Kakva Igra prestola, Putin ima 80+ procenata glasova na izborima, vlast je neprikosnovena
General Surovikin nije pravio onu pobunu, al nije je ni video na vreme. Pitanje je interpretacije kako tumacite njegove izjave iz tog vremena, al budimo sigurni da FSB zna svaku izgovorenu rec koja se tih dana izgovarala izmedju vojne komande, privatne vojske i politicara i oligarha u i oko Kremlja.
U to ne treba sumnjati. Nije FSB ekipa nesposobnih amatera kao srpska Sluzba bezbednosti
A ako mislis na buducbost, na neko skoro vreme kad ce Putin prosto morati u penziju, sam Putin ima koliko 70 godina vec, jasno je nece ziveti jos ne znam koliko i biti sposoban psihicki i fizicki da radi isti posao, i on to sigurno zna, a zna i ko ce i kako da ga nasledi ako sam to ne pripremi i uradi, ako misli da ostavi Rusiju jaku, mora vec sada da ima izabranog bar jednog ili vise kandidata sa snagom da vode Rusiju kao on, koje ce da oblikuje.
Rusija ima tek po jednog sposobnog vladara u mnogo decenija, a svi izmedju se poseru na sve sto je taj postigao, to je najvaznije sto ce Putin da uradi za celu svoju vlast, ako uspe naci coveka sa integritetom, da vodi Rusiju uzlaznom trajektorijom. Uostalom, vidimo istoriju Rusije, vekovima je tako.