nesuvislu glupost, onda ja trebam demantiratiJa koristim kokoske.
Demantuj ili produzi
Cime me demantujes,forama za treci razred?Duhovito, ispališ nesuvislu glupost, onda ja trebam demantirati
Meleon Rusa upravo zaginulo u maršu na Kijev.
Demantuj ili produži
Чеченија, па Грузија, па Крим, Донбас, Сирија, па ескалација у Украјини 2022. Само се нижу "бисери"...
А тек сумњиви терористички напади (експлозије) по Русији!?
Nije hiljadarka toliko velika koliko zamišljaju neznalice. To ti je otprilike površina 20x50 km. Ili 17 18 sela koliko su Rusi oslobodili za nekoliko dana u harkovskoj oblasti.Sad tih iljadu kilometara podijeli sa 7...![]()
Ajmo dečko ispočetka.Cime me demantujes,forama za treci razred?
Ja tebe da demantujem za nesto sto te nisam pitao?
Osvojili su 20x50km?Nije hiljadarka toliko velika koliko zamišljaju neznalice. To ti je otprilike površina 20x50 km. Ili 17 18 sela koliko su Rusi oslobodili za nekoliko dana u harkovskoj oblasti.
значи момак јој је ђенерал?То је живот."Неки момци ће иструнути у рововима, али мој ради за канцеларију"
Украјинка се руга мушкарцима које њен дечко шаље у смрт.