Mej bregami
Buduća legenda
- Poruka
- 45.326
Ruski i bjeloruski političari pričali o tri dana.Што не написа за три сата? Реалистичније.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ruski i bjeloruski političari pričali o tri dana.Што не написа за три сата? Реалистичније.
Alo, alo na sramnu bežaniju 3 milijuna Rusa iz RF....to da, u pravu si.Какви ће се филмови снимати у поново уједињеној Русији на тему овог рата, са посебним освртом на насилну мобилизацију. Прекуцаће Руси, Малоруси и Белоруси Енглезе у хумору.
![]()
Opet će žicati zapad za pomoć u hrani i novcu kao prije 25 godina, možda i koji tenkić.Руси ти захваљују на свесрдној бризи.
U bjezaniji Rusi ostavili granata da su Ukropi i bez pomoći zapada godinu dana pucali po Rusima.
Opet će žicati zapad za pomoć u hrani i novcu kao prije 25 godina, možda i koji tenkić.
Svi smo uvereni da nisi sam svoj pa te skrbimo i trpimo, što će mo.чак и по цену светског рата – једнополарни свет и своју глобалну доминацију. Конфликт Палестинаца са Израелом није био прва линија фронта цивилизација. Сада јесте. Исто као што су несугласице између Русије и Украјине имале регионални карактер док кијевске нацисте није подржао Запад. И тада је рат у Украјини постао фронт глобалног сукоба мултиполарности и униполарности.
Обим овог сукоба се шири. Ситуација постаје све злокобнија. Милијарде људи на планети су већ уверене да колективни Запад и његови савезници представљају апсолутно зло и цивилизацију Антихриста.
Ruski i bjeloruski političari pričali o tri dana.
Odseli u RF i ne okreći se sineNije problem pojam demokratije, problem je implementacija demokratije.
Kako su nam poslednjih 30 godina pokazale, demokratija je u praksi vrlo teško ostvariva jer novac overrajduje demokratske želje naroda, kako u malim državama poput naše (strani uticaj kroz NVO) tako i u velikim državama poput Nemačke i Francuske (stvaranje superdržavnih institucija u EU) ali i u najvećim poput USA (legalizovano uticanje na vlast kroz novac preko lobista).
Treba iskoristiti tehnologiju, kombinaciju blokčejna i mobilnih telefona i uvesti što direktniju demokratiju naroda, tu treba proučiti Švajcarski model i zaštititi demokratsku volju naroda kroz direktna glasanja, preko telefona za manje bitne stvari i lično za bitnije, uz prevenciju kupovine glasova ili ucene glasača. Treba proučiti i Kineski model napredovanja političara kroz sistem, jer se taj meritokratski princip prilično dobro pokazao u praksi. Ali oprezno.
Trenutno mi se postavka demokratija bilo gde ne dopada, čak bi u malim državama pre prihvatio i ove autoritarne režime nego demokratiju kojom manipulišu stranci.
Prošle godine kukali Rusi Korejcima i Irancima za "džebanu".Нештедимице пуцали па остали без џебане. Па онда "куку, Колективни Западе, помагај".
Tko svi mi na Kvadratima kontra tebeСве вере, све духовности и традиције ујединиће се у мултиполарни савез, против антионтологије униполарног зла !
Citirali Ruse. Što ćeš, nije tako to Putin zamislio.И многи овде, поготово после та три дана. Такође огроман део новина Колективног Запада, вероватно су вас копирали.
Našli babu koja podržava okupaciju. Čija je baba, zna li se?Немој тако. Путин наоружава корупцију у Украјини, не твоји љубимци, Амери.
BankrotSiguran put u propast.![]()
Заявление Путина о росте расходов на оборонку до 8.7% ВВП:
"В 2024 году совокупные расходы на оборону и безопасность составят 8,7%, может, чуть больше"
Našli babu koja podržava okupaciju. Čija je baba, zna li se?
Citirali Ruse. Što ćeš, nije tako to Putin zamislio.
Šljam i bjelosvjetdke ubojice u odorama RF
Kada i gde se obaraju ruke, da se prijavim.Ja ga zovem mišonja, jer ne sme da obara ruku a voli da se hvali da je mnogo jak.
Ne razumijem zašto tebi kao otvorenom rusofilu smeta kad ja citiram Ruse.Ти посебно. То и данас чиниш. Много волиш Рује, знамо то.
Ne razumijem zašto tebi kao otvorenom rusofilu smeta kad ja citiram Ruse.
Strašno od 1 mine 30 mm 3 Rusa utepalo.
To moraš da pitaš Tiksija, on jedini ekskivira ovde.Kada i gde se obaraju ruke, da se prijavim.