ssmpmd
Elita
- Poruka
- 21.455
Zar nije Koštunica pobedio 5. oktobra
Jeste,
ja nisam osporavao da je Porošenko legalno izabran, naprotiv.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zar nije Koštunica pobedio 5. oktobra
Sad će to,ne brini.Čim oni njih jure po Ukrajini da ih strpaju u kombi i odvuku na front,od tog otpora nema više ništa.Pa vidiš da su se predali.
Jeste,
Kako može marioneta da bude “legalno izabrana”?Jeste,
Apsolutno: baš svaki Ukr je posle toga čak i glasanjem na “izborima” preuzeo odgovornost za sve što ih sada snalazi.Ништа након пуча и накнадних дешавања у Украјини нити је легално нити легитимно, али нећемо у детаље.
Jel si video ovaj klip Frzzi?U toku peglanje po Krimu.
ATACMS prolazi kroz ruski AD kao vrući nož kroz putar. Čini mi se da su povukli S400 sa Krima jer ionako ničemu ne služe
Ништа након пуча и накнадних дешавања у Украјини нити је легално нити легитимно, али нећемо у детаље.
Do sada nije...Rusija nije osporavala legitimitet ni Porošenka ni Zelenskog
Rusija nije osporavala legitimitet ni Porošenka ni Zelenskog
Jeste,
I jednom i drugom je istekao mandat. Niko ih nije nasilno skinuo sa vlasti.Rusija nije osporavala legitimitet ni Porošenka ni Zelenskog
РУСКЕ СНАГЕ СЕ ПРОБИЛЕ У ЦЕНТАР КРАСНОГОРОВКЕ, ВИЈОРИ СЕ ЗАСТАВА
Руске јединице су напредовале у још неколико блокова града Красногоровке. То је једини град ДНР у којем су присутне украјинске снаге. Дуго времена је из Красногоровке вршено гранатирање северозапада Доњецка, укључујући и област рудника Трудовска.
https://tvfront.rs/ruske-snage-se-probile-u-centar-krasnogorovke-vijori-se-zastava/