Frtajler
Legenda
- Poruka
- 58.870
Pozdrav iz F16
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Biju Ukrajinci za sve pare. Cestitke neprikosnovenom sampionu tesku kategorije.
Koliko metara su osvojili za tu nenormalnu količinu izginulih?Ја нисам у току. Морам да се обавестим прво. Кажеш да Рује добијају бруталне батине, колико сте их километара одбацили? Колико сте Руја побили? Јесте ли кренули у контранапад, рецимо, до Севастопоља? Можда само до Берђанска? А можда и до Москве и Владивостока?
Pozdrav iz F16

Ukrima vrijedi suhog zlata.Колико ли вреди кад ни Аргентинци нису хтели за бедну цену да га купе?
60 milijardi dolara su im dali fiktivno,da bi priustili jos jedan front.Ne znaš ti baš mnogo o visokoj ekonomiji. Ameri poklone Hajmarse Ukrima, pa dobiju 50x više narudžbi nego prije.
Kad jednom kreneš sa F16, F35 je daleko manji problem za savladati.Rusicima se velika opasnost nadvija. Bice vrelog kokanja.

Reci brojke ukrajinaca pa cemo da raspravljamo o Rusima,ili je mobilizacija buva iz kremlja?Koliko metara su osvojili za tu nenormalnu količinu izginulih?
Pazi, trebaju osvojiti i Kijev i Lavov jer denjacifikacja i demilitarizacja.
Eto, jel vidiš dramatičnu krizu u USA zbog pomoći Ukrajini? Pa ne, nimalo.60 milijardi dolara su im dali fiktivno,da bi priustili jos jedan front.
Dobre ekonomiste imaju.
Jedva cekam na zimu da se pravis lud kao za abrams.Rusicima se velika opasnost nadvija. Bice vrelog kokanja.
Zilion. Jel dovoljno? Evo mobiliziraju babe i djecu.Reci brojke ukrajinaca pa cemo da raspravljamo o Rusima,ili je mobilizacija buva iz kremlja?
Ukrima vrijedi suhog zlata.
Koliko znam, za sada dobivaju najmanje 60 kom
Kad jednom kreneš sa F16, F35 je daleko manji problem za savladati.![]()
I onda hoces normalnu diskusiju.Zilion. Jel dovoljno? Evo mobiliziraju babe i djecu.
Pa šta pitaš gluposti? Koliko je Rusa izginulo?I onda hoces normalnu diskusiju.
Rusicima se velika opasnost nadvija. Bice vrelog kokanja.
Ni usa me ne zanima,njihova stvar,poklonu se u zube ne gleda,samo sto ce f16 bez pesadije da poveca efikasnost kontraofanzive oko SumijaEto, jel vidiš dramatičnu krizu u USA zbog pomoći Ukrajini? Pa ne, nimalo.
Ukrajinska upgrade verzija.
Чекамо њега. И чекамо те.

A ti sedis u Finskoj i ratujes za banderu.Cekamo mi vas da dodjete sa propalog Zapada da konkretno pomognete svojoj braci Rusima i osetite Volodjino zlatno doba.![]()
Cekamo mi vas da dodjete sa propalog Zapada da konkretno pomognete svojoj braci Rusima i osetite Volodjino zlatno doba.![]()
A ti sedis u Finskoj i ratujes za banderu.
Cuti bolje