Da nije koji dron zalutao?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da nije koji dron zalutao?
Opet se raduješ terorizmu.Boze mili! Cuda velikoga! Kad se kokase po zemlji Rusiji. Dal su Ukri, dal su Ceceni ili Rusi sami.![]()
To si zaključio po mapama na frontu?Ovo je nenormalno kako Ukrajinci pomeraju Rusima bubrege.
![]()
E to ne smeju gledat, slošii im se odmaTo si zaključio po mapama na frontu?
To si zaključio po mapama na frontu?
Jadni Mstislav nema sta da postavlja pa kaci ovaj snimak 5-ti put danas.
Samo ti gledaj takve snimke i veseli se... dok NATO gubi svak idan deo teritorije. Meni odgovara.To sam zakljucio po snimcima koknutih Rusica koji preplavljuju mrezu.![]()
Pazi kako jedeš kokice, kažu da preplašeni ljudi mogu da se udaveOvo je nenormalno kako Ukrajinci pomeraju Rusima bubrege.
![]()
Ne znaju Rusčići napraviti robota, trebaju ga uloviti jer skriva nevjerojatne tajne?Uhvaćen!
11/09/2022 - Rusija nudi 16.000 dolara svakome ko uhvati ovog robota u Ukrajini
TEMIS je estonski robot, vozilo koje prevozi teret i ranjenike na bojnom polju. Tvorac TheMIS-a potvrdio je britanskoj publikaciji Jane’s da je vozilo isporučeno Ukrajini. Za sada samo osnovni model koncepta.
https://oruzjeonline.com/2022/09/11...ara-svakome-ko-uhvati-ovog-robota-u-ukrajini/
Nakon dve godine od izdate poternice, ruske trupe zarobile famozni estonski kopneni dron THeMIS
Ruski izvori su objavili da su njihove snage uhvatile “neuhvatljivog” estonskog robota THeMIS, koji je doniran Ukrajini prvi put pre skoro dve godine. Ova robotska zemaljska platforma bila je među prvim doprinosima ostrašćene Estonije Ukrajini.
Ruski izvor je podelio pločicu sa imenom robota. THEMIS 4.5, identifikovan serijskim brojem 45046 i brojem modela MR100585, nosi NATO broj (NSN) 2360-38-001-4590. Na natpisnoj pločici je istaknut logo estonskog proizvođača, Milrem Robotics.
https://oruzjeonline.com/2024/05/17...arobile-famozni-estonski-kopneni-dron-themis/
Па носе авионе. Мало ли је?Ima tu jedan mali problem, nema ko to da uradi. Ukri ne mogu sami, a NATO se sakrio u mišju rupu. Gde su sad nosači aviona oko Rusije?
![]()
Od tenkova pred Kijevom do rokanja po Rusiji.Samo ti gledaj takve snimke i veseli se... dok NATO gubi svak idan deo teritorije. Meni odgovara.
Fali im za kolekcijuNe znaju Rusčići napraviti robota, trebaju ga uloviti jer skriva nevjerojatne tajne?
Pa nude milju i po rubalja?
![]()
Ček ček
Vrelo u RF. Uzivancija samo takva.
![]()
Ti ne umeš da čitaš ili ne razumeš pročitano?Ne znaju Rusčići napraviti robota, trebaju ga uloviti jer skriva nevjerojatne tajne?
Pa nude milju i po rubalja?
![]()
Odgovara ti kad kontraofanziva ide u ovom pravcu? Pa super, eto slažemo se.Od tenkova pred Kijevom do rokanja po Rusiji.
Meni odgovara.
Od tenkova pred Kijevom do rokanja po Rusiji.
Meni odgovara.