- Poruka
- 12.133
Najgori dron u istoriji proizvodnje dronova. Toliko je ocajan da niko nije hteo da ga kupi vec su ga poklanjali nekolicini saveznickih zemaljaMQ-4C Triton Has Arrived In Europe, Could Impact Black Sea, Red Sea Operations
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Najgori dron u istoriji proizvodnje dronova. Toliko je ocajan da niko nije hteo da ga kupi vec su ga poklanjali nekolicini saveznickih zemaljaMQ-4C Triton Has Arrived In Europe, Could Impact Black Sea, Red Sea Operations
![]()
Ne, ustašo, imam je, jer u mojoj duši je gen Srbina i gen Rusa ...To su dva oblutka moje duše ...Šta čekaš, pozivnicu?![]()
Najgori dron u istoriji proizvodnje dronova. Toliko je ocajan da niko nije hteo da ga kupi vec su ga poklanjali nekolicini saveznickih zemalja

Pa to sve je i radjeno do sada,sada ce samo da bude zvanicno.
Cudno izgleda unutrasnjost pecine... Ima svega...i zabranjenog...Eво како је у Русији било пре но што их је лудак вратио у пећину
Sumnjam da su se radovali ovome.Таман су јадници почели да се радују животу !
Amerikanci su odabrali pogrešan pravac u razvijanju dronova. Umesto malih, razvijali su velike, koji se lako ruše.MQ-4C Triton Has Arrived In Europe, Could Impact Black Sea, Red Sea Operations
![]()
Кељменди трабуња, не обазири се на њега.Sumnjam da su se radovali ovome.
Ti i tvoji nacisti, zasigurno
Hop, hop.
Nafta skace iz minuta u minut. Pokusaji da se zaustavi rast je neuspesan. Nadamo se svi da nece probiti granicu od 100$ po barelu . Prognoze kazu da ide na 150. Ruski budzet preti da bude prepunjen profitom od energenata.
Nafopedofili na aparatima
Kako je ovo Moskva?Москва пре ср ања:
Kako je ovo Moskva?
Na videu je jedna bina i koncertna dvorana...
Kako to moze biti Moskva u kojoj je zivelo 7 miliona ljudi?
E, primetio sam, pola ovih Hrvata ovde imaju neke srpske velikane kao Avatar sliku. Bilo istorijske, vojne, glumacke...Кељменди трабуња, не обазири се на њега.
Amerikanci su odabrali pogrešan pravac u razvijanju dronova. Umesto malih, razvijali su velike, koji se lako ruše.
To je pokazao rat dronova u Ukrajini.
Ovakve šklopocije su korisne samo dok neko ne odluči da ih obori.
Vidim, a ti si rekao da je to Moskva.То је бина, а у хали 20 хиљада људи.
Nije vazno KO radi, nego STA radi.Ти волиш Русе који ратују или Русе који плешу ?
Vidim, a ti si rekao da je to Moskva.
Nije vazno KO radi, nego STA radi.
150 bi bilo idealno. Ruski prihodi samo od energenata bi skocili na preko 1 trilion dolaraAko se dodatno zakuva na Bliskom istoku nema granice koja neće biti probijena.
Haos u Persijskom zalivu i cena ide u nebo
Amerikanci su odabrali pogrešan pravac u razvijanju dronova. Umesto malih, razvijali su velike, koji se lako ruše.
To je pokazao rat dronova u Ukrajini.
Ovakve šklopocije su korisne samo dok neko ne odluči da ih obori.
Nemaju, nazalost. Imaju znacajno bolje i ne vidim nijedan razlog zasto bi degradirali svoju tehnologiju…Slucajno Rusi nemaju nikakav kao pandan.![]()
ја сам мислио ...
Malopre si rekao da je to bina i hala?!И сад то тврдим.
Zaustavlja delovanje tvojih nacista.Па шта ?