- Poruka
- 34.714
Штакори и брод који тоне.
Током протеклог месеца у Украјини је затворено више од 700 фирми са западним капиталом
Током протеклог месеца у Украјини је затворено више од 700 фирми са западним капиталом
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odgovorio sam na post, a ti vidim ke.jas bez da te neko pita bilo sta.Ajd otvori temu o itleru pa tamo naprđuj
![]()
Мржња, а то је живо блато!Након ових месец, два искуства на теми, могу рећи следеће: они немају никакве аргументе. Ништа. Апсолутна пустош. Њихово позиционирање је емотивно детерминисано: страх, мржња, бес. Мстисалв ми је интересантан јер не иде про-наци и проамерички став од неког ко наводно воли Мстислава Ростроповича. Типујем да контрира из србофобних разлога.
Не видим друго рационално објашњење.
Očigledno fale neki federi u glavi kad danima ne možeš da uklaviriš da ovo nije tema o nemačkoj i itleru.Odgovorio sam na post, a ti vidim ke.jas bez da te neko pita bilo sta.
Ти си ћорав или само волиш да лажеш?Zaginula mlada Nacistkinja iz Zagreba
Divila se Hitleru i Pavelicu
.No Western weapons will save Zelensky’s criminal regime from collapse; all equipment delivered to Ukraine will be destroyed , Zakharova said.
Zaboravili ste čarobniSrbobotorussi ili oce bidnu russi sprcalo vam svasta nesto![]()
Након ових месец, два искуства на теми, могу рећи следеће: они немају никакве аргументе. Ништа. Апсолутна пустош. Њихово позиционирање је емотивно детерминисано: страх, мржња, бес. Мстисалв ми је интересантан јер не иде про-наци и проамерички став од неког ко наводно воли Мстислава Ростроповича. Типујем да контрира из србофобних разлога.
Не видим друго рационално објашњење.
Pa u odnosu na Ameriku je bila istok, a u odnosu na Srbiju je bila severozapad.
.Na koji način misliš da su falsifikovali izbore, konkretno...
Bosanski Srbine,Mig31 nema na Krimu.Srbobotorussi ili oce bidnu russi sprcalo vam svasta nesto![]()
Ne znam šta je AU.АУ као и Немачка у целини, никада нису биле запад. Никад! То су постале политички, тек после Другог светског рата и то силом биполарног света. Оне су Mitteleuropa, Централна или Средишња Европа.
Аустроугарска. Небитно, исто се односи и на саму Аустрију.Ne znam šta je AU.
Pa valjda qqriq bojna bolje zna !!! Zaebalo vek !!!Bosanski Srbine,Mig31 nema na Krimu.
Joooojjjjj ala je tebi lepooooVreme da se zarati i na Antarktiku
Rusija nasla ogromne rezerve nafte, al vecina pripada Britancima
Znaci Britaniju ceka bogatstvo
Propade san Golije da se Hans smrzava u Minhenu
https://www.yahoo.com/news/russia-f...TCVn9uRCNYDn5YyUSx-i_jco8y6hMG5C0Hp3pxptc6bCn
Ta pruga je morala da se izgradi, a u zamenu za traženje pruge ovi su udarili blokadu na ulaz hrane u grad da bi Dancig kapitulirao bahahahahahah. Ma daj. Pristup moru kroz koridor, hteli su da budu povezani direktno sa otadžbinom preko autoputeva i pruga a to je sve bilo dozvoljeno prema League of Nations zakonimaKakvo medjunarodno pravo ako im pobednici u Versaju odredili pristup moru kroz koridor? Trazili vise i ostali bez icega, Hitler je mislio da je jaci od celog sveta, idiot.
Bosanski Srbine,Mig31 nema na Krimu.
.
Па не него је за Бајдена гласало 80 мил. Американаца, највише у историји америчких избора.
Показивали су на тв читаве рисове папира гласачких листића који су наводно стигли поштом, а да нигде нису савијени, сви за Бајдена.
Величина коверте која је прописана и у којој је морала да стигне пошиљка је да је требало двапут да буде савијен летер формат, што је величина листића у САД.
И ово је само један детаљ...
.