Rat u Ukrajini (32)

Kakav će biti odgovor Rusije na teroristički napad koji se povezuje sa Ukrajinom i zapadom?

• Ukupno glasova
    71
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Замена теза - Русија је та која треба да заузме цео свет, а не обратно.
Ако не успеју до неких њихових измишљених рокова, онда креће просеравање и спиновање.
Дакле - не треба украјина да ослободи своју земљу, већ треба Русија да иде до вашингтона.
Ако не успе до првог маја - изгубили су по 5 пут. Нек заузму после загреб - нема везе. Није у складу са НДХ циљевима и роковима.

Kakva budalaština, jedan zamusani Paakistan i Iran će imati nuklearno oružje, jedna bijedna Bjelorusija, Sjeverna Koreja, a jedna Njemačka i Japan neće? Poljska?

Očekuj velike promjene nakon ovog rata, ako preživiš :kafa:

Belorusija nema svoje kao što ni Nemačka nema niti će imati svoje.

Inače, kada bi hipotetički USA nekome dala svoje nuklearno oružje možeš da zamisliš lančanu reakciju deljenja drugim zemljama, poput pomenutog Irana recimo. Zamisli kakav bi to haos izazvalo.

Ili recimo USA da nuklearke Tajvanu, a onda Kina podeli svoj aresenal nekim zainteresovanim stranama itd.

Bataljon Arbat iz 15. mehanizovane je oslobodio Novobahmutovku

1713995123243.png

Belorusija nema svoje kao što ni Nemačka nema niti će imati svoje.

Inače, kada bi hipotetički USA nekome dala svoje nuklearno oružje možeš da zamisliš lančanu reakciju deljenja drugim zemljama, poput pomenutog Irana recimo. Zamisli kakav bi to haos izazvalo.

Ili recimo USA da nuklearke Tajvanu, a onda Kina podeli svoj aresenal nekim zainteresovanim stranama itd.

Kakvo dijeljenje, države će razviti svoje nuklearne programe, misliš da je problem jednoj Njemačkoj, ili Japanu, razviti vlastito nuklearno oružje? To je pitanje političke odluke a ne praktičnih mogućnosti, ja sam zapravo uvjeren da te države rade na tome upravo sada dok mi o tome pišemo...

Kakvo dijeljenje, države će razviti svoje nuklearne programe, misliš da je problem jednoj Njemačkoj, ili Japanu, razviti vlastito nuklearno oružje? To je pitanje političke odluke a ne praktičnih mogućnosti, ja sam zapravo uvjeren da te države rade na tome upravo sada dok mi o tome pišemo...
Ja mislim da ti lupas
Sta ce da rade sa tim nuklearnim oruzijem??

Obe pomenute države niti imaju resurse za razvoj nuklearnog oružja niti bi im bilo dozvoljeno od strane USA da rade na tome.
Nemačka je čak i civilni nuklearni program batalila

Zapadna POLOVINA Ukrajine nikada nije ni interesovala Ruse

Istok, granica na Dnjepru i Odesa, to su ti ruski vlažni snovi.
Nije to nikakva polovica, Rusi nemaju niti će imati više od 20% Ukraine sada i u bilo koje dogledno vrijeme. Mogu ili biti potpuno izbačeni ili da spadnu na nekih 7% i sl.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back