Radovan Četvrti
Veoma poznat
- Poruka
- 12.972
Jel otišla ta ustaška VRAŽJA brigada gore na front ?Opet radi mutni photoshop

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel otišla ta ustaška VRAŽJA brigada gore na front ?Opet radi mutni photoshop
Rusi ih zaj**avaju ovom izložbom.Papcima se ne mogu dokazati neke stvari.Recimo,da je Rusija nepobediva.
Vatafak!Пут смрти код Белогоровке, гомила НАТО олупина
Samo tetki lekove da odnesu i odmah iduJel otišla ta ustaška VRAŽJA brigada gore na front ?![]()
Sovjete, Rusi su nepobjedivi.
Mislio sam na ono što si rekao u vezi terorista u Ukrajini,tako je i prilikom raspada SFRJ jedina legitimna vojska bila JNA.No,da ne širimo priču.Zašto ste napali zaštićenu zonu i još proslavljate to ?1995-te je jedina legitimna vojska u međunarodno priznatoj RH bila JNA?
Aj reci da namjerno trolaš.
Koji HVO jbt![]()
Icuce s kime sam ja na forumu
EW protiv balističke rakete, pa genijalno.
Dobro čuješ
Zato da riješimo nelegalne vojne formacije na teritoriji svoje države.Mislio sam na ono što si rekao u vezi terorista u Ukrajini,tako je i prilikom raspada SFRJ jedina legitimna vojska bila JNA.No,da ne širimo priču.Zašto ste napali zaštićenu zonu i još proslavljate to ?
Šta vas žene tera da ratujete ?Dobro čuješ
Pitaj Rakelu, ja sam muškoŠta vas žene tera da ratujete ?![]()
Укри су једина паравојна нелегална формација у бившој Украјини.Zato da riješimo nelegalne vojne formacije na teritoriji svoje države.
Imaš problem s time? Ti na svojoj teritoriji voliš imati paravojne formacije?
Vidim da Ukrajinci isto to ne vole.
Снимак уништавања НАТО складишта муниције у Одеси
Експлозије још трају
Пожар у Одеси јача после ракетних напада
Претпоставља се да гориво гори.
Пријављена је и секундарна детонација.
Украјински медији пишу да је пројектил уништио складишта Нове поште, која су Оружане снаге Украјине користиле за складиштење оружја.
УПД:Пре сат времена у Одеси је уништено складиште са гранатама из САД које су управо биле испоручене. Можда чак и у оквиру усвојеног пакета помоћи.
Гранате калибра 155 мм стигле су јутрос из Румуније морским путем. Тренутно се дешава детонација и букти пожар. СБУ је оградила подручје на које су стигле две ракете Искандера К. и хвата све који покушавају да сниме место разарања.
Vidim da ti nemaš problem sa tim,to je po tvom pisanju normalno.Uporedimo vaš napad na zonu pod zaštitom UN(Bljesak) sa Srpskim napadom na zonu pod zaštitom UN(Srebrenica) .Vama se progledalo kroz prste kao da se nije ni desilo a nama kače neki navodni genocid.Sa jednom velikom razlikom,vi ste u akciji Bljesak ubijali redom,a naša vojska nije dirala civile.Zato da riješimo nelegalne vojne formacije na teritoriji svoje države.
Imaš problem s time? Ti na svojoj teritoriji voliš imati paravojne formacije?
Vidim da Ukrajinci isto to ne vole.
Dobro čuješ
Moderator pomagaj,moj nik zbunjuje ljude.Pitaj Rakelu, ja sam muško
A da probaš na LJiS omastiti brk?Ajde ?
Ja mislio trandža , muškarac sa likom žene ?![]()
Imal nešto novije od 2014A koji su im ovi paravojnici ?
Pogledajte prilog 1540448
Kad ti pošaljem sliku ustaške PARAVOJSKE (uglavnom su svi izginuli gore) ti zapeniš a?Imal nešto novije od 2014
Kako im se zvao onaj garonja što ga pustiše Rusi da se vrati u Hrvatsku?A koji su im ovi paravojnici ?
Pogledajte prilog 1540448
1500 ustaša i ustaščica likvidirano u MariupoljuJel otišla ta ustaška VRAŽJA brigada gore na front ?![]()