Rat u Ukrajini (32)

Kakav će biti odgovor Rusije na teroristički napad koji se povezuje sa Ukrajinom i zapadom?

• Ukupno glasova
    71
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Могуће да сам превише личан. И да, извесно, грешим. Али. Ја ОНОГ Туванера очима не могу смислити. Мирише ми на гигантску велеиздају. Ајде, ноћи и дани ће бити судија.

Koliko metara nadmorske visine je taj ceo deo koji su uzeli .. Najvise kote na tom delu moj ti a to je mnogo korisnije za dalje nego bilo šta drugo .. Na dlanu imaju bar 20km pravo desno levo .. Gde li ce krenuti sever ili zapad .. Salim se neće na sever prevelik je klin morat ce da ga izravnaju sto znaci zapad ..Znaju to i Ukri pa da vidimo hoće li uspeti da ih zaustave.. Nece

А исток? Константиновка, Часов Јар...

Koliko metara nadmorske visine je taj ceo deo koji su uzeli .. Najvise kote na tom delu moj ti a to je mnogo korisnije za dalje nego bilo šta drugo .. Na dlanu imaju bar 20km pravo desno levo .. Gde li ce krenuti sever ili zapad .. Salim se neće na sever prevelik je klin morat ce da ga izravnaju sto znaci zapad ..Znaju to i Ukri pa da vidimo hoće li uspeti da ih zaustave.. Nece
Ima agresor ozbiljnije brige :lol:

Ми Лај, Рака, Мосул, повезујеш их са Нирнбергом и још тражиш да то гугламо? Јеси ли читав? Или нечитач?
On je licemer koji zna da radi za zlo ali su mu previše slatke pare koje od njih dobija pa pokušava da sebe ubedi da "nije to baš toliko zlo".

Укро офЕнзива иде по плану, НАТО оружје доминира, за два дана на Криму

🅾️ДВАЖНИ“ су очистили Очеретино и ослободили Новобахмутовку, упали у Новокалиново, Семјоновку и приближили се Керамику

IMG_20240424_212142_987.jpg

Укро офЕнзива иде по плану, НАТО оружје доминира, за два дана на Криму

🅾️ДВАЖНИ“ су очистили Очеретино и ослободили Новобахмутовку, упали у Новокалиново, Семјоновку и приближили се Керамику

Pogledajte prilog 1536661
Oceretiono im je palo jako brzo ..Mislio sam da će da se krve bar mesec za njega .. Odose dominante kote na tom celom rejonu ..Ugasili du ga Ukri

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back