Rat u Ukrajini (32)

Kakav će biti odgovor Rusije na teroristički napad koji se povezuje sa Ukrajinom i zapadom?

• Ukupno glasova
    71
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Хоће ли у том случају Њујорк остати читав, шта мислиш? Или ЛА, Чикаго, Мајами? А да ти не причам за Љвов, Ивано-Франковск...

Танте за кукурику.

Oružje je već u ukrajini, i u poljskoj, ameri ubrzali malo prije kongresa, to je ionako bilo samo pitanje vremena :klap:

Još je jedna stvar samo pitanje vremena, službene zapadne vojne postrojbe u ukrajini :per:

Још једна мала дигресија, пре тога су Хрвати учествовали у Наполеоновом походу на Русију као део Наполеонове војске, јеси ли то знао? :per:
Наравно, и у једном и у другом случају њихово учешће је било безначајно, али ајде као нешто пишемо овде :mrgreen:

Jesu da, ušli su u Moskvu s Napoleonom, a poslije u Pariz s Rusima, vjerujem da ne isti Hrvati :klap:

Puno je veća šansa obraniti se kada imaš municiju i rakete nego kada nemaš.

Tako je, jer "ako kaniš pobijediti, ne smeš izgubiti"

Da batalimo alanfordovske mudrosti, ovaj paket ne donosi Ukrajini bilo kakvu nadu u preokret već samo popunu džebane da se biju još koji mesec
Dakle i dalje gube rat, ništa se promeniti neće, sem što će još ljudi izginuti.

Znaci domet je sada koliko

Bar 300km?

Mozemo ocekivati lagano rusenje krimskog mosta vrlo brzo

Ako ima smisla rusiti ga

Aerodrom na Krimu i heliodromi blizu fronta sada je sve u dometu, bice rokanja, a Rusi hvala Bogu vole da drze sve na izvolite i na gomili da svi vide

Bice przenja sada a na Goliji ce biti muk

Pokušat će ga srušiti iz političkih razloga, makar ja mislim da u vojnom smislu više nije toliko bitan

Укри извештавају да је цео југ Красногоровке већ изгубљен.

IMG_20240424_231057_312.jpg

Tako je, jer "ako kaniš pobijediti, ne smeš izgubiti"

Da batalimo alanfordovske mudrosti, ovaj paket ne donosi Ukrajini bilo kakvu nadu u preokret već samo popunu džebana da se biju još koji mesec
Dakle i dalje gube rat, ništa se promeniti neće, sem što će još ljudi izginuti.

Ma kakvi, 60 milijardi dolara ne mijenja ništa, to je sitniš, i tako svakih 6 mjeseci mlatiš istu praznu slamu :klap:

Pokušat će ga srušiti iz političkih razloga, makar ja mislim da u vojnom smislu više nije toliko bitan
A gle, to je Putinov spomenik. Srušiš most, kao da si roknuo posred Kremlja, i još gore, most je Putinov ponos i simbol okupacije Krima.
U vojnom smislu je manje važno, iako vlakom preko Mariupolja, pa kad roknu ranžirni tamo... Neće biti lako.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back