Rat u Ukrajini (32)

Kakav će biti odgovor Rusije na teroristički napad koji se povezuje sa Ukrajinom i zapadom?

• Ukupno glasova
    71
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pošto je Zelenskom juče, 31.03.2024. istekao mandat i on, po Ustavu Ukrajine, nije više predsednik, naravno da to pitam za drugaricu, da li to znači da je predsednik te ruske svete zemlje Vladimir Vladimirovič Putin? Naravno, niko i ne sumnja u to, ja znam da jeste, no moju drugaricu i ustaše teško je u to ubediti ...

putin - bojte se1.jpg

Poslednja izmena:
Ne dozvolite ustašama da kontrolišu diskusiju, držite se teme a to je razvaljivanje ukropa na frontu.
Ne dozvolite poraženim snagama da dignu glas i glavu...odmah paljba.

Ukro paljba po raspalim razbojnicima, silovateljima i pljačkašima daleko se čuje i odjekuje, zvone uši, pa se

ruSSo agresor puši...dimi i slini.

Pošto je Zelenskom juče, 31.03.2024. istekao mandat i on, po Ustavu Ukrajine, nije više predsednik, naravno da to pitam za drugaricu, da li to znači da je predsednik te ruske svete zemlje Vladimir Vladimirovič Putin? Naravno, niko i ne sumnja u to, ja znam da jeste, no moju drugaricu i ustaše teško je u to ubediti ...

Pogledajte prilog 1524608

Putko je predsjednik svemira, tvojeg, u pravom svemiru ne smije iz kremlja jer je za njim raspisana tjeralica :klap:

Moralni pigmej Picix po obicaju ovde laze i iznosi krive informacije.

Americko "upozorenje" gradjanima je bilo opste, bez preciznije moguce lokacije i za vremenski okvir od 4 dana oko datuma odrzavanja Predsednickih izbora u Ruskoj federaciji.
Inicijalno je bilo zamisljeno da se teroristicki napad desi za vreme izbora ili blize mestu proslave izborne pobede. Kako je ovo osujeceno i propalo, teroristicki napad se odlozio za nekoliko dana kada je euforija oko izborne pobede splasla i dogodila se na drugom i nepredvidjenom mestu u nepredvidjeno vreme.

Bojler prepravljen u raketu proleti brzo pa jahac ne vidi dobro sa njega...
Amerikanci su znali da se nešto sprema, obavijestili Ruse koji su sve to ignorirali od Putina do nadležnih službi.
Znamo kako je sve završilo..

Kmet je vezan za zemlju koju ne može tek tako napustiti i prodaje se zajedno sa zemljom za koju je vezan
Није о томе реч. Онај лик поистовећује роба и кмета, а кмет је подређени субјект права, док је роб ствар.

Небитно.

Amerikanci su znali da se nešto sprema, obavijestili Ruse koji su sve to ignorirali od Putina do nadležnih službi.
Tesko znati za nesto u cemu i sam ucestvujes...
Koliko su ignorisali da je spreceno u planirano okvirno vreme i na planiranoj okvirnoj lokaciji.
Znamo kako je sve završilo..
Ti ne znas koja noga ti je leva, a koja desna...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back