Mej bregami
Buduća legenda
- Poruka
- 42.065
Pa to je kmečanje vas rusoljuba da Rusi dođu na Dunav .Zasto onda spominjes Srbe u poruci??
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa to je kmečanje vas rusoljuba da Rusi dođu na Dunav .Zasto onda spominjes Srbe u poruci??
То ви само мислитеGledali smo snimke
Ti treba da se lecis pod hitnoPa to je kmečanje vas rusoljuba da Rusi dođu na Dunav .
Ebala te logika. To su ukrajinski rovovi. Ima poginulih Rusa, ne sporim, ali da bi zauzeli rovove morali su da pobiju Ukrope. Najpre TOS-om, a ostatke pešadijom.Ako si gledaj snimak tamo je gomila smeća u svim bojama.
Jasno se vidi da ogromna većina mrtvih ima ruske uniforme.
Većina ih je raznesena i na rijetkima su oznake ostaje, ipak ima ih dovoljno da zaključimo da su to Rusi i pored ruskih uniformi.
Pogledajte prilog 1540208Pogledajte prilog 1540209Pogledajte prilog 1540210
Da, pogledao sam snimku i ti namjerno lažeš jer ti je muka od gomile poginulih Rusa koji nisu stigli do Dunava da osvete Srbe.
Nisu Rusi shvatili što znači dolazak atacms dometa 300km u Ukrajinu.Štajaznam, kmemet ruskog okupatora po Telegramima para uši. Sumnjam da je zbog poriluka.
Oćeš ti prevesti ili da ja
Pogledajte prilog 1540216
Desetak fabovki i stići će očas posla. Samo da vide gde se pacovi kriju.
Izbrojao sam četiri koji bi mogli proći kao Ukrajinci i barem 50 Rusa.Bahmut u poluokruženju
Ebala te logika. To su ukrajinski rovovi. Ima poginulih Rusa, ne sporim, ali da bi zauzeli rovove morali su da pobiju Ukrope. Najpre TOS-om, a ostatke pešadijom.
Тако је, добијају териториј.Zašto bi mrzio ikoga od nabrojenih?
Samo mislim da Rusi dobivaju što zaslužuju.
Сви Руси изгинули, ни један Укроп, а Руси заузели положај бухахахххIzbrojao sam četiri koji bi mogli proći kao Ukrajinci i barem 50 Rusa.
Jel? Jer prenosim što pišu tvoje kolege.Ti treba da se lecis pod hitno
Tko će taj teritorij držati, pa i u miru ih je svake godine za preko milijun manje.Тако је, добијају териториј.
Paralelni univerzum je problem,nalupas se za sve pare i jos verujes u toJel? Jer prenosim što pišu tvoje kolege.
Nije poznato što je na snimku, samo se vide razrovani položaji i mrtvi u ruskim uniformama u njima.Сви Руси изгинули, ни један.Укроп, а Руси заузели положај бухахаххх
Vrlo vjerojatno si i ti pisao i lajkao takve želje o dolasku Rusa na Dunav.Paralelni univerzum je problem,nalupas se za sve pare i jos verujes u to
Тешко, уласком делова бивше Украјине у састав РФ број им се повећао за 15ак милиона.Tko će taj teritorij držati, pa i u miru ih je svake godine za preko milijun manje.
Za desetak dana to ce bit ukrajinci i TIXI ce da povede kolo a BOkupatorska katastrofa oko Luganska danas, 100 km od fronta.
Evo gdje im je pao ATACMS s kasetnim.
Koliko ih ima, stotinjak?
Tj. koliko ih je bilo.
Pogledajte prilog 1540114
Grdno si se zajebaoVrlo vjerojatno si i ti pisao i lajkao takve želje o dolasku Rusa na Dunav.
Познато је, руски војници обилазе заузете положаје нациста.Nije poznato što je na snimku, samo se vide razrovani položaji i mrtvi u ruskim uniformama u njima.
Matorac 70 g bez prakse.
Aha...Jos uvek su dobrodusni ti bi odmah silom.
Cekaj dok slete pa dok i sastave posto khmm jelte ima vise dijelova posto ih je Bradley malo raskupusoJel izlažu ruske vojnike u Moskvi?
Ajd ponovi onu sliku gde si pokazivao presovane Ruse u paletamaCekaj dok slete pa dok i sastave posto khmm jelte ima vise dijelova posto ih je Bradley malo raskupuso