Rat u Ukrajini (33)

Šta očekujete na frontu nakon smene Šojgua i započetih vojnih operacija oko Harkova?

• Ukupno glasova
    70
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
95% медија у полу окупираној Србији осуђује Русију за СВО, али џаба. Деца у Србији се рађају са душом и инатом! Живела Србија! Живела Русија!
Upravo tako, brate ... Pravi Srbin se rađa sa dušom sačinjenom od dva oblutka - gena Rusa i Srbina u grudima. Time se svaki Srbin ponosi i dušmanima svojim postojanjem prkosi. Zato i ja, nego šta, poručujem dušmanima:

ZA RUSIJU MAJKU RATOVAĆU, A SRBIJI SVOJU DUŠU DAĆU! :heart:

ŽIVELA VELIKA SVETA I NEPOBEDIVA MAJČICA RUSIJA I NJENA SESTRICA NAJMILIJA - MOJA NAJVEĆA SVETINJA - HEROJSKA ZEMLJA SRBIJA! :heart:

Jedina ozbiljna posljedica ofanzive na Harkiv je to da će Ukri nesmetano rokati po agresoru na svim merdijanima
.
И у Јемену?

4723558_900.jpg

4723717_900.jpg

Опасна ПВО Јемена.

.

Оружане снаге Русије напале су нови део фронта у правцу Запорожја - западно и источно од села Нестерјанка, признају непријатељски ресурси

Проукрајински канал Деепстате то бележи на својој мапи. У току је нова офанзива западно од Работина. Најзначајнији напредак приметан је западно од Нестерјанке. Источно од села било је мање напредовања, али на ширем фронту.

Потенцијално, као резултат успешне офанзиве у овом сектору, Оружане снаге Русије могу ући у позадину јединица Оружаних снага Украјине које бране сектор Работино. Такође, напад се може развити у правцу Орехова – кључне тачке одбране украјинских оружаних снага у правцу Запорожја.

Ако узмемо у обзир да украјински ресурси не признају успехе руских трупа до самог краја, овај напредак може већ бити амбициознији.

IMG_20240601_112650_086.jpg

Sun Tzu nije poznavao Srbe, mentalitet da se ide glavom kroz zid i tradiciju da izmedju sebe u 99.99% slucajeva biramo najvecu debilcinu da nas predvodi

Ni Srbe ni mnoge druge narode koji nisu čitali ni razumeli ono što je pisao, po pravilu na svoju štetu.

Ipak, već 2500 godina za pametne narode i lidere važi jednostavno pravilo

NE ULAZI U BITKU KOJU NE MOŽEŠ DA DOBIJEŠ

Tehnički kvar, no biggie
Pričaju filoputini i da su Huti roknuli USS Dwight :lol:
.
Одличан му је технички квар.

Легао на ливаду као девојчица.

Некако ми највише личи да је радио електронски преузет и спуштен.

Сунцу вели, прокси рат је као штап, има два краја.

.

.
Одличан му је технички квар.

Легао на ливаду као девојчица.

Некако ми највише личи да је радио електронски преузет и спуштен.

Сунцу вели, прокси рат је као штап, има два краја.

.
Tebi taj dron izgleda kao da ga je roknuo S-400?
Spušten sa EW, to je malo long shot

Ratuju Rusi protiv Amera do zadnjeg Huta

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back