Nikola ZG
Aktivan član
- Poruka
- 1.782
Ni on ti ne valja?
Probaj proukrajinski deep state, i oni priznaju gubitke teritorija
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ni on ti ne valja?
Imaju gubitke ali bas katastrofalne tesko, inace ne bi ovako lako zauzimali ukrajinska mjesta svaki danHoću reći da imaju apsolutno katastrofalne gubitke koje podebljavaju samoubojstvima. Drogirani manijaci.
Војник француске Легије странаца пуцао је у себе како не би пао у руке Руса.Rusi dolaze.Neće imati milosti kao u Ukrajini.
Hoću reći da imaju apsolutno katastrofalne gubitke koje podebljavaju samoubojstvima. Drogirani manijaci.
Ukrajinka iz Lavova. Ima svoj blog. Postavila je gomilu ovakvih snimaka …
živeo kao pas,crkao kao pasВојник француске Легије странаца пуцао је у себе како не би пао у руке Руса.
![]()
Mesto se aktivirali veceras. Mora da Rusi nadoru i probijaju odbranu. Kako ke krenula histerija imace i uzivo samoubistva nekih krezubih amerosunita…Milina čitati narikače qqriq bojne kako se teše
![]()
![]()
Dzukela…živeo kao pas,crkao kao pas
Ne mogu da verujem

Uz Leoparda najveci promasaj ovog rata.
Uz Leoparda najveci promasaj ovog rata.

Ruske kante probijaju ukrajinske polozaje svaki dan.Bitno da ruske kante nisu promasaji.![]()
Veća od NizozemskeEstonija, drzava velicine veceg kvarta u Moskvi.![]()

Znam samo da je Tabak sprdnja filoputinaNi on ti ne valja?
Probaj proukrajinski deep state, i oni priznaju gubitke teritorija

A kojoj NATO jedinici pripada taj navodni francuz?živeo kao pas,crkao kao pas

Ja bio uvjeren da je to. S300Uz Leoparda najveci promasaj ovog rata.
S300 je imao neke uspjehe, bilo da su ruski ili ukrajinski, pomenuti tenkovi nisu ni jedan.Ja bio uvjeren da je to. S300
Slozit cemo se da je u potpunosti na ukrajinskoj strani.Znam samo da je Tabak sprdnja filoputina