Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.394
775 dan,Madjar reciklira rusko smece za cistu Ukrajinu.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A gledaj mu brčića i bradice. Ćosav, a "opasan".Sve vas voli Viničanin
Po ševronima bih rekao da je Hindus
U pravu si, biće "počišćena".775 dan,Madjar reciklira rusko smece za cistu Ukrajinu.![]()
![]()
Nije, ali je pod američkom okupacijom, sa njihovom vojnom bazom, što je za nas isto. Ti nazivaš NATO nacistima, ti nisi previše normalan.Znači Kosovo je 51. zvjedzica na američkoj zastavi?
Ne, nije, reci mi jednu izjavu američkog političara koji kaže Kosovo je USA, a ja ti nađem ruske za Krim, Donbas etc.
Tviter bojna opet dominira. Poznato.Pa da, ništa se nije desilo, pospremimo to pod tepih.
Na stranu to što su ruski Telegrami pizdekali o tome kako su ostavili aerodrom praktički nebranjen. A znamo i zašto. Zato jer danas ukro dronovi imaju daleko veći domet. A tek su počeli![]()
Nema razlike, kada covek pogine , pogunuo je. Razlozi njegove pogibije su njegova licna stvar. Kako god, Ukrajina ce cela biti oslobodjena i kao takva reintegrisana u Rusiju. Zauvek.Da, ali postoji razlika kada ti sin klošar zagine u blatu kao okupator u tuđoj državi i kada ti sin zagine na kućnom pragu braneći svoju obitelj od nacista.
Ali ne znaš ti o tome ništa, ti odmah ruke u zrak i potpisuješ
Nista od toga. Nemaju strucne radnike koji mogu da rade u njoj. Prazna pricaNa par kilometara od Srbije Rumuni ozivaljavaju fabriku granata koja nije radila punim kapacitetom 15 godina.
S.C. Arsenal ordnance factory to resume operation in Romania
Da. Zlatna podloga. Nema stancovanja u praznoBaš rublje. Kvalitetna valuta![]()
'Ајде овако.....Израелу узети атомске бомбе и укинути сваку помоћ из УСА. И мерити ШТОПЕРИЦОМ његов опстанак као "државе". Јел важи ?Od Izraela možeš samo učiti kako se boriti za svoju državu. Zato ih i mrziš toliko.
U interesu je Rusije da nikada ne padne i da NAFO svakodnevno upumpava sveze jedinice, kako bi ih Rusi poubijali.Pada Casiv Jar za jedno 6-7 meseci po najoptimisticnijim kremljobotovskim proracunima.![]()
Pa važi, ali ne razunijem logiku.'Ајде овако.....Израелу узети атомске бомбе и укинути сваку помоћ из УСА. И мерити ШТОПЕРИЦОМ његов опстанак као "државе". Јел важи ?
Logika petogodisnjeg deteta (nije mi namera vredjati decu). Pa Ameri su uzeli sve sto su mogli od suseda. Vise nemaju sta. Na severu im Kanada a na jugu Mexico. I to je to od granica. Kanadu nisu dirali, nesto zbog Engleske a u zadnje vreme zbog statusa neformalnog vazala. Od Mexica se okitili sa 10 zvezdica, plus kraljevina Hawaii. Plus 16 prekomorskih teritorija, onako da se nadje. Rusi oslobadjaju njihove teritorije naseljene rusima koje su se nasle u tudjoj drzavi. Nacisti su se borili za teritorije koje bi depopulizovali genocidom I naselili arijevcima. Rusi se bore za mnogo vazniji resurs a to su ljudi. Koja NATO clanica sem jadnika iz Centralne I Istocne Evrope nije imala ili ima kolonije dobrano posle formiranja NATO-a 1949. O cemu it pricas covece?!?Znači Kosovo je 51. zvjedzica na američkoj zastavi?
Ne, nije, reci mi jednu izjavu američkog političara koji kaže Kosovo je USA, a ja ti nađem ruske za Krim, Donbas
Lazna vest. Izmisljotina. Nista od navedenog ….Rusija proglasila totalni rat protiv ukrajine!!
najnovijom naredbom Putina, država je konfiskovala sve privatne biznise i zaplenila novac svim biznismenima radi potrebe ratne industrije. Nakon što je ukrajinska strana uništila većinu ruskih naftenih kapoaciteta, rafinerija i naftovoda kao i zbog sve većeg pritiska svetske zajednice sankcijama na rusku ekonomiju, putin je u dramatičnom i emotivnom nastupu objavio da vlada rusije preuzima nekoliko stotina privatnih kompanija i zaplenjuje im novčana sredstva od više stotina milijardi evra, zbog potreba ratnih operacija u ukrajini
samo prije nekoliko dana ruska pravoslavna crkva je proglasila rat u ukrajini svetim, što bi značilo da svatko ko pogine na ruskoj strani u tom ratu, duša mu odmah odlazi u raj!
"Rusi se bore za mnogo važniji resurs a to su ljudi".Logika petogodisnjeg deteta (nije mi namera vredjati decu). Pa Ameri su uzeli sve sto su mogli od suseda. Vise nemaju sta. Na severu im Kanada a na jugu Mexico. I to je to od granica. Kanadu nisu dirali, nesto zbog Engleske a u zadnje vreme zbog statusa neformalnog vazala. Od Mexica se okitili sa 10 zvezdica, plus kraljevina Hawaii. Plus 16 prekomorskih teritorija, onako da se nadje. Rusi oslobadjaju njihove teritorije naseljene rusima koje su se nasle u tudjoj drzavi. Nacisti su se borili za teritorije koje bi depopulizovali genocidom I naselili arijevcima. Rusi se bore za mnogo vazniji resurs a to su ljudi. Koja NATO clanica sem jadnika iz Centralne I Istocne Evrope nije imala ili ima kolonije dobrano posle formiranja NATO-a 1949. O cemu it pricas covece?!?
Da , bore se za svoj narod. Nista nije vaznije od toga . *****************i ginu na buljuke."Rusi se bore za mnogo važniji resurs a to su ljudi".
Pa da, tako da ih ubijaju.
Pljuc.
A ko kaže da ne smijete? Tvoja je država.Ako ste vi mogli Srbe iz Krajine što ne bi mi šiptare?
A Rusčići ne ginuDa , bore se za svoj narod. Nista nije vaznije od toga . *****************i ginu na buljuke.
NAFO prdnuo u cabar.
Shvatam da kao penzos provodis kasne sate po srpskim forumima, al bar kad počneš taj spin budi malo originalniji.A ko kaže da ne smijete? Tvoja je država.
NAFO prdnuo u cabar.
I ne samo s Kosova.Ako ste vi mogli Srbe iz Krajine što ne bi mi šiptare?