Pobjednik
Ističe se
- Poruka
- 2.720
Debele zivce imaju,ali kad se nakupi.....
Ма дај човече. Дозволити да се психопате наслађују уништавањем привредне и друштвене инфраструктуре од кога живи цела држава... До код? Ма ајде молим те.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Debele zivce imaju,ali kad se nakupi.....
Poenta? Neki komentar na konkretnom slučaju?Unutrašnje uređenje neke države je njena stvar, nema šta neko spolja da određuje kako će država biti organizovana, citirao sam jer i ti ponekad napises ponesto valjano.
Ne moraš, ali ih onda nemoj ni komentarisati.Уопште не пратим твоје коментаре
Gde to pozivas,nisam u toku mozes da pokazes??
To brate Srbine tooooo ima nade za tebe
Ти си се први јавио деЋкоNe moraš, ali ih onda nemoj ni komentarisati.
Pošteno?
Zanimljivo da se zalažeš za kažnjavanje onih koji su već mrtvi, pomislio bi neko da si licemeran?
Ovo je rezultat dosadašnje ''pomoći'' USA i kolektivnog Zapada u iznosu od preko 200 milijardi dolores790 dan, kremljobotska zaludna nadanja jos jednom oduvao vetric preko okeana.![]()
![]()
Ovo je rezultat dosadašnje ''pomoći'' USA i kolektivnog Zapada u iznosu od preko 200 milijardi dolores
![]()
S tim da je Rusija u samoodbrani reagovala na kršenje svih postignutih dogovora.Sa time se slažem potpuno.
Problem je što i Vašington i Moskva krše to pravilo.
Ali ne na način da jedna država određuje pravila.Ovo je postojeće medjunarodno pravo. Ali nepravedno i duboko ko potok pored mene.
Ako klasa na vlasti počne da jede ili ubija svoje sunarodnike treba li ostatak sveta to mirno posmatrati?
Država kao zajednica ljudi i njeno uredjenje su nižeg stepena od mnogih viših vrednosti pa i nekih prava drugih. Medjunarodno pravo je zastarelo i treba da se menja.
Javljeno je jučer mislim, granate i rakete su već na granici Ukrajine i Poljske, samo se čeka da Biden potpiše.Pomoć je zapravo već u Poljskoj, Ameri vjerojatno nisu čekali odobrenje pomoći nego su slali unaprijed, to su valjda one nepregledne pošiljke opreme viđene zadnjih mjeseci kako se valjaju prema Ukrajini
Meni tebe žaoRusi bacaju sve svoje resurse u pokušaju da ovladaju Časiv Jarom.
Već je tamo angažovano preko 80.000 ruskih vojnika, a ovih dana im je poslata i gardijska divizija obrane Moskve kao i veći broj Putinovih telohranitelja.
Situacija je napeta dok ukrajinski mlin melje rusko meso u časiv jaru