This is Sparta
Buduća legenda
- Poruka
- 25.022
4) raspad ruske tumorne tvorevine i uspostava slobodnih država ugnjetavanih naroda
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
4) raspad ruske tumorne tvorevine i uspostava slobodnih država ugnjetavanih naroda
To su mnogi probali pa nije išlo.Pre će se raspasti EU jer je sastavljena od kusih i repatih.4) raspad ruske tumorne tvorevine i uspostava slobodnih država ugnjetavanih naroda
Vijetnam danas ima 100 + milijuna iBraaaaaate, Vijetnamaca je izginulo oko 3 miliona... ali to što kažeš, nisu svi![]()
Ja i dan danas čujem kako pljuju Slobu "mnogo nas je izginulo zbog njega", a pričamo o oko 2000 civila tokom bombardovanja, ili ako ćemo o svim ratovima 90-ih onda oko 60 000 Srba.
Pa koja bi to teritorija ostala da smo, kao Vijetnamci, položili 3 miliona života. Imaj na umu da je Vijetnam tada brojao 50 miliona ljudi, a mi '99 ni deset.
napisao sam ti da je PPP vazan jedino kada procenjujes standard stanovnistva , nevazan u medjudrzavnoj trgovini ili ukupnoj ekonomskoj moci drzave, boli Rusa djoka koliki ti je PPP kada ti prodaje votku, uranijum ili bilo sta drugo, cena je ista kao i za Amrikanca ili Svabu.
Degenerici i luđaci zavladali su Srbijom od 1990 i općilištem...i jašukako mislis da smo polozili 3 mil zivota?
Da li vi planeri srpske srece uopste imate pojma sta je za nas 3 mil? Helooouuu? HELOOOOUU?
Ima dilema, kako da nema
Preko Atlantika su vrlo jasni glasovi da treba izbegavati direktni konflikt USA i Rusije, koliko god je moguće, jer to predstavlja direktnu opasnost od nuklearne kataklizme, tako da se računa da bi prvi talas nekog hipotetičkog NATO odgovora prema Rusiji trebalo da na sebe preuzme istoćno krilo NATO u Evropi a ako baš mora onda i cela Evropa a USA će pružati svu tehničku i logistićku podršku bez trupa na zemlji.
Gde tu računaju na vas ne znam, nadam se da nećemo morati ni da proveravamo.
Možda je to rusjak Oleg Carjev na jahti...Dok obican narod gine i ostavlja kosti na frontu za pedofila Bajdena i narkomana Zelenskog, za to vreme funkcioneri rezima iz Kijeva letuju u Francuskoj.
Jahte, Bentliji... Zivi se siroko...
Svi pobjegli u Majčicu 35 km dalje.Harkov je skoro prazan grad. Skoro svi su se sklonili na sigurno.
Pomahnitali luđaci se moraju zaustaviti.I iz ovog teksta se da zaključiti da Evropu ne zanima mir nego rat.Umesto da sednu i razgovaraju sa Rusima oni spremaju produžetak ove Ukrajinske agonije i šalju ljude u sigurnu smrt.
Možda mu daju šaku kuna za svako lijepljenje Indexxati radiš za gosp.Babića?...vlasnika indexa?...koliko je ovaj portal prevara da ne povjeruješ i dio je hibridnog rata protiv srbija...ali bar još nije rigidan kao forum hr. ali ne znači da neće biti...
Naravno da i mi jedva čekamo takav razvoj događaja, i nadamo se da će trenutna postava U- bojne sa Krste da bude u prvim dragovoljaĆkim redovima !Ako Rusi krenu na bilo koju državu članicu NATO pakta odgovor će morati biti kolektivan, tu sad više nema nikakve dileme, idu svi pa i mi![]()
Pročitaj šta sam napisao i kome sam odgovarao.kako mislis da smo polozili 3 mil zivota?
Da li vi planeri srpske srece uopste imate pojma sta je za nas 3 mil? Helooouuu? HELOOOOUU?
Problem je što NATO nije imao nikakve uspehe protiv naše vojske, ali je gađao civile. Uništili nam ukupno 7 tenka. Velika većina žrtava su bili civili, i to ciljano.To je oko 6%, ako se ne varam?
Ljudi se obnove vremenom, teritorija mnogo teže.
Naravno d anisam za opciju ratovanja ako ne mora, ali čemu služi vojska ako se predaš bez borbe? Bez one prve borbe, na zemlji.
Odluci se prvo sta si..Svi pobjegli u Majčicu 35 km dalje.
U Volođin raj
Pa jel si ti svestan šta pišeš ovde?Da su takvi kakvim si ih nazvao zar nebi do sada propali i smanjili svoju državu na nivo neke EU prčvarnice?NATO nema mooda za takav potez,jer da ima i da se ne plaše da će dobiti po p*čki odavno bi uleteli.
Next Level !!харков капут ?
To su mnogi probali pa nije išlo.Pre će se raspasti EU jer je sastavljena od kusih i repatih.