Watchman
Buduća legenda
- Poruka
- 42.175
Zelenski je samo oblapurna marioneta koja ubija Ukre za lovu.Ne, to je rezultat ruske agresije, trolu kremljobotski![]()
To je vidljivo iz kosmosa.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zelenski je samo oblapurna marioneta koja ubija Ukre za lovu.Ne, to je rezultat ruske agresije, trolu kremljobotski![]()
Ali FABOVKE Bajo moj
Ni meni to nije jasno. Kakav je to svet kad ne voli svoju zemlju?Jos uvek ne znas da nema carstva gde su kuce od cokolade a prozori od marmelade, pitaj 220 000 svojih novih sugradjana iz Rusije u Srbiji zasto su tu.
Srbobotorussi pomognite russosrbu kojega nece ni majcica rassija
Pa ako ju pravu moze i to. Trebalo bi da dokaze drugima zasto je takav potez bolji od svih drugih da smanji nerazumevanje. Pa da takav izuzetak postane novo pravilo. Nerazumevanje drugih ne moze spreciti upotrebu silom.Ali ne na način da jedna država određuje pravila.
Табак: Колоне НАТО оклопа се пробиле до Москве
Pogledajte prilog 1536406
Pogledajte prilog 1536405
Pogledajte prilog 1536402
Pogledajte prilog 1536403
Pogledajte prilog 1536404
Pogledajte prilog 1536407
Како не иду ено их већ дошлиNitko niti ne ide prema Moskvi, to je još jedna vaša izmišljotina, sami izmislite nešto i onda se tome rugate![]()
Svi vi pišete sve ovo pod pretpostavkom da je Ukrajina nastala borbom sa susednim državama kao što je i bilo normalno u istoriji. Ali nije. Nastala je na račun Ruske borbe i kojekakvim ukazima i dekretima i to Rusi smatraju svojom zemljom i tako se i ponašaju.U njima vidimo agresora na drugu državu, to vidimo u njima, i zato navijamo da se u vrećama vrate odakle su i došli, a situacija zapravo neodoljivo podsjeća na Hrvatsku devedesetih, što je još jedan razlog više za navijanje za ukrajince a protiv rusa
Da je netko napao Rusiju ja bih zdušno navijao za Rusiju, uvijek bih navijao za branitelje, osim kad je Srbija u pitanju, ali to je već stvar osobnog životnog iskustva a ne objektivnog principa![]()
44, потврдио брегами.Кад су вас Руси убијали? 1914-17?
Оно кад сте им ишли у госте у Стаљинград да не рачунамо, ипак вам нису узвратили посету.
Svi vi pišete sve ovo pod pretpostavkom da je Ukrajina nastala borbom sa susednim državama kao što je i bilo normalno u istoriji. Ali nije. Nastala je na račun Ruske borbe i kojekakvim ukazima i dekretima i to Rusi smatraju svojom zemljom i tako se i ponašaju.
Tvoja recenica koju sam citirao je dovoljno jasna nije potreban komentar.Poenta? Neki komentar na konkretnom slučaju?
covece nisam to pitao, kazes da u Rusiji u rat ide samo ko hoce ovih 220000 Rusa u Srbiji znaju da nije tako.Ni meni to nije jasno. Kakav je to svet kad ne voli svoju zemlju?
ovih 220000 rusa su sinovi i rodbina raznih lokalnih kuratora (bas kao sto je slucaj i kod nas)ovih 220000 Rusa u Srbiji znaju da nije tako.
Dali je to dobro ili lose??
Kada su vas Rusi ubijalipre i posle Staljingrada?Nas su Srbi i Rusi ubijali, pa je naša mržnja donekle razumljiva, ali šta su vama ukrajinci uradili pa ih toliko mrzite?
U njima vidimo agresora na drugu državu, to vidimo u njima, i zato navijamo da se u vrećama vrate odakle su i došli, a situacija zapravo neodoljivo podsjeća na Hrvatsku devedesetih, što je još jedan razlog više za navijanje za ukrajince a protiv rusa
Da je netko napao Rusiju ja bih zdušno navijao za Rusiju, uvijek bih navijao za branitelje, osim kad je Srbija u pitanju, ali to je već stvar osobnog životnog iskustva a ne objektivnog principa![]()
Moguce ali moj post je bio odgovor Rakeli da u Rusiji idu u rat samo oni sto hoce.ovih 220000 rusa su sinovi i rodbina raznih lokalnih kuratora (bas kao sto je slucaj i kod nas)
korumpirani gradonacelnici, privatnici i ostala bagra. sirotinja sta ce, ostala kuci
Nije manji broj onih kojima se to isto desava kada ginu ukrajinski vojnici, ignorisi budale.Не знам што их неки Срби мрзе (ако их мрзе), ја их не мрзим.
Не мрзи их ни званична држава Србија, што се такође овим Србима који их мрзе не допада.
Расправе ради, ви немате баш никакве разлоге да овде пуштате семену водицу у гаће на слике погибије руских војника, а што радите. Сваки дан. Ноћ и дан, а неки од вас од 2014-те.
Nije manji broj onih kojima se to isto desava kada ginu ukrajinski vojnici, ignorisi budale.