Rat u Ukrajini (33)

Šta očekujete na frontu nakon smene Šojgua i započetih vojnih operacija oko Harkova?

• Ukupno glasova
    70
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Američki novinar Taker Karlson izjavio je da je ruski predsednik Vladimir Putin ostavio neverovatan utisak na njega.

"On je zanimljiva, pametna, impresivna osoba. Znate, na neki način očigledno mnogo impresivniji od američkog predsednika Džozefa Bajdena", kazao je Karlson.
Karlson je dodao da se ne svrstava ni na čiju stranu, već da jednostavno želi da dočara javnosti kakva je ličnost Vladimir Putin.

"Ljudi mogu sami da donesu zaključke", istakao je američki novinar.

Taker Karlson: Američke službe su me špijunirale pre intervjua s Putinom

Putinov intervju sa Karlsonom objavljen je u 9. februara, a značajan deo dvočasovnog razgovora bio je posvećen ukrajinskom sukobu i odnosima Rusije sa SAD, NATO-om i Zapadom.

Ruski predsednik nazvao je Karlsona "opasnom osobom" i priznao da je bio spreman i da je želeo da čuje od njega agresivna pitanja, kako bi mogao da odgovori isto tako oštro, ali je izabrao drugačiju taktiku.

"Ono što je bilo iznenađujuće za zapadnog novinara je to što se pokazao strpljivim", kazao je Putin.

Nakon intervjua, Karlson je izjavio da su ga advokati upozorili da bi mogao da bude pritvoren u Sjedinjenim Američkim Državama zbog intervjua sa predsednikom Rusije.

"Moji advokati, a to su ljudi koji rade za veliku advokatsku kancelariju, su me upozorili pre nego što sam odleteo u Rusiju. Rekli su mi da bi američka vlada mogla da me pritvori zbog kršenja sankcija, ako obavim razgovor sa Putinom", rekao je Karlson u podkastu blogera

Priča Štef na zidiću da će prije zore na Krimu biti izuzetno vruće. Kad sam ga pitao jel Most u igri, samo se zagonetno osmjehuo i ušao u dućan po novu rundu Žuje
Osmeh za proslo tuzno secanje kada su ga pijanog ispod mostica dohvatila 3 migranta. Sada ima vlazne snove, coveku se dopala ta orjentalna njeznost….
Ljubomoran si. Ostavi se toga. Pusti da prodje…

Ambasadori EU usvojili zabranu emitovanja ruskih medija u EU​

Ambasadori Evropske unije usaglasili su zabranu pristupa unutar EU ruskim medijima: „Ruska gazeta“, „Izvestija“, „RIA Novosti“ i češkom portalu „Glas Evrope“, koje EU optužuje za širenje proruskih informacija, saopštio je novinarima diplomatski izvor u Briselu.
„Ambasadori EU postigli su politički dogovor o zabrani pristupa za četiri ruska medija – dvema novinama i jednoj novinskoj agenciji, kao i portalu ‘Glas Evrope’“, rekao je diplomata.
Sada ovu meru moraju da odobre ministri spoljnih poslova Evropske unije. Savet ministara biće održan sledeće nedelje.
Među tačkama oko kojih su se dogovarali stalni predstavnici zemalja EU bile su nove antiruske sankcije i sankcije za sajber-napade na EU i njene pojedine zemlje-članice.
Situacija sa ruskim medijima na Zapadu poslednjih godina sve je teža. Evropski parlament je u novembru 2016. usvojio rezoluciju u kojoj se govori o potrebi suprotstavljanja ruskim medijima, pri čemu su u dokumentu kao glavne pretnje navedeni Sputnjik i RT. Niz zapadnih političara, uključujući američke senatore i kongresmene, kao i predsednik Francuske, optužili su Sputnjik i RT za mešanje u izbore u SAD i Francuskoj, ali nisu pružili nikakve dokaze. Ruski zvaničnici su takve izjave nazvali neosnovanim.
U poslednje vreme EU je uvela sankcije glavnim ruskim medijima, zabranivši njihovo emitovanje unutar Unije. Ova odluka je doneta bez obraćanja sudu ili nacionalnim regulatorima u zemljama EU, koji su odgovorni za medijska tržišta svojih zemalja.

Au, gastosi ne mogu gledati ruske kanale. Sad kad se iz revolta presele u Rusiju. :mrgreen:

Sve je važno, a posebno ko finansira babu.

"Ambasadori EU usvojili zabranu emitovanja ruskih medija u EU"​

Демократија, бато.
Сада је теби важније ко финансира ову једну бабу од штампања пара за ове лудаке који изигравају демократију.

"Ambasadori EU usvojili zabranu emitovanja ruskih medija u EU"​

Демократија, бато.
Сада је теби важније ко финансира ову једну бабу од штампања пара за ове лудаке који изигравају демократију.

Nista, presliti se u RF. Odatle pravi gust gledati RT na engleskom.

2 meleona ih planiraju sami proizvesti.
Sad zamisli da samo svaki deseti likvidira okupatora. Baš gledam kako se okupator odlučuje sve češće na samoubojstvo ako ga dron načne, jer nema šanse da ga ne overe 2 ili 3 puta. Apsolutna ruska katastrofa.
2 meleona :zblesav:
Frljamo se meleonima kao da su klikeri.
2 meleona, bez onih šta donira NATO.
Uzmi kalkulator.
Štef je opet kupovao rakiju na pijaci.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back