Rat u Ukrajini (33)

Šta očekujete na frontu nakon smene Šojgua i započetih vojnih operacija oko Harkova?

• Ukupno glasova
    70
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ode Volodja. Nije celavko, ali necemo sad cepidlaciti.
Sharknado 3 Cheers GIF by SYFY

Što, oćeš da kažeš da ste vi ubice i da vam je normalno da ubijate "politički nekorektne" lidere po svetu?
По глави ми се врзма, да овај атентатор на Фица (има 71 г.) , направио "дил" са неком "заинтересованом страном за тај "подухват застрашивања" оних "колебљивих"из ЕУ, па још ако има неки канцер, да обави овај "прљав посао" за неку лову да обезбеди породицу, умре у затвору, и "мирна Бачка"......шта кажете на то ?

Видим на "Росија 24" да је Путин стигао у Пекинг, али га није Си лично дочекао на аеродрому......мада је био "црвени тепих" и почасна гарда.

По глави ми се врзма, да овај атентатор на Фица (има 71 г.) , направио "дил" са неком "заинтересованом страном за тај "подухват застрашивања" оних "колебљивих"из ЕУ, па још ако има неки канцер, да обави овај "прљав посао" за неку лову да обезбеди породицу, умре у затвору, и "мирна Бачка"......шта кажете на то ?

Видим на "Росија 24" да је Путин стигао у Пекинг, али га није Си лично дочекао на аеродрому......мада је био "црвени тепих" и почасна гарда.
Si Ping se popišao po Putinu, nema ga u zračnoj luci na dočeku...svi se sasrali od Fico

domino efekta.

Čitava država plače, nema struje u gradovima, a on drnda električnu gitaru u Kijevu i krevelji im se u facu.

0101.390x240.jpg

Он тога није свестан. Јилмаз Б. је само бескрајно глуп. Шокирао је својим примитивизмом и незнањем руске колеге. Не могу да верују на шта су Американци спали.

На билмеза Јилмаза.

Операција Роберта Фица била је успешна, његово стање је стабилно, пишу локални медији.
Сада је при свести. Претходно је имао крварење у трбушној дупљи.
Владимир Путин је послао телеграм у којем је Фица назвао храбром и снажном особом и нада се да ће му те особине „помоћи да издржи ову тешку ситуацију“.

https://t.me/RVvoenkor/68235?single

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back