febo_ch
Elita
- Poruka
- 17.947
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.Kakve su ovo vesti danas, ili neka organizovana kampanja dezinformacija ili neki ozbiljni kolaps, javljaju i za Belogorovku i za Krinki, onda istok Časov Jara...
Meni je ovo vrlo sumnjivo.
Nemaju oni više taj luksuz da biraju gde će da šalju trupe, Časov Jar je svakako mnogo bitniji od Volčanska..
Зеленски је наредио Сирском да држи Волчанск до почетка конференције коју Зеленски орагнизује у Швајцарској.
Из окружења Кијева се пребације све што имају на правце Волчанска и Липице.
.
Rekla baba Vanga potvrdio Deki beskucnik.
Зеленски је наредио Сирском да држи Волчанск до почетка конференције коју Зеленски орагнизује у Швајцарској.
Из окружења Кијева се пребације све што имају на правце Волчанска и Липице.
.

.Takoe bas to, samo objasni ovim nesretnim russcicima ko ih po****ba

Nije, ali pitam ga

A zasto bi koristili, klizne bombe i slicno sve ide iz pravca Rusije i Donjeck, ko da im je taj aerodrom strateski kljucan.a jel koriste taj aerodrom rusi ili samo makete stoje na njemu?
Frtko cekam odgovor.Cekaj Frtko da te pitam nesto, pogledo video, pogodjena vec dobro ostecena sta je zgrada, podigao se bas veliki dim kao da je ceo kompleks srusen do temelja, zgrada je jos vise ostecena i urusena ipak ostala cela.
Ajd kazi mi sad kako znaju da je eliminisano 20 ruskih vojnika ?![]()

Samo radite braćo !!! Idemo dalje !!!Belogorovka oslobođena. Zvanično!
![]()
.Nemaju oni više taj luksuz da biraju gde će da šalju trupe, Časov Jar je svakako mnogo bitniji od Volčanska.
Toliko je bio gust dim posle eksplozije da nisu uspeli snimit.A zasto bi koristili, klizne bombe i slicno sve ide iz pravca Rusije i Donjeck, ko da im je taj aerodrom strateski kljucan.
Inace prikazali satelitske kao unisteni Mig 31 koji su izgleda stari, koliko se secam bilo kao unistena i bese 3 sistema S 300 na istom aerodromu, nisam video da su pokazali satelitske snimke tih unistenih sistema, zasto nisu pokazani ako su vec snimali.

Naiso oblak....Toliko je bio gust dim posle eksplozije da nisu uspeli snimit.
![]()
![]()

Znaci i u Ukrajini ima neke vukojebine, mislio sam da bezrezervno podrzavas Ukrajinu, valjda si ovo velikim slovom omaska, ili nije.Posle sve one pompe na pocetku, Rusija opet zaglavila u nekoj Vukojebini tamo na severu, moram kartu otvoriti opet sam zaboravio kako se zove a juce sam procitao

.Rekla baba Vanga potvrdio Deki beskucnik![]()

Bravoooo " nas " izvor tstststststs.
Ево, специјално за тебе, Баба Ванга и пропалитет Деки...
Резидент
Наш извор из генералштаба каже да је Сирски обећао Зеленском да ће задржати Волчанск до састанка Швајцарској и сада из Кијевске области пребацују у Харков артиљерију и тешку технику.
May 20 at 09:41
.

A tuzna i nesretna posada de da utekne ako pretekne prvi udarKornjace se istrebljuju u Ukrajini.