LakicevicB
Veoma poznat
- Poruka
- 13.329
Večernji kmeket ukrowemahta, to je neki opasan znak, neka pušionica na frontu !!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa baš gledam jel čist, pokazuje uništavanje rusčića, samo napiše "sudnji dan ukroustaških nacifašita"Ajde da ukrade russke nego lapi sta mu se podvali ...vec vidjeno siroti mali russcici![]()
Хоће ли у том случају Њујорк остати читав, шта мислиш? Или ЛА, Чикаго, Мајами? А да ти не причам за Љвов, Ивано-Франковск...
Танте за кукурику.
Jel to onaj koji je zamijenjen za buljuk Azova
To se vi tešite, dobro vam ide, samo nastavite, morate se potapšati maloPa baš gledam jel čist, pokazuje uništavanje rusčića, samo napiše "sudnji dan ukroustaških nacifašita"
Zar je to pravno uređena i demokratska država ako se kod njih to tako radi?Oružje je već u ukrajini, i u poljskoj, ameri ubrzali malo prije kongresa,
Још једна мала дигресија, пре тога су Хрвати учествовали у Наполеоновом походу на Русију као део Наполеонове војске, јеси ли то знао?
Наравно, и у једном и у другом случају њихово учешће је било безначајно, али ајде као нешто пишемо овде![]()
To su sve rupe, rupčage, ruševine, shebane infrastrukture i raseljenog puka.20 % najbogatijeg i najplodnijeg dela Ukrajine kontrolišu Rusi
petinu države!!!!
Plašiti gospodu Kremljbote.ATACMS sene ce lutati Moskvom i plasiti kremljobote.![]()
Puno je veća šansa obraniti se kada imaš municiju i rakete nego kada nemaš.
Znaci domet je sada koliko
Bar 300km?
Mozemo ocekivati lagano rusenje krimskog mosta vrlo brzo
Ako ima smisla rusiti ga
Aerodrom na Krimu i heliodromi blizu fronta sada je sve u dometu, bice rokanja, a Rusi hvala Bogu vole da drze sve na izvolite i na gomili da svi vide
Bice przenja sada a na Goliji ce biti muk
Tako je, jer "ako kaniš pobijediti, ne smeš izgubiti"
Da batalimo alanfordovske mudrosti, ovaj paket ne donosi Ukrajini bilo kakvu nadu u preokret već samo popunu džebana da se biju još koji mesec
Dakle i dalje gube rat, ništa se promeniti neće, sem što će još ljudi izginuti.
Промениће као и оних 230 милијарди преMa kakvi, 60 milijardi dolara ne mijenja ništa, to je sitniš, i tako svakih 6 mjeseci mlatiš istu praznu slamu![]()
Ma kakvi, 60 milijardi dolara ne mijenja ništa, to je sitniš, i tako svakih 6 mjeseci mlatiš istu praznu slamu![]()
A gle, to je Putinov spomenik. Srušiš most, kao da si roknuo posred Kremlja, i još gore, most je Putinov ponos i simbol okupacije Krima.Pokušat će ga srušiti iz političkih razloga, makar ja mislim da u vojnom smislu više nije toliko bitan
U to ime
Nego gumen rumen kako rastu ti djavolji rogovi,kad dodje vreme da ih seckamoJoš bolje, otriježnjenje će biti izuzetno bolno
Pokušat će ga srušiti iz političkih razloga, makar ja mislim da u vojnom smislu više nije toliko bitan