This is Sparta
Buduća legenda
- Poruka
- 25.022
НАТО тенкови боље не пробијају линијеSve je bolje od ruskih kanti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
НАТО тенкови боље не пробијају линијеSve je bolje od ruskih kanti
Još nije stigla vest na klix?
Opet Rusi osvajaju tako da za svako selo izgube najmanje brigadu.
Putin odlučio istrijebiti Ruse .
nisu ih izgubili, svi su na broju, doduše uništeni, ali ima ih širom ukrajineДобро, срећом, Руси нису изгубили НИЈЕДАН тенк
na šta spadoše rusi, nuklearna supersila, da kopa rovove i obrambene linije protiv ukrajineНАТО тенкови боље не пробијају линије
To je bila vijest prije tri tjedna da su digli zastavu tamo. Kako sad uspostavili punu kontrolu selom od 16 kuća.Još nije stigla vest na klix?
There is information that the Russian Armed Forces have established full control over Novomykhailivka.
Тихи, време ће показати.
Рат добија сет озбиљних ствари, не непотпуне историјске тезе
na šta spadoše rusi, nuklearna supersila, da kopa rovove i obrambene linije protiv ukrajine![]()
ukre ni to nisu znale, ili im nisu odolele fortifikacije, po zapadnim standardima, ili zapadnim supervizorstvomna šta spadoše rusi, nuklearna supersila, da kopa rovove i obrambene linije protiv ukrajine![]()
"Hteo da vrati zemlju pod rusi uticaj" znaci to sto je napisano ako ti ne mozes da odgonetnes zao mi je. Malagurskog i sam rado slusam ali on ipak radi za pare, vazno mu je da udovolji svim gledaocima o ovom ratu napisani su stotine hiljada komenta relevantnih ljudi pokusaj da da ih sortiras po onom za i protiv.
to tek sledi, znaci duplo da poskupi corba, i za nas amere bi to bilo povuci-potegni,. ali svet nema sanse da ne skvikne, mi jedva cekamoNATO zemlje su u recesiji zbog izuzetnog skoka energanata dok Rusija stoji odlicno.
Zato sto urbana podrucja mozda imaju i rezervne linije odbrane,obicno na periferiji?To je bila vijest prije tri tjedna da su digli zastavu tamo. Kako sad uspostavili punu kontrolu selom od 16 kuća.
Kopa rovove i odbrambene linije strana koja napreduje !!! Šta vas to uče u toj vašoj dočasničkoj školi krvatske vojske ! Izgleda da vam je potreban dohebnik da popuni rupe... u znanju mislim!na šta spadoše rusi, nuklearna supersila, da kopa rovove i obrambene linije protiv ukrajine![]()
To je meni Marin pokusao da objasni,moram priznati da ne shvatamKopa rovove i odbrambene linije strana koja napreduje !!! Šta vas to uče u toj vašoj dočasničkoj školi krvatske vojske ! Izgleda da vam je potreban dohebnik da popuni rupe... u znanju mislim!![]()
nema rusija te kapacitete, znaju dobro ruski generali da u tom slučaju od rusije će ostati samo jedan brisani prostor na kome će europa i amerika izgraditi parkiralištaVise bi voleo da je Rusija ispalila jedno 10 nuklearki na NATO zemlje zahtevajuci totalnu kapitulaciju pre nego ispale sve sto imaju ako se ne predate ?
Замисли тек да им се Талибани каче за авионе док беже из Афганистанаna šta spadoše rusi, nuklearna supersila, da kopa rovove i obrambene linije protiv ukrajine![]()
jedno vreme rusi bejahu u predgrađu kijeva, sa 60 kilometara dugom kolonom tenkova i specijalcima na kijevskom aerodromu... šta se desi sa tolikom snagomukre ni to nisu znale, ili im nisu odolele fortifikacije, po zapadnim standardima, ili zapadnim supervizorstvom
sta bi od legionara koje makron posla, nisu se ukopali?
testirali su ukre koliko brzo mogu da prebacuju operativu, odvlacenje od donbasa itdjedno vreme rusi bejahu u predgrađu kijeva, sa 60 kilometara dugom kolonom tenkova i specijalcima na kijevskom aerodromu... šta se desi sa tolikom snagom![]()
![]()
![]()
jedno vreme rusi bejahu u predgrađu kijeva, sa 60 kilometara dugom kolonom tenkova i specijalcima na kijevskom aerodromu... šta se desi sa tolikom snagom![]()
![]()
![]()
je uspešan, povucite se, sad ćemo polako da ratujemo godinama hahahahahahaaaatestirali su ukre koliko brzo mogu da prebacuju operativu
demilitarizacija nikad nije imala za cilj zauzimanja gradova , narocito ne kijeva, po meni su pogresili sto im nisu unistili energetska postrojenja na pocetku, vec sada to rade
A ako ne padne Kijev, ali Ukrajina potpise predaju i kapitulaciju?Ako padne Kijev Rusija je pobijedila
rus se pokazao nesposobnim za bilo kakvu munjevitu operaciju kojim bi slomio neprijatelja.Desilo se da NATO rezim u Kijevu nije pao , i Rusija je trebala da bira izmedju surovih gradskih borbi u kojim bi Kijev bio srusen do temelja a ruski gubici visoki, i borbi na istoku u ravnicama selima i manjim mestima.
Rusi su odabrali opciju 2 jer je Kijev majka gradova ruskih. Kijev je ruski Jerusalim.
Zato ce se rat voditi na istoku do vaseg potpunog sloma a ruska vojska ce uci pobedonosno u Kijev kad vas slome i pobiju sve do jednog kao sto su svojevremeno usli u Berlin i Pariz bez bitke i borbe , nakon sto su slomili Hitlera &Napoleona i njihove armije.