LakicevicB
Veoma poznat
- Poruka
- 13.449
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
O jbt luzera. Od meleon načina da glupo izgineš siroti Rusi uvijek traže nove.
Jok, čitam Konašenkova.Ti i dalje čitaš Hans Kristijana Kuromlatova po čijim bajkama pobeđujete?
Čekaj prvo da bankrotira Hrvatska i da Pera Ždera plati onu pljeskavicu.Можда је јефтиније чекати да Европа прозбори руски?
Strašno kako ginu za Abramovičevu i Grefovu novu jahtu od 500 milijuna $Srecna okolnost skokalo ih instant, nije bilo davljenja. Mada ovog mucenika sto pluta ce odneti sve do Crnog mora.
Dobar rezultat, srušili 13 od 8 ispaljenih raketa..Jok, čitam Konašenkova.
Jutros Rusi skinuli 13 ATACMS-a iznad Krima.
Vidiš, ja sam recimo protiv toga. Ozbiljno, ne zezam se."Ambasadori EU usvojili zabranu emitovanja ruskih medija u EU"
Davno je Trumam rekao:Dobar rezultat, srušili 13 od 8 ispaljenih raketa..
Jel nestade rusima municija u aprilu 2022?Davno je Trumam rekao:
The Russians are liars – you can't trust them
Ma hajde!
Ne, zašto pitašJel nestade rusima municija u aprilu 2022?
Zato što ste to tvrdili u martu 2022, nekako im municija za jedan mesec traje evo već 25 meseci.Ne, zašto pitaš
A Ukrima?
Toliko su se dobro sakrili da ni njihovi ne mogu da ih locirajuImaju skriveno 700.000 mobilisanih vojnika koji čekaju firerov mig i da krenu !!!!
Toliko su se dobro sakrili da ni njihovi ne mogu da ih lociraju![]()
Pa zapadu su puna usta demokratije a zabranjuju svašta nešto sa istoka.Lažovi.Vidiš, ja sam recimo protiv toga. Ozbiljno, ne zezam se.
Svako treba da ima pravo da gleda RT, čita Informer i prati sličan SF, ako tako voli.
To su prepisali od totalitarnih režima.Pa zapadu su puna usta demokratije a zabranjuju svašta nešto sa istoka.Lažovi.
Nauče ga puno gledajući ruske filmove i slušajući rusku muziku
Evo klikni na prvi link
Žele da mislimo da su oni bolji, ali dela govore da su gori.To su prepisali od totalitarnih režima.
Na primer u Kini je zabranjen Google, YouTube, Twitter, Facebook, Wikipedia, Instagram, Reddit....
Kao u nekom Orvelovom romanu.