Rat u Ukrajini (32)

Kakav će biti odgovor Rusije na teroristički napad koji se povezuje sa Ukrajinom i zapadom?

• Ukupno glasova
    71
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Definiraj rusku pobjedu
S obzirom na situaciju po ukrajinsku armiju,gde je i zelenski najavio moguce povlacenje preko Dnjepra,i ubrzano ukopavanje Kijeva mislim da bi mozda mogao ti da das svoju analizu kako to Rusija gubi a pritom osporavas izjave njihovog predsednika.
Kakav je takav je,tvoje tvrdnje na bazi tvojih zelja ovde ne iziskuju da ti iko objasnjava ono sto i sam verovatno znas.

Videlo se da u Ukrajini postoji po neskrivenim paradama i demonstraciji sile i vojničkog/vojnog ustrojstva. E sad, meni nisu jasni likovi poput Febe, Mstislava, nesrećnog Djure i ostatka ekipe koja se pravi slepa na dokaze kojih je ovde bilo mnogo. Vlasti Ukrajine nisu hapsile i osuđivale te likove i takve pojave nego su ih jednostavno podržavali. I sada se nadju ovakvi nesrećni forumaši da nas ubeđuju da toga tamo zapravo nema.
cekaj malo , pa ako sizif je tvrdio da svi ti , kao navodno nacisti da su ,
nema dokaza jer nijedna naci partija i nema u ukrajini.
sto po njemu , i njegovom objasnjenju , ukrajina nije nacisticka.

Bredliji jure drumovima Ukrajine

GLKGy6DWwAA3Aui

Птичица ми јавља да су француски легионари већ на буљуке окинава.
Руси им пратили сваки корак до задње дестинације, сачекали да се лепо раскомоте, поједу по један кроасан, и бум. Окинауаааа

Стижу вести да су наши пројектили уништили три непријатељска авиона на војном аеродрому Канатово код Кропивњицког (регија Кировоград)

Пишу да су авиони Оружаних снага Украјине ухваћени како допуњавају гориво како би извршили нападе на регион Азова.

Хватање фарбе по Африци, пуцање у леђа гологузима и сл није ни приближно овој, злобној по њих, ситуацији када си ловина.
Проклели су Ван Дамове филмове

Шпага не помаже против Искандера

Ukrajina polaže (preostalo) oružje bi svakako bilo vrlo konkretan ishod

međutim

Ne znam kako ti posmatraš situaciju u kojoj Rusi zadržavaju sve što su osvojili i započinju pregovore o miru, ceniš li to kao rusku ili ukrajinsku pobedu
Украјинску дапаче јер је кепец у свом прогласу најавио освајање Лисабона у року од 3 сата.
Качили су људи, немој сад да ме питаш за линк и доказ!!1

Ееее сад знамо разлог посете.
Загуљен тај Шолц.

Шолц је отишао у Кину како би упозорио Си Ђи Пинга да престане да подржава Русију јер ЕУ може да промени политику према Кини.

Само нека тако оштро наставе.
Оландија већ пирнула, има томе неко време.
Кинески робни дистрибутивни центар је већ неко време Мађарска.

Украјинску дапаче јер је кепец у свом прогласу најавио освајање Лисабона у року од 3 сата.
Качили су људи, немој сад да ме питаш за линк и доказ!!1

Slažem se, dakle:

1) sve sem bezuslovne kapitulacije Lisabona i eksplicitnih snimaka Orka kako pishaju u Atlantik sa prepoznatljivih lokacija u Portugaliji, ima se smatrati ruskim porazom

2) događaji navedeni pod 1), ako se ikada obistine, imaju se takođe smatrati ruskim porazom jer se svakako nisu desili u roku od tri dana od dana pokretanja SVO

Pošto smo to apsolvirali možemo dalje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back