Rat u Ukrajini (32)

Kakav će biti odgovor Rusije na teroristički napad koji se povezuje sa Ukrajinom i zapadom?

• Ukupno glasova
    71
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne vidim razlog da ti odgovaram opsirnije jer pola tosta napises me ne interesuje,tipa sns i ovo sto vredjas Rusiju nisu ti po volji
Ne, RF poštujem. Vređam ljudsku glupost i nakazni sustav.

Ja sam jedini u Europi zavalio američkikog veleposlanika lecima,

sa PUTINOVIM LIKOM

u Nišu u Rektoratu.

On ti je sve, Bog i batina.

I 2 x AV pampers pelenama...na mitingu sekte u Čairu i ispred Kliničkog.

To su 2 najmoćnija čoveka.

Uz desetine textova za Ta.blo.id.
In4,s
I druge portale, medijske dalekovidnice.

Zato ti, tko nebitni random lik si smješan.

Takoreći hologram.

Ne, RF poštujem. Vređam ljudsku glupost i nakazni sustav.

Ja sam jedini u Europi zavalio američkikog veleposlanika lecima,

sa PUTINOVIM LIKOM

u Nišu u Rektoratu.

On ti je sve, Bog i batina.

I 2 x AV pampers pelenama...na mitingu sekte u Čairu i ispred Kliničkog.

To su 2 najmoćnija čoveka.

Uz desetine textova za Ta.blo.id.
In4,s
I druge portale, medijske dalekovidnice.

Zato ti, tko nebitni random lik si smješan.

Takoreći hologram.
AV me ne zanima,kao ni ostali.
I ne razumem kakve ovo veze ima sa ukrajinom

giphy.gif
Nejasno zasto vodu ispustaju kroz masinsku halu ne preko preliva koji je potpuno suv.

Nije jasno što si licemeran?Zašto imaš dvostruke standarde?Eto,napisao si da je prava strana biti neutralan.Pa zašto zapadne zemlje nisu neutralne u vezi ovog sukoba?
Pa Rusija ih je optuzila da pokusavaju okupirati Ukrajinu za NATO standard i EU

A tu su i redovne pretnje Sarmatima, Bulavama i ostalim falusoidnim projektilima.

Vozanje na tenku po predgradju Lisabona necemo ni spominjati

Zato nisu neutralni

Norveška se priprema isporučiti 22 borbena zrakoplova F-16 Ukrajini kao dio zračne koalicije, izvijestio je portal Nettavisen
Па то је већ скоро 100 комаТа

Укри пилоте стварају ко што су Британци пре витезове, врхом мача по раменима и глави и ето га, завршена обука.

Јесу авиони испод ЋекиЋа? Којег миленијума стиже први?

Питам због френда

Ситуација се погоршала: Русија напредује у источној Украјини - Сирски

▪Оружане снаге Русије активно нападају положаје украјинске војске на Лиманском и Артемовском правцу јуришним групама уз подршку оклопних возила.
▪У правцу Авдејевског, Русија покушава да пробије одбрану Оружаних снага Украјине користећи десетине тенкова и борбених возила пешадије.
▪Томе доприноси топло и суво време, које је већину отворених површина подручја учинило „тенковима доступним“.
▪Русија повећава своје напоре употребом нових оклопних јединица, што резултира тактичким успехом.
▪Оружане снаге Украјине пребацују опрему за противваздушну одбрану и електронско ратовање на најпроблематичнија подручја фронта, а такође покрећу додатне резерве.

Nema to veze radi se o državi i njenoj moći..Po toj tvojoj matetematici Luxemburg bi bio najjaca država sveta .
Nie se ni pricalo o vojnoj moci drzave ali ako razmislis zakljucices da je mongo lakse sa 3.5 triliona odrzavati 60 miliona Francuza nego sa 19.5 triliona milijardu i po Kineza tako da i vojsci ostane prilicna suma uprkos manjem dohotku.

Bezveze izmisljas.
Тако се усташе теше, измисле руску намеру да тенковима уђу у Лисабон, Лондон, Париз и Сан Франциско, па кад се то не деси након три дана рата прогласе поведу.
Већ више од две године славе.победу НАТОа и Украјине, а време фабовито са све већом наоблаком.

Тако се усташе теше, измисле руску намеру да тенковима уђу у Лисабон, Лондон, Париз и Сан Франциско, па кад се то не деси након три дана рата прогласе поведу.
Већ више од две године славе.победу НАТОа и Украјине, а време фабовито са све већом наоблаком.
Bolje bi im bilo da je trajalo 3 dana.

Pa Rusija ih je optuzila da pokusavaju okupirati Ukrajinu za NATO standard i EU

A tu su i redovne pretnje Sarmatima, Bulavama i ostalim falusoidnim projektilima.

Vozanje na tenku po predgradju Lisabona necemo ni spominjati

Zato nisu neutralni
Eto, dočekah da se i ti javiš. Lepo.
I? Jel Rus pogrešio negde? I zašto se Zapad meša u ovaj sukob?

Руска војска је заузела Богдановку и напредовала код Часовог Јара - ДеепСтате

Украјински војно-аналитички ресурс је принуђен да призна да се настављају напади руских трупа на Нетајлово и Уманское, а руски борци су успели да се учврсте на прилазима овим селима. Борбе се настављају и у Георгијевки, Новомихајловки и Красногоровки.

Nie se ni pricalo o vojnoj moci drzave ali ako razmislis zakljucices da je mongo lakse sa 3.5 triliona odrzavati 60 miliona Francuza nego sa 19.5 triliona milijardu i po Kineza tako da i vojsci ostane prilicna suma uprkos manjem dohotku.
Pa ne bas ...Troskovi za vojsku su slicni zavisno od toga koliko ko sta sam proizvodi i koje su cene Kinezi sigirno mogu drzati duplo vise vojnika za iste pare od Francuza ..Odakle ti to da država izdrzava nekog. Valjda tih 60mil ili tih 1,4miljarde su ti koji izdrzavaju drzave .Sve dolazi od ljudi koji rade I stvaju i ubacuju u tu državnu kasu koja kasnije te pare ulaze u vojsku puteve infrastrukturu itd .. Troskovi Kine nisu 6x veći od Francuza to je isto tako sigirno..

Ово у Украјини је унутарпородична туча какав циркус и хаос се може очекивати на Блиском истоку и шире.
Апсолутно тачно!. Украјина је под каквом таквом контролом, мада Дивљи Запад полако колабира.
Експлозија на Блиском Истоку ће најозбиљније да уздрма цео свет! Нафта, морски путеви, милиони и милиони изузетно деструктивних избеглица. Бррр.
Срећом по нас, овога пута ћемо да будемо споредна рута уколико Јајинци не одлуче другачије.

Pa ne bas ...Troskovi za vojsku su slicni zavisno od toga koliko ko sta sam proizvodi i koje su cene Kinezi sigirno mogu drzati duplo vise vojnika za iste pare od Francuza ..Odakle ti to da država izdrzava nekog. Valjda tih 60mil ili tih 1,4miljarde su ti koji izdrzavaju drzave .Sve dolazi od ljudi koji rade I stvaju i ubacuju u tu državnu kasu koja kasnije te pare ulaze u vojsku puteve infrastrukturu itd .. Troskovi Kine nisu 6x veći od Francuza to je isto tako sigirno
Niko ne tvrdi da je francuska mocnija drzava od Kine nije to bila ni u svojim najboljim danima a regovao sam na onaj grafikon zato sto je postavljen da bi se ismejala Francuska i glorifikovala Kina u stvarnom zivotu drukse stoje stvari nego na grafikonu.

Niko ne tvrdi da je francuska mocnija drzava od Kine nije to bila ni u svojim najboljim danima a regovao sam na onaj grafikon zato sto je postavljen da bi se ismejala Francuska i glorifikovala Kina u stvarnom zivotu drukse stoje stvari nego na grafikonu.
Pirati, razbojnici iz VB, Fr, Nizozemske, Portugala...srušili su u 2 Opijumska rata
sredinom 19.stoljeća

Kinu, svrgli cara, drogirali 500 milijuna Han naroda...njih par tisuća, max desetaka tisuća...kontra milijuna Han bojovnika.

SPALILI so temelja Zabranjeni grad.

Jer su imali tehniku, parobrode, topove, a ovi mučenici čamce= džunke, koplja, čakije...i ako su izumeli barut.

Nisu se modernizirali i pratili trendove.

Rusi su LEŠINARILI na njima i

OTELI Vladivostok, Mandžuriju.

Koju Kinez DANAS POTRAŽIJE.

Како пишу Турци, Русија производи 8.000 бомби серије ФАБ и КАБ калибра од 250 до 1.500 кг месечно, спрема се знатна количина за ваздушне ударе клизећим бомбама.

Русија користи 500-600 клизних бомби дневно. У магацинима их има већ на десетине хиљада. Када Русија повећа производњу изнад дневне потрошње, повећаће бомбардовање на преко 1000 бомби дневно!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back