Rat u Ukrajini (32)

Kakav će biti odgovor Rusije na teroristički napad koji se povezuje sa Ukrajinom i zapadom?

• Ukupno glasova
    71
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
meni je zapanjujuće da rusija proizvodi više granata nego čitav NATO pakt...a koliko smo svi zajedno pod utjecajem američke meke moći propustili toliko toga saznati o rusima ali žalosno da oni koji su plačeni da znaju - znaju o današnjoj rusiji vrlo malo ili ništa...
Stoltenberg je pre neki dan izjavio da Rusija sada proizvodi vise oruzja nego sto koristi u ukrajini i da se ubrzano pune skladista.

Руска индустрија не може да се мери са украјинском. Тачка. Фрти видео и потврдио. Он је прочитао за разлику од вас. Ко су теби извори?
А да не говоримо то што ће до 2050 нато да производи 5 пута више.

Немачки канцелар Шолц се насмејао на питање о разлозима његовог оклевања да пребаци ракете дугог домета Таурус у Украјину:

Постоји оружје које се може набавити само ако се одржи контрола над свим што се са њим ради. И овде не можете да водите дебату, као између пријатеља: "Зар ми не верујете?" Наравно да верујем свом пријатељу. Али ипак, не бих свима дао сво оружје.

Шолцу су то питање поставили становници града Линебурга на састанку, преноси Билд.

Генерално, чак ни „другар“ Шолц није спреман да верује Зеленском на реч.

Već su pobrojani.
Bodycount: 116

116-logo-275-12585.png

Američki ministar obrane Lloyd Austin potvrdio je da je rusko vojno osoblje ušlo u zračnu bazu u Nigeru u kojoj se nalaze američke snage, nakon nedavne odluke vojnih vladara Nigera da protjeraju američke trupe iz zemlje:
Pogledajte prilog 1541174
Kako potvrdio kad je Golijas TIXI pola januara arlauko da je Austin geskikno u podrumu zajedno sa jos stotinjak natogenerala od falusoidnog Iskandera na kojega se pale krstini botorussi :think: :rtfm:

Aha, sad su vozila, a ranije je bilo...

..."oruzja"...
A kako ih to ukrade?!

Pa je l' u Ukrajini ili u Rusiji?

Dogovori se sam sa sobom i svojim laganjem i izmisljanjem...

Nije mi jasno kako ti jos nisi moderator ovde...
👋

Nisi ti baš najoštriji nož u ladici, ha? :roll:

Rusija krade vozila, i oružje, u Ukrajini i odvlači ga u Moskvu, točno to radi, ni manje ni više, i onda laže da je tim oružjem, i vozilima, napadnuta Moskva, eto to ti radi lažljiva Rusija, doslovno ukradu tenk u Ukrajini, natovare ga na prikolicu i odvuku u Moskvu, i onda lažu da je to tenk kojim je napadnuta Rusija, eto, lažljivi ruski kepec izmišlja bajke za naivce kao što si ti, loži budale da još više ginu za njegove fašističke halucinacije :kafa:

Deepstate,a? Heheheheheeee :D Vraže matori :D
Nisam ni mislio da ćeš shvatiti na keca,suviše si brz čovek.
Mislio sam na činjenicu da Ukrajini nedostaje vojnika i da se EU dogovara da im vrati nazad vojno sposobne muškarce.Šta će im ukoliko su ovi na frontu živi?M?
Ta karta sto kaci je starija od godinu dana i misli da smo budale da poverujemo u to.
Zato se ukrajina i raspada jer su im sve pobede samo medijske pa sad od muke postaju agresivni i bezobrazni.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back