LakicevicB
Veoma poznat
- Poruka
- 13.450
Prelepoe, fotka za naslovnice !!!FABO 1500 je posetio Monačinovku u harkovskoj oblasti
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prelepoe, fotka za naslovnice !!!FABO 1500 je posetio Monačinovku u harkovskoj oblasti
![]()
A kad stignu do tebe?Kad stignu do tebe biće kasno,
znaš kako su komunisti išli u Španiju da pomognu drugovima u građanskom ratu.
Nego da vidimo, koliko Rusi treba da stignu na Zapad pa da ti kažeš e sad je dosta, idem tamo da im hebem mater.
Ukrajina očigledno nije ta granica, još uvek si na forumu i ne planiraš da se konkretnije uključiš
Šta je granica, Baltičke države, Poljska, Rumunija, Mađarska ili tek i ako krenu baš direktno na tvoju zemlju.
Teško da niko nije kriv...mir mir mir
Francuski i nemački vojnici, ustaše, belzebubi i drekavci, svi krenuli u Časov Jar
Da se kladimo da ćeš sutra pisati o tome kako je zaginulo iljadu švaba i iljadu francuza
pa?Zato jer te Putin gleda.
Pogledaj malo bolje
Pa ništa, bolesno je. Jel tebe gleda Vučić sa zida spavaće sobe dok taslačiš komada?
Nemaćedu struje !!!Časov Jar, ode Ukro elektrana:
Da ali Putin mi se sviđa, a Vučić me nervira. Putina takođe ređe viđaš. Skoro pa tihi lider. Selebriti na zapadu. preuzeo to od Jeljcina.Pa ništa, bolesno je. Jel tebe gleda Vučić sa zida spavaće sobe dok taslačiš komada?
Okej, stavi onda Putina na zid, pomoći će ti za drugu rundu.Da ali Putin mi se sviđa, a Vučić me nervira. Putina takođe ređe viđaš. Skoro pa tihi lider. Selebriti na zapadu. preuzeo to od Jeljcina.
Okej, stavi onda Putina na zid, pomoći će ti za drugu rundu.
Ali zipa foru: Abraaaaaaams, pa to je čudo, neuništiv tenk, nitko mu ništa ne može. Onda ga dopreme u Moskvu pa siroti Rusčići kuckaju po njemu da vide jel pravi, a onda su ponosni kako su Rusi u stanju uništiti neuništivo.slikaju ovaj americki abrams vec 40 puta danas i onda jos 40x kad bude u Moskvi
Fino gori Frzzi:Okej, stavi onda Putina na zid, pomoći će ti za drugu rundu.
Raspala Ukrajina? Pa i jeste:Ali zipa foru: Abraaaaaaams, pa to je čudo, neuništiv tenk, nitko mu ništa ne može. Onda ga dopreme u Moskvu pa siroti Rusčići kuckaju po njemu da vide jel pravi, a onda su ponosni kako su Rusi u stanju uništiti neuništivo.
Sirota raspala država, siroti ljudi.
A kad stignu do tebe?
Ti si prije na redu
Ekčli gori dosta loše. Ruskom bi kupola već skidala visinske rekorde, to je bitna razlika u dizajnu - odvojenu posadu od granata. Sličan dizajn ima Armata, samo tog tenka nema osim na paradi.
A jel bi ratovao protiv Šiptara ili Hrvata da ti napadnu državuJa sam se izjasnio da mi ne pada na pamet da ratujem ni protiv Rusa ni protiv NATO tako da ja nisam tema
Tema ste vi što se qrčite, rekoh da proverim gde vam je granica trpljenja i kada krećete da im hebeta mamu agresorsku
Pucanje Ukro linija, stoti put za mesec dana:Ekčli gori dosta loše. Ruskom bi kupola već skidala visinske rekorde, to je bitna razlika u dizajnu - odvojenu posadu od granata. Sličan dizajn ima Armata, samo tog tenka nema osim na paradi.
Zaključak glasi: život ruskog vojnika je neusporedivo jeftiniji od života vojnika neke civilizirane države.
Probaj. Tebe genija bi svi vrlo rado lovili, po kakvom god hoćeš terenu.A jel bi ratovao protiv Šiptara ili Hrvata da ti napadnu državu