Bojan_BRT
Buduća legenda
- Poruka
- 30.207
Jdam eksplodira pri lansiranju.Nema više fabova, presudila sovjetska, skladišta. Sada rade jdam-i i raketne navođene bombe po Rusima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jdam eksplodira pri lansiranju.Nema više fabova, presudila sovjetska, skladišta. Sada rade jdam-i i raketne navođene bombe po Rusima.
Petarda kakav bomba od 1,5tMa dabome, OAB-1500 je još gora:
Pomiješao si, nije to rusko, to je americka avionska bomba, kakvo lansiranje.Jdam eksplodira pri lansiranju.
Ja odlično, ne znam kako ste vi kada blejite 24/7 na forumu, zavisnost ili neka komunistička ubedjenja koja vas drže budnim?
Kako vas nije blam da klipove iz igrica prikazujete kao “video dokumentaciju”?Petarda kakav bomba od 1,5t
Bolje na kapislePetarda kakav bomba od 1,5t
Нисам,америка нема авионе.Pomiješao si, nije to rusko, to je americka abionska bomba, kakvo lansiranje.
Iskander na ladu nivuNeprekidni udari dronova po Ukrima, opšta pogibija:
Uništavanje Rusa je kao video igrica.Kako vas nije blam da klipove iz igrica prikazujete kao “video dokumentaciju”?
Ne lupaj, klip uništenja vašeg S-300 sa početka rata.Uništavanje Rusa je kao video igrica.
Jednim udarom unistena baterija od tri S400 lansera i radar i jedan lanser S300.
Ma dabome - Ukri ne stižu ni do prve linije:Iskander na ladu nivu
Requiem Post Mortem za Rusice.
Evo, u redu rekao je šta god hoće.
I šta s time? Relevantno po čemu? Zašto ne citiraš Budanova?
S400 je daleko od fronta.Ej padobranac, to je bilo i donbasu.
Ne znam na sta mislis , ali tu jos uvek nema Ruskih vojnika…Porazili su i ponizili Zapad bez ispaljenog metka.
Ne, Krim ima dobar PVO i s 400 moze da ga pokriva i stiti sa velike udaljenosti. Nema potrebe da bude na liniji ili blizu linije fronta.Okupator odustao od air defence na Krimu? Moguće.
Pustate nesto sto nije istina .Nema, vidis da su resili da pokvare planove Volodji i spasu glave.
Bozja pravda. Uzeo mu noge jer je idiot. Ako ne nauci lekciju uzece mu mnogo vise…Bitno je da se on našarao nacističkim simbolom,noge nisu bitne.
Kaze Rojters,Putin nije rekao nista.