Rat u Ukrajini (32)

Kakav će biti odgovor Rusije na teroristički napad koji se povezuje sa Ukrajinom i zapadom?

• Ukupno glasova
    71
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Тихи, време ће показати.
Рат добија сет озбиљних ствари, не непотпуне историјске тезе

Pa ja ne vidim za sta mozes da se uhvatis realno.

Mislili ste da cete Rusiju ekonomski slomiti odsecanjem od SWIFT-a , sankcijama medjutim nista od toga sto ste predvidjali nije se desilo.

Naprotiv Rusija ostvaruje veci privredni rast ove godine nego sve NATO zemlje zajedno.

NATO zemlje su u recesiji zbog izuzetnog skoka energanata dok Rusija stoji odlicno.

Jednostavno svet se promenio i vecina drzava stoji uz Rusiju i Kinu a ne uz zapad - zbog sopstvenih interesa.

"Hteo da vrati zemlju pod rusi uticaj" znaci to sto je napisano ako ti ne mozes da odgonetnes zao mi je. Malagurskog i sam rado slusam ali on ipak radi za pare, vazno mu je da udovolji svim gledaocima o ovom ratu napisani su stotine hiljada komenta relevantnih ljudi pokusaj da da ih sortiras po onom za i protiv.

Djurica Hipotezica nastavlja da hipotetise, pa tako sebi daje za pravo i da misli da Malagurski radi za pare i da govori o necemu zato sto je placen da tako radi...

Da pricas nekome da ovakve osobe mogu stvarno da postoje, ne bi verovao... Ali...eto...

NATO zemlje su u recesiji zbog izuzetnog skoka energanata dok Rusija stoji odlicno.
to tek sledi, znaci duplo da poskupi corba, i za nas amere bi to bilo povuci-potegni,. ali svet nema sanse da ne skvikne, mi jedva cekamo :mrgreen: ja licno, zabole me jel 3.5 ili 7 dolara galon, pa i 10, ali bi bilo cupavo, to priznajem, kud ne kupi auto na struju?! dumbass
If Israel and Iran start lobbing thousands of missiles at one another, we could easily see the price of oil surpass $150 a barrel, and it is likely that the average price of gasoline in the U.S. would shoot past $7.00 a gallon.

This Is Why the Price of Gasoline Could Soon Double

BY MICHAEL SNYDER
APRIL 17, 2024
0
(The Economic Collapse Blog)—Can you imagine paying seven dollars...

Дњепропетровска област. Снажан звук експлозије. 20.04 13:50

🔵И поново се чује звук експлозије у јужном делу региона у близини индустријске зоне.

🔵Други пут у дану у овој области.

🔵Локална јавност извештава о могућем удару балистичке ракете у војни објекат.

jedno vreme rusi bejahu u predgrađu kijeva, sa 60 kilometara dugom kolonom tenkova i specijalcima na kijevskom aerodromu... šta se desi sa tolikom snagom :D :D :D
testirali su ukre koliko brzo mogu da prebacuju operativu, odvlacenje od donbasa itd
demilitarizacija nikad nije imala za cilj zauzimanja gradova , narocito ne kijeva, po meni su pogresili sto im nisu unistili energetska postrojenja na pocetku, vec sada to rade... to sto ti mantras, nema logike, neka bude da su blefirali sa kijevom, kao ako padne kraj, a da ni sami nisu u to verovali... i sad se vidi, bez unistenja elektroprivrede ne moze se okoncati rat, neki smo to znali na pocetku, prvo mrak, pa onda kraj rata

Poslednja izmena:
jedno vreme rusi bejahu u predgrađu kijeva, sa 60 kilometara dugom kolonom tenkova i specijalcima na kijevskom aerodromu... šta se desi sa tolikom snagom :D :D :D

Desilo se da NATO rezim u Kijevu nije pao , i Rusija je trebala da bira izmedju surovih gradskih borbi u kojim bi Kijev bio srusen do temelja a ruski gubici visoki, i borbi na istoku u ravnicama selima i manjim mestima.

Rusi su odabrali opciju 2 jer je Kijev majka gradova ruskih. Kijev je ruski Jerusalim.

Zato ce se rat voditi na istoku do vaseg potpunog sloma a ruska vojska ce uci pobedonosno u Kijev kad vas slome i pobiju sve do jednog kao sto su svojevremeno usli u Berlin i Pariz bez bitke i borbe , nakon sto su slomili Hitlera &Napoleona i njihove armije.

testirali su ukre koliko brzo mogu da prebacuju operativu
demilitarizacija nikad nije imala za cilj zauzimanja gradova , narocito ne kijeva, po meni su pogresili sto im nisu unistili energetska postrojenja na pocetku, vec sada to rade
je uspešan, povucite se, sad ćemo polako da ratujemo godinama hahahahahahaaaa
hahahahahah poslaše gomilu vojske i tehnike da bi testirali hahahahahahahha i skoro ušli u glavni grad, na korak da slome sav otpor i reče putin, test
a šta im je cilj, eto do dana današnjeg nitko iz rusije nije objavio šta u stvari žele da postignu ovom agresijom

Desilo se da NATO rezim u Kijevu nije pao , i Rusija je trebala da bira izmedju surovih gradskih borbi u kojim bi Kijev bio srusen do temelja a ruski gubici visoki, i borbi na istoku u ravnicama selima i manjim mestima.

Rusi su odabrali opciju 2 jer je Kijev majka gradova ruskih. Kijev je ruski Jerusalim.

Zato ce se rat voditi na istoku do vaseg potpunog sloma a ruska vojska ce uci pobedonosno u Kijev kad vas slome i pobiju sve do jednog kao sto su svojevremeno usli u Berlin i Pariz bez bitke i borbe , nakon sto su slomili Hitlera &Napoleona i njihove armije.
rus se pokazao nesposobnim za bilo kakvu munjevitu operaciju kojim bi slomio neprijatelja.
Ako želiš da vidiš kako se to radi pogledaj prvi i drugi zalivski rat. Kako profesinalna vojska to rešava munjevito i sa minimum žrtvama. Ovde se rusi batrgaju po blatu ukrajine već 3 godine, mereći napredovanje u građevinskim parcelama i njivama dok ceo svet gleda kako im gori tehnika

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back