Rat u Ukrajini (32)

Kakav će biti odgovor Rusije na teroristički napad koji se povezuje sa Ukrajinom i zapadom?

• Ukupno glasova
    71
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tuzna sudba posade A-50. :sad2:

111781_77813377_GKAOgjjXUAAXMLQ.jpg
Sta je bilo,nestalo materijala da onanises??

Rusi su zapravo usli u ukrajinu da prvo pokupe ves masine,pa onda posle 2 godine naprave rakete koje su odsekle zemlju iz svake komunikacije
pa secamo se da su im u pocetku trebali ti cipovi, integrisana kola za rakete, zato sada tako precizno pogadjaju upravo zahvaljuci tim pokradenim ves masinama sa programatorima koje su povadili i ubudzili u kinzale, onikse, ma i u iskandere stare

cip iz ves masine je bio i u onoj raketi koja je izmajmunisala poljake, ne uhvatise je ni za rep, ... sta ti je ruski programer? a? iz ves masine ubudzi u hipersonicnu raketu CHIPSET

Kad utihnu fabovke i janjci.
Nema lakog keša na EPP bojišnici.

Kažu da se po provincijama, sa nepoćudnim manjinama opasno kuha RF
Hah, nepoćudne manjine moraju prvo da postave udnu tuljicu na spolnik, pritegnu okolotrbušni pantalodržač, nabiju glavobran, i krenu međunožnim guralom da postavljaju raznornice po Rusiji !

Не брини ти за њих.

about_2014_01.jpg

Само су се придружили бесмртницима.
RiP...obrazac u RF je da budeš mrtav i bjeo...umreš što mlađi da bi bio ljep lijes.

Na Zapadu hedonizam, gastronomija, novi auti, putovanja, provodi.

Iztočna crna sotonistička filosofija življenja,

biće zavjeke i navjeke poražena.
Stucana, mjevena i bačena,
u ropotarnicu povjesti.

Ja ne znam koga cita ovaj pici i kompanija kad non stop mantraju kontra od ukrajinskog vojnog vrha

Главнокомандујући Оружаних снага Украјине генерал Сирски је принуђен да уводи све више резервних снага у борбу како би држао фронт. Украјинска војска трпи велике губитке, а сукоб са руском војском практично нема, Оружане снаге Русије више воле да уништавају украјинске трупе издалека, користећи артиљерију и ваздухопловне бомбе. Истовремено, Кијев и даље тврди да је руска војска која трпи „огромне губитке“. А ситуација се креће ка томе да ће до лета губици Оружаних снага Украјине довести до стварања рупа у одбрани, јер фронт неће имати ко да држи. И није све у реду са моралом украјинских војника.

kad sam ja rekao da Rusi koljui siluju?
OK... "Posteno"...

Ti znas sto posto da Ukri skupljaju mentole i salju u rat? Ne znas sta je ratna propaganda ili npr. na sta su sve spremni simulanti,
Koje su mogucnosti za nastanak ovog propagandnog snimka?
Provedi me korak po korak, bas me zanima

Onda cemo od sad ovako.
Pobedio bi zato sto u Ukrajini vise nema otvorenih fer izbora, diktatura kao u Rusiji.
Tebi se moze svasta podmetnuti
doznao ponesto cak i od samih ucesnika sta se desavalo tokom ratova od 2. sv. pa do danas, u svakom ratu na svim stranama ima zlocina
Prvih dve godine mngostruko vise Rusa je izbaceno iz stroja dok Rusi nisu ojacali. Amerikanci i Britanci svoje vojnike cuvaju kako sada tako i onda za jednog oborenog pilota u Srbiji angazovali hiljade ljudi i silu bozju avijacije zato manje i ginu.

Ja ne znam koga cita ovaj pici i kompanija kad non stop mantraju kontra od ukrajinskog vojnog vrha

Главнокомандујући Оружаних снага Украјине генерал Сирски је принуђен да уводи све више резервних снага у борбу како би држао фронт. Украјинска војска трпи велике губитке, а сукоб са руском војском практично нема, Оружане снаге Русије више воле да уништавају украјинске трупе издалека, користећи артиљерију и ваздухопловне бомбе. Истовремено, Кијев и даље тврди да је руска војска која трпи „огромне губитке“. А ситуација се креће ка томе да ће до лета губици Оружаних снага Украјине довести до стварања рупа у одбрани, јер фронт неће имати ко да држи. И није све у реду са моралом украјинских војника.
Они су овдје по задатку-посао?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back