Војвода
Iskusan
- Poruka
- 5.544
Шта кажу првосрбијанци, јесу Руси опколили Доњи Мудојевац? Водели се борбе?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Si ne docekuje na aerodromu vec ispred predsednicke rezidencije. Putin takodje. Sve zavisi od dogovorenog protokola.
Шта кажу првосрбијанци, јесу Руси опколили Доњи Мудојевац? Водели се борбе?
JOs jedno idiotsko kezenjeKako da neko odgovori na idiotski zzaključak ali vi nastavite da se tešite.
![]()
Da sam ukrajinski Rus ili Srbin Krajisnik ne bih isao u rat protiv Rusije ili Srbije, mislim da ja nisam jedini koji tako razmislja.Kako ti to možeš da znaš?
Apsolutno.Pa ako ti tako kažeš onda nema druge...
Lepo ti pise. Nema smisla sloboda izbora ako ne znas da izaberes. Misli se dakle uopste.Ne znam na šta tačno misliš... Ako neko hoće Google a nema Google, to svakako nije do njega nego do države koja mu je to zabranila. Naravno, te zabrane mogu da se zaobiđu raznim VPN-ovima, ali suština problema ostaje ista.
Kao sto su Svabe porobili Evropu tako su Japanci porobili Aziju, kad su Rusi otvorili drugi front u Aziji a nisu se morali iskrcavati? Japanci su im komsije. Uporedi americku pomoc Amera ratnim naporima Rusije i i rusku americkom ratovanju u Aziji.Pa do 1944. nisu ni ratovali. Tek su 6. juna 1944. otvorili drugi front iskrcavanjem u Normandiji. Da se prišljamče pobednicima.
Svaka mu cast, pravi vojnik i rodoljub.„Зашто си добио звање Хероја? - За љубав према отаџбини - Кога си нокаутирао? - „Нисам никога нокаутирао,штампао сам папире на компјутеру, а онда су ме пребацили у кантину“: Када је Балабанов снимао „провео је време као службеник у штабу“, старији поручник Иван Жарски још није био ни рођен, али јасно је гледао праве филмове.
Питали сте: „Какав би био Данила Багров данас?“
„Иван Жарски је командант противтенковске батерије вођених ракета 810. одвојене гардијске бригаде маринаца Црноморске флоте, гардијски старији поручник.
Од 24. фебруара 2022. године у саставу своје јединице учествовао је у специјалној војној операцији заштите Доњецке Народне Републике и Луганске Народне Републике.
17. јула 2023. године, током јуриша на село Пјатихатки (Васиљевски рејон, Запорошка област), старији поручник Жарски из ПТРК «Корнет» погодио је две ватрене тачке Оружаних снага Украјине, што је допринело напредовању јуришних група. Након тога је уништио нападачку непријатељску пешадију у броју од седам људи.
26. јула, предводећи посаду ПТРК «Корнет», командант батерије заузео је унапред припремљену тачку и погодио тенк "Леопард 2А6", што је довело до детонације борбеног носача за муницију тенка. Променивши позицију, ударио је у борбено возило пешадије (БМП) «Брэдли» из непосредне близине, уништивши његову посаду. Током другог таласа непријатељске офанзиве, посада предвођена његовим вештим дејством уништила је у борби још шест БМП-2
27. јула, гарда је наставила да уништава непријатељске тенкове и оклопна возила. Погођени су још један «Леопард», борбено возило пешадије «Брэдли» и БМП-1.
Указом председника Руске Федерације, за исказану храброст и херојство у вршењу војне дужности, гардијски старији поручник Жарски Иван Сергејевич одликован је звањем Хероја Руске Федерације са посебним одликом - медаљом Златна звезда. Одликован је и са два ордена за храброст"