Agafja
Buduća legenda
- Poruka
- 25.308
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Trebalo je 24h da Industrial Light & Magic napravi filmićMontaža.
Oni ih sigurno dobijaju od NATOa, inace ne bi to tvrdili.Ima li kakvih satelitskih snimaka gomilanja ruske vojske blizu granice?
Ovako ja ujutro pokuavam raditi sklekove prije kave
To su 4 sela od jucerBerestovoe i Netajlovo
Što su skuhali to sad kusaju.Je li shvaćaš da je predaja ukrajine zapravo prestanak postojanja ukrajinske državnosti i ukrajinske nacije? Je li shvaćaš da to nije uopće usporedivo s vašom predajom, vama nitko nije negirao pravo na državnost i naciju, je li shvaćaš razliku?
Trebalo je 24h da Industrial Light & Magic napravi filmić
Low budget...nema seTrebalo je 24h da Industrial Light & Magic napravi filmić
S druge strane, Rusi i ne pokazuju neku stvarnu namjeru da ka Harkivu naprave veci prodor, angazirali su tek toliko snaga da natjeraju Ukrajince da sa drugih bojiscnica dovuku pojacanja. Bar meni sve tako izgleda sada.
SVO.A ovo do sada je bila vojna vježba?
Tako je,nego ja obicno cekam da se oglasi MO,oni uvek dan dva kasnije potvrdeTo su 4 sela od jucer
Nema. Iskljucivo tvrdnje Ukrajinskih i zapadnih zvanicnika, ali tamo nema uglavnom nista. Mozda je opet neki potez kako ni se izvukao jos koji dinar iz dzepova americkih gradjana pre izbora…Ima li kakvih satelitskih snimaka gomilanja ruske vojske blizu granice?
A zašto ih ne bi pobili u grandioznom broju ako se već nude na tacni?
Valjda cekaju da se sve pocisti i provjeri i zadnji podrumTako je,nego ja obicno cekam da se oglasi MO,oni uvek dan dva kasnije potvrde
Da,oni proglase oslobodjeno kad se ocisti i mikroogrug van mesta,ako postoje rezerve utvrdjene linije u slucaju povlacenjaValjda cekaju da se sve pocisti i provjeri i zadnji podrum
Banderina genetika. Tako su oni Poljake i Židove tamanili.
Trebaju preci Dnjepar ako zele na Odesu, a i Herson im stoji na putu.Meni sve ovo izgleda kao da će se otvoriti južna fronta prema Zaporožju i dalje prema Odesi. Taj front je bio sablasno miran sve donedavno, kada su Rusi počeli napredovati i u zaporoskoj oblasti. Najjači udar će biti tamo gdje se najmanje očekuje.
Banderina genetika. Tako su oni Poljake i Židove tamanili.
ili ti je krivo sto nije izginulo barem 500 civila![]()