Radašin778
Veoma poznat
- Poruka
- 14.698
BaksuzBolje da je u bunkeru, gde on dodje i slika se taj grad izgube![]()
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
BaksuzBolje da je u bunkeru, gde on dodje i slika se taj grad izgube![]()
![]()
Pokušali pa im skinilo strateški bombarder..postaje skupo to vraćanjeVratiče im Ruje milo za drago koliko noćas već.
Ne lupaj. Obiorio si ga lično? Praćkom?
Pa ti si potpuno odvojen od stvarnosti.Pokušali pa im skinilo strateški bombarder..postaje skupo to vraćanje
A u subotu glasanje o pomoću Ukrajini u kongresu. navuklo vas kod zadnje budale, da jurišate cijelu jesen i zimu..
Govorio je na tvom jeziku, ne na ruskom.Al mu je tecan ruski,
Kako znas?sve su ga razumeli kremljobotoci koji inace ne znaju da beknu rec ruskog
Cemu ovo, osim da das znak i ostalima da si rekao nesto "smesno" i da bi trebalo da se smeju...
tako jePa ti si potpuno odvojen od stvarnosti.
A pitah se za koga prave ove propagandne videe, ko u ovo moze da poveruje, kad ono, Marin83, obarač i hvatač Kindzala golim rukama...Ruska vojna sila se topi, li topi..dobro su vas ovi na Zapadu navukli
Opet glupanderima trebaš objasniti da je u djelatnim vojnim osobama na početku rata bilo preko 50000 žena. Guglaj, nauči nešto, Bog te maza.A pitah se za koga prave ove propagandne videe, ko u ovo moze da poveruje, kad ono, Marin83, obarač i hvatač Kindzala golim rukama...
Marin83 sad merka nogu, leva ili desna, poverovao Gebels propagandi da je ovo, u stvari, super...
Kakve to ima veze sa mnom?!Opet glupanderima trebaš objasniti
Isto kao sto je izginulo i 500 000 Ruskih vojnika, A Rusija ne moze da mrdne.da je u djelatnim vojnim osobama na početku rata bilo preko 50000 žena
Ja sam zaboravio vise nego sto ces ti ikada znati...Guglaj, nauči nešto
Ко зна. Руске ракете ионако сваки пут шевељају изнад целе Украјине пре него што опизде у стварни циљ.Čudno mi da štede Ivanofrankovsku i Lvovsku regiju.
Ko ne skače taj Moskalj