Bojan_BRT
Buduća legenda
- Poruka
- 30.406
ВКС наставља да изводи интензивне ударе користећи КАБ-500 на непријатељске локације у пограничној области Харковске области.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam.Zadovoljan?Raci mi koja zemlja ima monetu sa zlatnom podlogom?
Samo da nađu pola miliona samoubojica.Rusi jos "samo" da okupiraju oko 26 i kusur hiljada km2 cetiri famozne anektirane ukrajinske oblasti i na konju su.
Luhanska oblast 423 km2.
Donjecka oblast 11.216 km2.
Zaporisku oblast 7.768 km2.
Hersonska oblast 7.546 km2.
![]()
Ko je slabiji?Kupili vreme, slabijima je to dozvoljeno jer su frci, prelistaj knjige koje stalno spominjes i vidi sta su sve Rusi potpisali a sta su ispostovali.
Ne postoji nijedna zemlja koja ima valutu sa zlatnom podlogom znaci po tebi sve su ekonomije trange-frange.Ne znam.Zadovoljan?
Uuuu zaebo sam se Ukrajinci su jaci.Ko je slabiji?![]()
Samo da nađu pola miliona samoubojica.
Рудоња од по тоне Борис Овчаров има идеју
Пуштање крокодила у Тису како би украјински војни обвезници престали да беже преко ње у Румунију.
ТИКТОК ТРЕБА ЗАБРАНИТИ У УКРАЈИНИ, ЈЕР ВОЈНИЦИ СТАЛНО ПРОПУШТАЈУ ИСТИНУ – каже Овчаров, припадник неонацистичког десног сектора
Голи смо, боси, команда нас је напустила, немамо хране, ми смо таква и таква бригада – Овчаров верује да Тикток није место за таква признања
Rusi u tri godine uz neviđene gubitke jedva zauzeli područje manje od Srbije ili nešto veće od Hrvatske.Rusi jos "samo" da okupiraju oko 26 i kusur hiljada km2 cetiri famozne anektirane ukrajinske oblasti i na konju su.
Luhanska oblast 423 km2.
Donjecka oblast 11.216 km2.
Zaporisku oblast 7.768 km2.
Hersonska oblast 7.546 km2.
![]()
Министарство одбране Русије потврдило је потпуно ослобађање Уманског у ДНР након завршетка активности чишћења села
![]()
(.https://x.com/Alisa_Vasilisa_/status/1797202941176172684 - 11:45 АM · Jun 2, 2024)
Француска је Украјини дала дозволу да користи своје ракете дугог домета Storm Shadows/Scalps за напад на аеродроме у областима Курска и Белгорода, наводи Ваздухопловство, позивајући се на анонимног официра војне авијације.
Француска није званично објавила нешто овако.
(.https://x.com/Alisa_Vasilisa_/status/1797207034992947337 - 12:02 PM · Jun 2, 2024)
50 милиона тона отпадних вода доспело је у Сену, где ће пливати олимпијски спортисти
Ниво фекалних бактерија у реци и пре овог инцидента био је двоструко већи од нормалног нивоа.
Француски председник Макрон ће 23. јуна да се окупа у Сени и свима докаже да је вода погодна за купање.
(.https://x.com/Alisa_Vasilisa_/status/1797163315073888476 - 11:08 АM · Jun 2, 2024)
Херсонски правац
Густа работа по непријатељским положајима на њиховој обали.
Nikolajeviću...Možda se nisam najsretnije izrazio,ali se nadam da si ipak shvatio šta sam želeo da kažem.Vezano je za zlatne rezerve i realnu ekonomiju,a ne za izdavanje obveznica i zaduživanje u nedogled.Ne postoji nijedna zemlja koja ima valutu sa zlatnom podlogom znaci po tebi sve su ekonomije trange-frange.
Rusi u tri godine uz neviđene gubitke jedva zauzeli područje manje od Srbije ili nešto veće od Hrvatske.
Druga sila svijeta! Sad se razni pjetlići i kućići oblizuju za dio raspale Rusije.
Normalna pojava svugdje u svijetu.Радо Украјинац иде у војнике:
Шта кажу укрофили о томе??
Vidi,sporazum iz Minska i iz Istanbula su prekršeni zahvaljujući zapadu koji je želeo rat sa Rusijom.Zapitaj se zašto je Ukrajina prošla bez sankcija zbog terorisanja svog Ruskog stanovništva?Uuuu zaebo sam se Ukrajinci su jaci.![]()
https://www.indiatoday.in/fact-chec...n-jet-shot-down-by-ukraine-1918347-2022-02-26Evo kako PZO nacista obara ruske avione
Svaki put postavljanju stare slike, malo aerimitinzi, malo Sirija, malo vlastiti izgubljeni zrakoplovi
Pogledajte prilog 1557505
Pogledajte prilog 1557506
Au, e sad je Kijev stvarno u opasnosti.![]()
Veci broj zemalja je duzan koliko Amerika i dosta vise ako se uporedi dug sa vrednoscu privrede, po glavi stanovnika ili procentu Bdp-a a ti samo ameriku zalis.Nikolajeviću...Možda se nisam najsretnije izrazio,ali se nadam da si ipak shvatio šta sam želeo da kažem.Vezano je za zlatne rezerve i realnu ekonomiju,a ne za izdavanje obveznica i zaduživanje u nedogled.
Pricas samo da bi nesto napiso, bili bi slobodni pre rata mogli su u EU i da imaju saradnju sa Rusijom kolko im odgovara samo da nisu dirali Krim i da su priznali prava Ruske nacionalne manjine u Ukrajini.Nemamo. Imaš li ti? Koliko košta sloboda?
.
Опет понављам, није тако једноставно.
Рецимо, Русима је допиздело да се бакћу са Бајденом, Блинкеном и осталим лузерима из америчке администрације, па реше да из подморнице испале ракету која носи десет бојевих нуклеарних глава и у једном испаљивању униште Вашингтон, Њујорк, Лос Анђелес, Сан Франциско, Чикаго, Талахаси, Мајами, Бостон, Хјустон и (е јбг.) Лас Вегас.
Или им ето допиздело да се бакћу са ретардима и испале торпедо Посејдон испред британских обала, направе цунами 500 (пет стотина) метара висок и збришу све што постоји на том острву.
И шта ћеш да радиш?
.