Роле
Veoma poznat
- Poruka
- 12.688
Satanista
Ja sam Satanista
Добро сатанисто
, користиш често Јамијин (Џеги) назив rusositi са некадашње теме "Рат у Сирији" па ти зато тако напишем.Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Satanista
Ja sam Satanista
, користиш често Јамијин (Џеги) назив rusositi са некадашње теме "Рат у Сирији" па ти зато тако напишем.Izmisljaju neke silne ofanzive da iskamce koji dinar za letovanje…Opet neko kmečanje?![]()
Jel i kod tebe spricaju Kemtrejlse?To je isto
Hiper Uvazena koleginica Jaguarka vas samo posmatra iz MonakaДобро сатанисто, користиш често Јамијин (Џеги) назив rusositi са некадашње теме "Рат у Сирији" па ти зато тако напишем.
Krstini srbobotorussi se ne moraju bojat posto jelte i jedna armija koja drzi do sebe, mada je to za russe vrlo upitno ne uzima mentalnu nedonoscad u svoje redoveA jel Putin nešto naredio Srbijancima. Koliko oni moraju dati

Priča se da je u Belgorodu hakirana ruska TV i da su pola sata puštali snimke raskomadanih ruskih okupatora u agoniji, posljedica drona. Meni se čini da budale nemaju blagog pojma šta ih čeka u Ukrajini, misle da će se malo prošetati među "nacistima"
Krezavi amerosuniti su koliko vidim poceli da koriste neke teske hemijske supstance od kojih ste u potpunosti utonuli u ludilo odseceni od stvarnosti.Jel i kod tebe spricaju Kemtrejlse?
Doduse ne mozes ni da znas vise sad su bezbojni
Al znaces kad vam pocnu mutacije mitohondrija
Tada ce da vam ugradimo neurolinkove i od Homo Sapijensa postacete kiborg rasa buducnosti pod Prestolom WEF i Kine
Tehno Sapijensi
Osim Golije. Oni ce ostati Homo.
A civila na ulicama u promilima.Ovaj sukob je čudan sa dve strane,niko ne dira gasovod koji ide kroz Ukrajinu i neznatan broj civila je nastradao do sada.
Kemtrejlz? Pa da, ti inače veruješ i u Ukro demokratiju. Komentara bez.A ako ne napadne?
Mislis da ce prestati spricanje kemtrejlsima iznad Raske? Nece. Pojacace.
Sad su napravili bezbojno da bude, ni ne vidis koliko posipaju po vama
I jos kad upale 5G antene, pa pocnu hemikalije da vas teraju na mutaciju, ima da budes ko Sundjer Bob Kockalone
Samo gledaj nocu nebo u pravcu Barajeva, videces kako fercera trepere zvezde na nebu
Trebaće mu još belog praha od Klovna, za tretman PTSD od sloma Ukropistana…Krezavi amerosuniti su koliko vidim poceli da koriste neke teske hemijske supstance od kojih ste u potpunosti utonuli u ludilo odseceni od stvarnosti.
NAFO prdnuo u cabar
Interesantno, a sta rade sa motorolama, zasto ih uzimaju?Princip rada ukro dronova:
1. Roknu okupatora sa FPV dronom ili mu bace granatu na glavu
2. Nakon toga ide drugi val, ne pomaže im ako se prave mrtvi, jer svakog overe najmanje jednom, micao se ili ne (to je ustvari dosta humano od Ukra, skrate im muke)
3. Nakon toga stižu dronovi sakupljači, obično se pobrinu za motorole. Evo jednog, upravo zakačio motorolu za antenu i diže je u zrak
Pogledajte prilog 1554438
Pokusaj da sacuva predsednicku tradiciju, ugledao se na svog predhodnika Chiraca koji je prvi poslao placenike na slovenski narod.Angazovana je bila. Kratkog daha. Ispitivali su sta je to “strahovita preciznost” Ruskih lopata . Od lepote i miline samog cina pretvorili su se u paru i vinuli u nebo…
Pa ne ide im nešto to opiranje, srljaju u sve veće i veće uništenje i pogibelj.
Možda da probaju drugim putem a ne ratom, mada je sada kasno za mnogo toga.
NEPRIJATELJI UKRAJINE u koje, na marginama, spadate ti, Frt i ekipica su gurnuli Ukrajinu u rat koji nije mogla da dobije i nastavljaju da ih lože da je rat dobro rešenje.
Da budemo na gotovs da hvatamo Frzzije u okolini.A jel Putin nešto naredio Srbijancima. Koliko oni moraju dati
I ravna Zemlja i okrugli MesecKemtrejlz? Pa da, ti inače veruješ i u Ukro demokratiju. Komentara bez.
Ne razmisljaju svi kao krezavi amerosuniti…Mda, ja sam im neprijatelj a rusi su im prijatelji, to je vaša kremljobotska logika![]()
Pedofili ništa?Krezavi amerosuniti su koliko vidim poceli da koriste neke teske hemijske supstance od kojih ste u potpunosti utonuli u ludilo odseceni od stvarnosti.
NAFO prdnuo u cabar
Amerosuniti su novi pedofili.Ne razmisljaju svi kao krezavi amerosuniti…
Samoeksplodirajuce klozetske solje su popravile utisak.A šta ćemo s tobom, ti vjeruješ da je ovo slika od jučer. Koliko si naivan od nula do Kežual?
Pogledajte prilog 1554445
Nestecnik, samo neka sekiracija. Vidim na netu posle izjave visokih zvanicnika da ce zaplivati u reci seni na dan otvaranja OI organizuje se novi pokret otpora nezadovoljnog naroda.Makron dize sebi rejting zbog glasaca,kao vidi ja sam rekao putinu to i to,a horde afrikanaca poruse pariz.
Mada,od kako su francuzi krenulu masovno u dzakovima nazad ucutao se i on