Frtajler
Legenda
- Poruka
- 58.210

28 nm su kod Civilizacije u proizvodnji od 2010
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo konstatiram da lažeš da su to NATO vojniciNije ***** već se pas posro![]()
Uobicajeni forumas sa krstarice - po drugim temama kuka o genocidu, a onda se ovdje zaboravi i zagovara genocid nad Ukrajincima.Ukrajince čeka nestanak, zauvek.
Opet za kontrolere i memorijske čipove taj proizvodni proces se široko koristiti zbog puno jeftinije proizvodnje.
Nema većeg lažova od tebe.Samo konstatiram da lažeš da su to NATO vojnici
Evo, u pravu si.Nema većeg lažova od tebe.
Watchmen te jučer još jednom provalio pa si se brzo pokupio podvojenog repa.
![]()
NATO vojnici 100%.Evo, u pravu si.
I kakve to veze ima s time da ti lažeš da su to NATO vojnici?
K-a u sve jacoj agoniji.Frćko i dalje kukuriče, sve glasnije.
Jadničko, blizu je pucanja.
.To je odlicno pitanje
Zasto bi mi ukidali Sankcije smradijama Rusiji, Kini ili Iranu
Jedino Severnoj Koreji bi dao malo da disu, jadan narod tamo
Cesto me pominjete u raznim temama i komentarima. Mislim da sam za poslednjih 30 meseci temeljno razorio ceo koncept k-a na forumu , a i sire … mora da vam je frustrirajuce saznanje da ste na pogresnoj strani i sto ne mozete da potisnete jedan od elemenata koji vam razara plitke propagandne aktivnosti.Nesto kao XICOR![]()
.Link na istraživanje?
K-a repeat…Ako znate nekoga da spava ispod Kerčkog mosta, recite mu da BEŽI.
.Ne budi neozbiljan.
Repeat…..Onaj Stef sa zidica prico Jozi da je neka fortutma oko mosta![]()
Budimo objektivni.Samo konstatiram da lažeš da su to NATO vojnici
Isti vrag.*vojnici iz NATO država
Ni Rusi ne znaju koliko imaju oklopa.Cijele dane gledaš uništavanja ruskih oklopnih kolona. Ne znam što te čudi.
Imaš satelitske snimke ruskih skladišta oklopnjaka koja su danas prazna ili poluprazna, a još 2022. imala tisuće jedinica opreme.
Ovo na dalekom istoku 2022.
Pogledajte prilog 1565879
2024.
Pogledajte prilog 1565881
Ma kad Štef sa zidića kaže…Repeat…..
Retardirano razmisljanje, sta su ono Rusi uradili svojim separatistima u Ceceniji?Hvala na iskrenom priznanju šta je bila namera, mnogi se ovde prave ludi
I šta su očekivali, da će Rusi dozvoliti pogrom svojih sunarodnika na granici Rusije bez reakcije.
Prilično retardirano razmišljanje složićeš se.
Predstava zavrsena, pakuje se sator cirkus odlazi.
Ali,Isti vrag.
Vojnici iz NATO drzava mogu biti samo NATO vojnici. osim u slucaju da je rijec o vojnicima paravojnih jedinica u NATO drzavama koje nisu pod NATO zapovjednistvom, a znamo da toga nema.
Ako se zelis tocno izraziti reci placenici, a ne vojnici.
Znamo svi da je NATO u Ukrajini, inace bi davno bili porazeni.
Samopostovanje? Titanijum?.
Опет ниси разумео ал ајде, изгледа да нам је то судбина на овој теми...
Путин у оквиру свеобухватног мировног плана нуди и да се укину санкције купцима руске робе коју нигде друго не могу да пронађу, навео сам као пример квалитетни титанијум за производњу авиона. Мсм јел треба да почну да се руше авиони, па да неком дође из дупета у главу???
И он то ради да им одржи какво-такво самопоштовање, да не би били присиљени да моле.
Сада је питање да ли ће на западу превладати сујета или разум.
.